Malo pre me decko zvao iz kbc -a da me obavesti da ce za dve nedelje postavljati kablove za internet, sad me interesuje da li je neko imao iskustva sa njima? Ponude im nisu lose, jos bez ugovorne obaveze ( trenutno sam na orionu 4/512)
Ja sam ovde u Kaludjerici na njihovom bezicnom jos od 2006. U pocetku dok su imali 2.4 GHz opremu bili su losi ali kad su posle nekoliko godina presli na 5GHz mogu reci da su prilicno dobri cak mi se cini da imam manje problema sa njima nego sa SBB om u igraonici. Nista te ne kosta da probas posto nemas ugovornu obavezu...
Ja imam Kbc net i zovem ih svaki dan, puca mi konekcija konstantno, poludeo sam, oni samo prebacuju jedni dni na druge, on line igram poker, kad mi pukne konekcija izgubim pare, takodje i CS 1.6 katastrofa od interneta. Imam ga u dva stana.
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647038. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.