Dakle imam IPTV telekomov osnovni paket. Od druga sam nabavio (dzaba) jos jedan stb aminet125. Koliko sam skapirao na ruteru Pirelli 2 i 3 port su mi otvoreni za IPTV. Kada na njih prikacim ovaj stb koji imam od telekoma sve radi ok ali zato kada na neki povezem ovaj stb koji sam nabavio dobijam `Cannot get redirection url from the server........press home to retry if problem persists contact service center`.
E sad zanima me da li je moguce povezati na neki nacin i ovaj drugi stb i gledati ko covek IPTV na dva Tv-a?
mislim da box-ovi rade, po mac adresi, unapred programiranoj, tako da mislim da neces moci to da nateras da radi i ja imam iptv, na dva tv, ali na oba isti kanali samo.
Raspitao sam se za to ali ne bih da im placam jos 300 din mesecno ako vec imam ovaj stb. E sad na njemu postoji serijski broj kao i Mac adrecu koju koristi. Da li je moguce njegovo neko podesavanje ili sta vec da se ponasa kao ovaj prethodni koji sam dobio od telekoma???
Mozda moze, ali ce to da placa isto kao da je od provajdera dobio STB na koriscenje. Ne naplacuju oni koriscenje STB-a, vec koriscenje usluge (295 RSD mesecno).
@Divljina Na zalost, nemas nikakve koristi od tog uredjaja (osim ako poznajes nekog ko radi u lelekomu).
:: samo da ti u centrali upisu mac adresu tvog uredjaja i da je odobre.. :: :: ::
Ako radi ima leka. Postoji verovatnoca da je taj drugi port podesen za drugi servis VoIP. To mozes da testiras tako sto ces da ubodes iptv u drugi port.
Pa ovako kada ubodem ovaj stb sto sam dobio od telekoma u drugi port sve normalno radi ali kada ovaj sto sam uzeo od drugara ubodem izlazi mi poruka `Cannot get redirection url from the server........press home to retry if problem persists contact service center`
da napomenem i ovaj sto sam uzeo od druga i on je takodje dobio od telekoma
E sad ja sam razmisljao da li je moguce podesiti nekako parametre ili sta vec da ovaj STB(drugov) se podesi da bude kao ovaj sto sam dobio od Telekoma ili tako nesto....da mu prekopiram taj programski kod ili sta vec ja znam
taj stb sto ti imas kuci, radice kod tebe, al kod mene nece jer je autorizovana mac adresa za tvoj tel. broj.Tako da i taj sto si uzao od drugara nece raditi kod tebe, dok se ne odobri u centrali za tvoju vezu.I tacka.
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647038. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.