Ja do sad sa njima nisam imao problema, sve radi onako kako ADSL dozvoljava down 25KB/s, up 5KB/s i nisam primetio nikakva ogranicenja po pitanju peer to peer-a. Jedino sto je meni smetalo je modem dobijen od njih (USB), pa sam nabavio ruter konsultujuci se sa ljudima, ovde na forumu (mozes i to pregledati). Inace koristim YUBC neka tri meseca, pre toga SBB (neuporedivo)
P.S. ukoliko budes koristio neki linux (ja koristim Ubuntu), brzina ce se malo povecati
Hvala na info.. Ja imam Sagem adsl modem i valjda ne bi trebalo da bude razlike u radu??? Nazalost nemam sbb kablovsku tako da sam osudjen na adsl... Pozzz
Navedeni modem sam dobio od YUBC-a na koriscenje (besplatno), ali se sa njim desavalo da prilokom neaktivnosti na net-u dodje do blokade modem-a, pa sam povremeno morao da ga resetujem (ima o tome dosta po raznim forumima), a ruter mi je trebao i zato sto imam potrebu vezivanja vise racunara na net...
Ja sam na Beotelu od 96`,na adsl sam godinu dana i radi 10-ka.Nemas ogranicenje,a koristim ruter(jer mi je lakse da ga namestim u Linuxu).Moja je preporuka Beotel ,a i korisnicki im rado od 0-24.
Ja sam na Beotelu od 96`,na adsl sam godinu dana i radi 10-ka.Nemas ogranicenje,a koristim ruter(jer mi je lakse da ga namestim u Linuxu).Moja je preporuka Beotel ,a i korisnicki im rado od 0-24.
Broj postavljenih tema: 60383. Broj poslatih odgovora: 647295. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.