Na lelekomu sam od pocetka uvodjenja adsl-a kod nas, ali sam potpuno razocaran brzinom neta (skida oko 140kb/s max), a i zelim se resiti fixnog telefona jer ga apsolutno niko ne koristi od mojih i nema potrebe placati 500din mesecno zato sto nam je ukljucen telefon. Tako da sam sad u nekoj potrazi za netom bez telefona pa molim sugestije. Nalazim se u Subotici. Gledao sam SBB ali koliko vidim nema toga za nas Subotchane ili se varam? Pise samo za xl paket da nije raspoloziv u subotici a taj paket me ni ne interesuje. Ostali paketi? Ako postoji mogucnost SBB-a kod nas, uzeo bi ovaj flat home S paket uz 12 meseci ugovora i brzinom od 10mb/s. Da li postoji jos neko resenje za mene? Ne bih isao na wifi jer mi treba stabilna konekcija izmedju ostalaog i za gaming.
`If everything seems under control, you`re just not going fast enough.` Mario Andretti
Kod totala u mixu moze max cetiri tv-a ali se za svaki dodatni (osim osnovnog, prvog) doplacuje 350din.. ugradjivao sam nekoliko ovih paketa i odlicno sljaka kolko sam mogao da testiram i do sad se niko nije zalio..
Steta sto imam ugovor u orionu jer samo net od 16mbita placam 2499din..
Plus sto se tice placanja telefonskog prikljucka mislim da lelekom mora da ti obezbedi uslugu adsl-a iako odjavis telefonsku predplatu. tj. ne ukida ti paricu za adsl ali to najbolje da proveris sa njima direktno..
pozdrav
`Nauka je dosla do zadivljujucih saznanja, ali ja vise volim da sam zadovoljan nego da sam u pravu...`
u surcinu imam svoj radius vektor 20mbps net kevin adsl telekom 4 godine 4mbps i uvedem svoj fiksni cisto eto da imam. da bacam pare na pretplatu. popravio se radius nemaju problema kao pre. vidi ako mozes uzmi taj
imas 2 opcije .. ADSL preko TELEFONA (operater nebitan) i Kablovski net (PTT ondnosno KDS)
SBB je bio pre 2-3 godine i nisu uspeli pregovori sa opstinskim mudojebima .. jednostavno su isterali SBB napolje ... necete vi u nasem ataru kecat taranu i hebat bandasicu
lokalne WIFI mreze su smejurija .. sve su flat rezimi sa ogranicenim GB protokom :)
obicno kad nam je u vreme dialup-a trebao brzi net uzimali smo od brace madjara SATlink .. ali to sad nema smisla ..
odes u telekonj (ulicica iza glavne poste) i potpises novi ugovor na 24meseca ..
da totalni su IDIOTI .. meni jos uvek pici net na 1.5mb uz istekli ugovor pre par godina ali me nervira sklapanje novog ugovora na 2 godine da bi dobio bar 4mb .. ovako mogu da im vratim uredjaje kad god mi se digne pura ..
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647038. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.