Ljudi da li ima neko ili zna gde mogu da skinem drivere za Windows Xp x64 za Planetovu bezicnu karticu Planet wl-8310! Googlao sam ali bezuspesno Unapred hvala
Pogledaj oznaku Atheros chipseta na kartici i skini tako guglaj. Dake odgovaraju ti drajveri bilo kog proizvodjaca, samo da su za taj chipset. Naravno odgovara i software za konfiguraciju...
Sad cu da bacim pogled na karticu a sta rece software mogu da koristm sa cd ili ne? :: :: :: :: Pogledaj oznaku Atheros chipseta na kartici i skini tako guglaj. Dake odgovaraju ti drajveri bilo kog proizvodjaca, samo da su za taj chipset. Naravno odgovara i software za konfiguraciju...
To za softver moras da proveris sam. Ja imam ASUSovu PCMCIA karticu, drajveri na asusovom sajtu su iz 1822. godine, ali zato Ralink koji pravi cip izbacuje drajvere na mesec dana za sve vrste OS-a. Uz drajver mi stize i softver. Kad nadjes koji ti je cip, pogledaj koje su jos kartice sa tim cipom i probaj njihov softver.
:: :: :: :: sad sam pogledao na cipsetu je samo nalepljena nalepnica planet bla bla a na ploci pise plotech 6 94v-0! Sta sad
Uzmi bilo kakav drajver za Atheros. Kolega pomenu Gigabyre, ja sam sa originalnim fabrickim drajverima za Gigabyte Atheros instalirao TP Link kartu i radi sve kao zmaj... Ali XP Home edition. Dakle svrni malo i do giga-byte.com
Broj postavljenih tema: 60383. Broj poslatih odgovora: 647294. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.