Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Pristup Internetu
DALJE OD MTS MOBILNOG INTERNETA!!!
STRANA 1 OD 1
buyer DALJE OD MTS MOBILNOG INTERNETA!!! 23.05.2011. 08:58 T36120

status: user
broj poruka: 211
nije tema vec savet za IZBEGAVANJE MTS INTERNETA!!! Uzeo sam dva, jedan je `bio` brucos a drugi apsolvent. Brucos je pretplata 600din `bila` a prvi mesec mi je stigao 12500din a apsolvent 1180 a stiglo mi je 6500din!!!!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
gile23 ... 23.05.2011. 09:03 #326662

broj poruka: 9121
Uzmes, VIP neogranicen internet i pevas :).

Pozdrav!
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
codeus ... 23.05.2011. 09:21 #326663

broj poruka: 4054

sta niko ti nije rekao da si ogranicen na koji gigabyte .. i da posle placas svaki hebeni Mb !!!

pa ebiga taj mali modemcic se drzi u dzepu .. bode u lap samo kad zatreba i vrati se nazad u dzep .. a nedaje se drugarima ... ili ostavlja u sobi ..

nije strasno .. 2008 smo uzeli mobilni net i prvi mesec napravili 120.000 (tada je Mb bio 10din)
buyer odg 23.05.2011. 09:26 #326664

broj poruka: 211

I jel ste platili?
codeus ... 23.05.2011. 09:29 #326665

broj poruka: 4054

JOK .. procitali ugovor i u njemu je pisalo PRVI MESEC FREE .. to je jos bio pocetak 3g-a i promo period .. ogranicenje na 1 gb .. a kolega se odusevio brzinom od 500-600kb/s i poskidao pola interneta ...

vratili uredjaj odmah i raskinuli ugovor ... pa se vratili par dana kasnije i potpisali novi .. ali onda pametno ..

tada nisu govorili da je preprala samo za 1 gb protoka i da se naplacuje svaki prebaceni Mb .. ujedno nije postojala aplikacija za proveru stanja kao i obavestenje od strane sistema da si potrosio 1gb i da dalje nastavljas po paprenoj ceni ...

na toj brzini za 1 dan potrosis gigabyte ..
x3msvabo ma retardi bre!!!! 23.05.2011. 10:43 #326689

broj poruka: 291
ja sam bio njihov korisnik otprilike 8-9 meseci i pre par mesec sam prekoracio i dobio racun preko 15.000, i posto naravno odbijaju bilo kakav dogovor tipa placanja na rate, sto bi im se naravno isplatilo jer ne bi gubili korisnika bezveze, ja sam jednostavno prestao da koristim net, vraticu im modem. Evo uzeo sam orion internet za poneti (onu varijantu sa wifi ruterom tzv `internet za kucu`) i mogu ti reci relativno sam zadovoljan. Nije nesto brz internet ali makar ne razmisljam o potrosnji! Da su makar pokazali bilo kakvu zainteresovanost za dogovor, ja bih i razmislio da li da platim ali ovako mogu samo da me povuku za kob*s!!!!

Case: CM 690 (Cooler master)
Motherboard: GA-790XT-USB3 (gigabyte)
Proc: Phenom II x2 550 Black edition
Graphic card: gigabyte 6870
RAM: 2 x 2GB DDR3 @ 1600MHz (patriot)
HDD: WD 500 GB + external hard drive 1TB
Psu: axp 630w

strela75 @Codeus: Plus par sitnica... 23.05.2011. 10:49 #326692

broj poruka: 1590
... vezano za zaokruzivanje, pa kad skines mail od 1kB, a oni ti zaokruze na 100kB - pa puta 1024 mailova =skinuo mega, a uracunali sto mega (tako je makar bilo u vreme kad smo mi uzeli). Vidis da nisi poskidao nista, a racun divlja.

Pozdrav.

-
Just look at us.Everything is backwards. everything is upside down.Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality
Vaskev Re: @Codeus: Plus par sitnica... 23.05.2011. 10:53 #326693

broj poruka: 1673
Dobar sistem zaokruživanja, kupiš 1/4 leba i paštetu a platiš pečeno prase

:: ... vezano za zaokruzivanje, pa kad skines mail od 1kB, a oni ti zaokruze na 100kB - pa puta 1024 mailova =skinuo mega, a uracunali sto mega (tako je makar bilo u vreme kad smo mi uzeli). Vidis da nisi poskidao nista, a racun divlja
::
:: Pozdrav
:: Just look at us.Everything is backwards. everything is upside down.Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality
Dragot re 23.05.2011. 12:29 #326731

broj poruka: 1149
Ista sutuacija je se meni ustvari sestri desila:
Pazi ovo prvi mesec dodje 6400 koristila ga je do pre mesec dana posto joj istice ugovor sad u maju i zadnji mesec dodje 5400.
Pa ti vidi koji su to lopovi!!!

ASUS P5Q PRO
Q9550 & HYPER 212= 4.0GHZ
2X2GB KINGSTON 1066MHZ TELL HS
SAMSUNG F1 750GB,F2 1.5 TB
GAINWARD GTX 460 1GB `GS`
COOLER MASTER 690 II ADVANCED
CHIEFTEC CFT-750-14CS 750W
SAMSUNG T220
LOGITECH X-540
A4 TECH G800,X-755FS

nemanja21 re 23.05.2011. 14:41 #326779

broj poruka: 1227
To što ljudi ne čitaju sitna slova u ugovoru, imaju uračunat protok 1GB a potroše 20 ne čini njih lopovima. Ne mislite valjda stvarno da neko tamo namerno prepravlja vaše račune i budži ih obavezno da budu veći nego što zaista jesu? Oni samo koriste to što su ljudi generalno neobavešteni. Da su idioti jesu, i mene su u martu mesecu zaduživali za neke račune od maja prošle godine, ali pričati o nekim teorijama zavere je smešno.
toothless Ne znam za internet,ali postpaid MTS... 23.05.2011. 14:50 #326782

broj poruka: 3241
krade samo tako.Posle preganjanja sa njima zbog sarenih racuna, prestao sam da im placam iste i sada cekam poziv na rociste.Kada su mi iskljucili i odlazni i dolzani saobracaj, iznos racuna narednih meseci je bio od 600 do 1600dinara!?Posaljem im 1000 mailova, odgovori mi automat, zovem (bez)korisnicki servis 100 puta, kenja da sacekam malo i tako pola sata.Na kraju kaze pozovite ponovo, a redovno svaki put skine sa racuna za zvanje istog.Otkako su uveli placanje korisnickog centra, nikada se ne moze dobiti veza, a dok je bilo besplatno ljudi dobijali u svako doba dana...
Imam jos 100 primera od poznanika i prijatelja o kradji od strane MTS-a.Svuda se krade, na Infostan recunima se zaracunava nepostojeca kamata uz svaki racun, a posle kazu:`izvinite,greska.`...pa salju racune ljudima za 1999. koji su vec placeni nego misle da ljudi nemaju priznanice...banda

http://tiny.cc/rm4rb
AMD Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - Hynix 2GB DDR3 - Hitachi DeskStar 500GB - Asus 8600GT - LC Power 600H-12 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LED
3 macke,dve iste i jedna razlicita :)

Dexter013 Re: Ne znam za internet,ali postpaid MTS... 23.05.2011. 14:57 #326783

broj poruka: 17093
Svasta ima slazem se ali na ugovoru za internet pise jako sitno i na kraju da postoji ogranicenje i da nakon toga svaki naredni mb je papreno skup , jeste pederski ali ipak pise...

To ti je nuzno zlo , ko kora mora , jbg...

AMD Phenom II x6 1055
5 Gb Kingston hyperX genesis 1600MHz
470 gtx gigabyte
MSI 760 GM-E51
Chieftec Dragon
LC power 600w
CpuCooler:Titan Vanesa

:: krade samo tako.Posle preganjanja sa njima zbog sarenih racuna, prestao sam da im placam iste i sada cekam poziv na rociste.Kada su mi iskljucili i odlazni i dolzani saobracaj, iznos racuna narednih meseci je bio od 600 do 1600dinara!?Posaljem im 1000 mailova, odgovori mi automat, zovem (bez)korisnicki servis 100 puta, kenja da sacekam malo i tako pola sata.Na kraju kaze pozovite ponovo, a redovno svaki put skine sa racuna za zvanje istog.Otkako su uveli placanje korisnickog centra, nikada se ne moze dobiti veza, a dok je bilo besplatno ljudi dobijali u svako doba dana..
:: Imam jos 100 primera od poznanika i prijatelja o kradji od strane MTS-a.Svuda se krade, na Infostan recunima se zaracunava nepostojeca kamata uz svaki racun, a posle kazu:`izvinite,greska.`...pa salju racune ljudima za 1999. koji su vec placeni nego misle da ljudi nemaju priznanice...banda
:: http://tiny.cc/rm4r
:: AMD Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - Hynix 2GB DDR3 - Hitachi DeskStar 500GB - Asus 8600GT - LC Power 600H-12 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LE
:: 3 macke,dve iste i jedna razlicita :
:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
gman citanje sitnog fonta 23.05.2011. 15:02 #326786

broj poruka: 1111
je od posebnog znacaja pri potpisivanju ugovora
drugim recima, onaj koji procita sve, NJEMU RACUN BUDE UNAPRED POZNAT

ulsi

Dexter013 Re: citanje sitnog fonta 23.05.2011. 15:05 #326787

broj poruka: 17093
bas tako!

AMD Phenom II x6 1055
5 Gb Kingston hyperX genesis 1600MHz
470 gtx gigabyte
MSI 760 GM-E51
Chieftec Dragon
LC power 600w
CpuCooler:Titan Vanesa

:: je od posebnog znacaja pri potpisivanju ugovor
:: drugim recima, onaj koji procita sve, NJEMU RACUN BUDE UNAPRED POZNA
:: ulsi
:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
nemanja21 Re: Ne znam za internet,ali postpaid MTS... 23.05.2011. 15:15 #326792

broj poruka: 1227
Ne znam ni ja internet lično, već isto za postpaid mts koji imam već sedmu godinu. Nikada nisam imao potpisan ugovor, nisam uzimao telefone i slične gluposti. Računi jesu šareni ali sve je to u nekom skladu sa intenzitetom korišćenja... Kada koristim roaming, slanje i pozivi u inostranstvo, naravno dovate priliku da me oderu pošteno, ali po tome se ne razlikuju ništa od ostalih operatera.
Ćinjenica je da juri odjure u poslovnicu da uzmu povoljnije telefon, potpišu šta bilo pa posle se hvataju za glavu.

@gman +1

:: krade samo tako.Posle preganjanja sa njima zbog sarenih racuna, prestao sam da im placam iste i sada cekam poziv na rociste.Kada su mi iskljucili i odlazni i dolzani saobracaj, iznos racuna narednih meseci je bio od 600 do 1600dinara!?Posaljem im 1000 mailova, odgovori mi automat, zovem (bez)korisnicki servis 100 puta, kenja da sacekam malo i tako pola sata.Na kraju kaze pozovite ponovo, a redovno svaki put skine sa racuna za zvanje istog.Otkako su uveli placanje korisnickog centra, nikada se ne moze dobiti veza, a dok je bilo besplatno ljudi dobijali u svako doba dana..
:: Imam jos 100 primera od poznanika i prijatelja o kradji od strane MTS-a.Svuda se krade, na Infostan recunima se zaracunava nepostojeca kamata uz svaki racun, a posle kazu:`izvinite,greska.`...pa salju racune ljudima za 1999. koji su vec placeni nego misle da ljudi nemaju priznanice...banda
:: http://tiny.cc/rm4r
:: AMD Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - Hynix 2GB DDR3 - Hitachi DeskStar 500GB - Asus 8600GT - LC Power 600H-12 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LE
:: 3 macke,dve iste i jedna razlicita :
toothless Ja znam sta stoji u mom ugovoru ... 23.05.2011. 15:32 #326797

broj poruka: 3241
koristim postpaid MTS vec sedam godina i nikada nisam imao problema do pre godinu i po kada su usrali skroz.Ne koristim roaming ni gprs ni edge, nista od toga...uvek mi ostane i nepotrosenih minuta a racun - opa Djurdjo!Komsinici koja ima 60 godina i zna samo da se javi na telefon naveli da je poslala 60 SMS poruka kad je bila kod roditelja u Hrvatskoj.Obrazlozenje je da oni nemaju ugovor sa HR i da ne mogu da joj dostave listing kao dokaz da je slala te nevidljive poruke, ali mora da plati...Ja cekam rociste, mogu da dobiju samo ono sto sam trosio dok nisu iskljucili telefon, i ni dinara vise, a onda -cao MTS.

http://tiny.cc/rm4rb
AMD Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - Hynix 2GB DDR3 - Hitachi DeskStar 500GB - Asus 8600GT - LC Power 600H-12 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LED
3 macke,dve iste i jedna razlicita :)

Simon72 ... 23.05.2011. 16:10 #326808

broj poruka: 2799
Lako ce da im vratis modem al ima da te tuze pa prinudna naplata. E sad ako u stanu nemas nista vredno (ne racuna se namestaj frizider sporet i ostale neophodne stvari i ako imas klasican tv pa ni stari komjuter jer je skuplje vestacenje nego li vrednost istih) i ako nemas poso onda nebrini a ako imas onda brini ili plati.

savatije gomila navlaka za jedan dinar... 23.05.2011. 18:00 #326846

broj poruka: 1121
nista nije za dz...niko ne poklanja...vezu te ugovorom na 12-24 meseca...daju ti promotivno 1,2,3 meseca DZ....Mnogi se zalepe, a posle kukaju.....svugde je otimacina a i kod vip-a....citajte ugovore...i one stvari izmedju redova....pa ako ste pravni maher, mozda i ukacite srz na koji ce vam nacin (mislim svi provajderi, a ne samo MTS) oteti pare. Potpisujem....nema postenog ugovora...

strela75 I kad citas mogu da te zavrnu... 23.05.2011. 19:44 #326880

broj poruka: 1590
... mi uzesmo mobilni internet zbog ekipa na terenu, gde cesto nema `tradicionalnog` pristupa internetu. Dobili smo protok od max par kilobajta za internet, a emailove nisu mogli ni da salju niti primaju, jer je IP adresa bila blacklistovana.

Na zalbe vezano za to kazu nesto tipa `...u ugovoru pise da dajemo uslugu interneta, a ne emaila...`

Pa vidi s kakvom bandom imamo posla.

Epilog: uspeli smo da odblacklistujemo sami licnim nalozima provajderima po svetu. Od njih ni gram pomoci. A nismo uspeli da saznamo ko je pre toga imao taj IP i sarao viruse sirom sveta.

Pozdrav.
-
Just look at us.Everything is backwards. everything is upside down.Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality
gile23 ... 23.05.2011. 23:57 #327003

broj poruka: 9121
VIP>Telenor>MTS.

Pozdrav!
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
x3msvabo sve to stoji! 24.05.2011. 01:18 #327019

broj poruka: 291
sve je to ok da pise u ugovoru ali da nece ni najmanje da ti izadju u susret sto se tice nacina placanja, pa j*b*m mu mater pa valjda je i njima u korist da im platim, pogotovo sto znaju da od studenta koji je nezaposlen mogu samo da dobiju k*bas da sishu.... a od stvari u kuci mogu samo da odnesu kevu i caleta :D da se razumemo ja ne volim nikom da dugujem, i nisam od onih sto sa tom namerom idu i uzmu nesto na postpaid, bio sam njihov postpaid korisnik i pre ne vezano za net i placao sam redovno, i sad za net placam redovno.... ali kako ti da obrusis nekome ko je student i zajebo se pa prekoracio racun, plati odjednom preko 15000 ili se j*bi???? pa to nekome u butiku, pekari, prodavnici itd citava plata.... to je za mene stoka.....

ps: a na moje oci su nekom coveku dali da plati na 12 rata svoj racun, o cemu onda dalje da pricamo.....RETARDI

Case: CM 690 (Cooler master)
Motherboard: GA-790XT-USB3 (gigabyte)
Proc: Phenom II x2 550 Black edition
Graphic card: gigabyte 6870
RAM: 2 x 2GB DDR3 @ 1600MHz (patriot)
HDD: WD 500 GB + external hard drive 1TB
Psu: axp 630w

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60383. Broj poslatih odgovora: 647301.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs