Dugo koristim ADSL Lelekoma (oko 2god) i nisam imao vecih primedbi, elem, od kako sam pre 2 meseca uzeo BOX paket umesto obecanih 6mbps dobio sam http://www.speedtest.net/result/2150735912.png NISTA. I 2 meseca ovako! Zvao sam ih par puta i zalio se na brzinu interneta ali oni se samo izvlace pricama da nisam dobro prikopcao sve, salju me sa jednog operatera na drugog, blah-blah. Da li je neko imao slicnih problema sa doticnom gospodom? I jos jedno pitanje: da li mogu da restartujem settingse modema na default jer ne mogu da ostavim prazno polje za WLAN, u pitanju je hg520c. Hvala unapred
Intel i5-2500k / Corsair H100 Asus Sabertooth Z77 Exceleram Black 2x2GB DDR3 Seagate 500GB WD Caviar Black 1TB MSI 6870 Hawk 1GB GDDR5/256-bit Chieftec BPS-850C Cooler Master Storm Trooper
Ja npr. ne mogu da imam vise od 6 mbps, kad sam hteo da uzmem iptv ode stabilnost i brzina knekcije u penis zbog povecanja protoka. Puca, ne radi , vuce se i tako non stop...
Parica ok linija ok nova centrala ok udaljenost ok, po svim parametrima treba moja linija da tera 32 mbps ali ne moze vise od 6...
Dolazili licno, bockali utinicu, kazu sve ok, medjutim ne moze iz ko zna kog razloga brze od 6, i to je to.
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Ghz GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MHz MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Dell 22
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647038. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.