oficijelni firmware iz 2010 ili 2011 za Pirelli Discus DRG A226G router? Postoji poslednja 048 verzija za multiaccess gateway za 2010 i 063 od ADB-a koji je kupio Pirelli Broadband. Fora je sto su svi SW sa nekom oznakom BTI i cudno mi se ponasaju. Kao da je Telekom osim kofiguracionih parametara jos nesto menjo na FW. Sa firmverom koji nosi postfix BTI i koji nije Telekomov, na System Monitor Logu mi daje neku poruku za current loopback >127 mA. Desava se da izgubi konekciju sporadicno kad se na ruter prijavi neki novi LAN uredjaj za koga je DHCP server resetovao IP. Da li neko ima novi ili originalni FW/SW od Telekoma da je sveziji od verzije sa slike.
Verovatno bi se uredjaj sam upgrade-ovao preko TR-069 protokola. Generalno, sa obicnim firmware-om ne bi smeo da pravi probleme, a sa ostalim multiaccess fw, koji je pisan za nekog drugog provajdera, sigurno da moze da pravi probleme.
mada su to rekonfiguracije, bitno je ono prvo 4.5.3. 4.3.2 Ima dosta novijih ali ne pasu, oni BTI daju gresku u logu da je struja prevelika i baguju cesto.
Nece raditi dobro niti jedan drugi. Probao sam dok je to jos bio Pirelli, novij je od Telekomovog, probao najnoviji ADB i imaju iste probleme. Kao da je nasa infrastruktura drugacija pa se radio custom fw. Mogu ti poslati na mail poslednju Pirelli i ADB verziju za njega
:: Jel moze ponovo link ?Ovaj je mrtav :: Jel vredi postaviti originalni firmware,nervira me ovaj Telekomov.. :: Hval :: :: :: :: Evo ti i original Pirelli firmwar :: :: :: :: http://www24.zippyshare.com/v/78626221/file.htm :: :: :: :: Poz :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Ovaj aparat ima najbolje DSL preformanse. Tako kazu tehničari TeleKonja! Kaze lik:`Modem jebe kevu!`.
Sto se tice custom FW, sigurno da je radjen, posto drugacije ne moze da se nadje u produkciji TS-a. :D Takodje da bi se nasao kod korisnika, uredjaj mora da prodje detaljne testove, tako da bag te velicine moze da bude samo hw problem.
P.S. Nisam bas razumeo gore opisan problem... puca DSL, ppp,eth?
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647038. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.