Da li ima neko od kolega sa foruma ovaj paket (ADSL + TV) kod doticnih i kakvi su utisci? Istice mi ugovor kod Lelekoma 27 i kontam da predjem kod njih posto telekom nudi samo click 4 po ceni od 1532 din (nema nista povoljnije). Total tv daje risiver, satelitsku antenu, i WIFI `N` ruter (tako pise na sajtu, koji je tacan model, ne znam) za adsl brzine do 16 mbps (pise do jer zavisi od tehnickih mogucnosti korisnika). Paket tv programa je Start + Plus. I takodje me interesuje kako ja najlakse mogu da proverim kolika je max brzina koju mogu da izvucem (da l` to telekom zna ili da l` to pise na migracionom kodu)?
mada, zavisi do lokacije, kao kod WI-FI-ja.Ja sam do sada bio prezadovoljan SBB-om, ali me u poslednja 3 meseca *ebu kao budalu sa signalom.3 meseca čekam na rešenje problema, a ekipe ni od korova, kao ni umanjenja računa.
Ako sam dobro razumeo ove iz njihovog centra preko telefona, oni valjda adsl daju nesto u saradnji sa telekomom, tako da kontam ono, isti k... Ja imam telekom vise od 6 i po godina, i nisam imao znacajnije probleme (2 puta se desilo da su pobrljavili parametri na ruteru al nista vise). Valjda ce se neko javiti ko ima bas ovo :D Jos ovi daju D3 GO za vreme ugovora, mada koliko je to meni korisno, necu znati dok ne pitam lepo tamo :D
Isti slucaj i kod mene, dosta mi je lelekoma i ip*v-a, istice mi ugovor u septembru i prebacio bih se rado na total tv... Kada sam zvao njihov centar rekli su mi kada budem zavrsio sa ugovorom u lelekomu da uzmem migracioni kod, nisam bas upoznat oko toga bi li mi neko rekao jel to opet neko cimanje da se to zavrsi ili kako vec to ide? LIFE HAS GIVEN ME MUCH,MAYBE TAKEN MORE!
:: Hvala Tooth :: :: Ako sam dobro razumeo ove iz njihovog centra preko telefona, oni valjda adsl daju nesto u saradnji sa telekomom, tako da kontam ono, isti k... Ja imam telekom vise od 6 i po godina, i nisam imao znacajnije probleme (2 puta se desilo da su pobrljavili parametri na ruteru al nista vise). Valjda ce se neko javiti ko ima bas ovo : :: Jos ovi daju D3 GO za vreme ugovora, mada koliko je to meni korisno, necu znati dok ne pitam lepo tamo : ::
TV ide preko satelita, a internet preko telefonske linije (nema IPTV-a). Nema nikakvog cimanja, tacno je onako kako su ti rekli. Uzmes MIK od lelekoma, raskines ugovor, odneses MIK u TotalTV/SBB, napravis ugovor s njima, oni u roku od 2 radna dana puste svoj ADSL internet preko te linije. U lelekomu vidi da li postoji mogucnost da zadrzis njihov ruter dok ti TotalTV ne pusti internet (ta 2-3 dana) posto preko MIK-a nema prekida interneta, vec samo prelazak kod `drugog` provajdera. TV signal zavisi od toga, kada ce doci TotalTV ekipa da ti montira opremu (to se s njima dogovaras).
A da neko nije cuo za problem uvodjenje total mix paketa posle isteka ugovora kod lelekoma adsl + iptv?
LIFE HAS GIVEN ME MUCH,MAYBE TAKEN MORE!
:: TV ide preko satelita, a internet preko telefonske linije (nema IPTV-a). Nema nikakvog cimanja, tacno je onako kako su ti rekli. Uzmes MIK od lelekoma, raskines ugovor, odneses MIK u TotalTV/SBB, napravis ugovor s njima, oni u roku od 2 radna dana puste svoj ADSL internet preko te linije. U lelekomu vidi da li postoji mogucnost da zadrzis njihov ruter dok ti TotalTV ne pusti internet (ta 2-3 dana) posto preko MIK-a nema prekida interneta, vec samo prelazak kod `drugog` provajdera. TV signal zavisi od toga, kada ce doci TotalTV ekipa da ti montira opremu (to se s njima dogovaras).
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647038. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.