Imam 722n karticu i antenu od 8dbi i slabo mi hvata signal a uzimam od komsija, kada namestim visoko hvata lepo ali ne moze da stoji(imam samo fabricki kabl od 1.5m tj. sa postoljem). Pa rekoh da li mogu umesto nje da ubacim ruter i da namestim da radi kao kartica(sto ne znam :D), da prima signal. E i ima jos jedan problem na velikom prozoru gde mi stoji komp imam resetke (jake,gvozdene) pa se pitam da li to ometa signal?
Eee robijo, teska li si bez neta!:) Pa ako nisi ubio coveka ili silovao maloletnicu, trazi da ti stave `narukvicu`, posalju kuci, pa surfaj k`o covek ADSL-om ili kablom.:)
Salu na stranu, nabavis ruter/AP client i napravis si biquad antenicu,usmeris je i sljakace. Bas sam pre neki dan napravio dve za 15min u svrhu deljenja net-a i sljakaju odlicno:)
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647038. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.