Da postavim neki limit, tj. da limitiram brzinu neta nekom kompu koji vuce net sa moje mreze? Wireless je u pitanju, i odvuce mi ceo net, jedva postujem ovu temu... :P
Isti problem sam imao,samo je meni komp uzimao ceo net ,a bezicni je kilavo radio. U podesavanjima rutera ima stavka bandwidth control. U control setings treba ukljuciti bandwidth control i upisti brzinu download i upload-a interneta. U rules listi se definise opseg ip idresa koje dele net i brzinu koja im se dodeljuje. Sa desne strane je objasnjena svaka stavka.
Samo da napomenem, moja greska sto nisam odmah napisao... Ja isto koristim wireless, dakle na dva kompa je wireless net, ali ja bih zeleo na onom drugom samo da smanjim brzinu.
:: Samo da napomenem, moja greska sto nisam odmah napisao... Ja isto koristim wireless, dakle na dva kompa je wireless net, ali ja bih zeleo na onom drugom samo da smanjim brzinu :: :: ::
Ako je taj neko ko ti vuce net tvoj drug prijatelj ili sta vec i ako ce da postuje ogranicenje tj. da delite ja koristim tj moja mreza od 3 racunara cimer ja i komsina NET LIMITER, svako ga ima na svom kompu i svako se ogranici po dogovoru, ali niko nikom nije gazda, svako moze da ugasi ako je peder i da vuce ceo protok, dakle ako je stvar dogovora i postovanja bacim ti na mejl pro verzioju otkljucanu.
Javi.
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Ghz Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Dell 22
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647038. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.