Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Pristup Internetu
Telekom ADSL+IPTV da li je moguce...
STRANA 1 OD 1
nvelja Telekom ADSL+IPTV da li je moguce... 19.05.2011. 01:25 T36041

status: user
broj poruka: 135

Imam ruter HG520 C.
S obzirom da ne gledam IPTV, da li je moguce u podesavanjima rutera ubrzati ADSL za taj protok koji je namenjen za IPTV?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
rasha44 Re: Telekom ADSL+IPTV da li je moguce... 19.05.2011. 01:36 #325755

broj poruka: 1492
Nije. Tebi je već povećan protok samim tim što imaš i IPTV. Ja imam istu kombinaciju i download mi se povećao sa 350-400 kbs na 500-550 kbs. Inače i ja imam isti ruter i mnogo je bolji od HG520s koji sam imao ranije.
Bilo bi moguće samo kad bi imao jaku vezu u Telkonju, pa da ti direktno na parici u centrali puste veći protok.

Nightbird
ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme.
HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.

::
:: Imam ruter HG520 C
:: S obzirom da ne gledam IPTV, da li je moguce u podesavanjima rutera ubrzati ADSL za taj protok koji je namenjen za IPTV
Kelt ... 19.05.2011. 03:09 #325766

broj poruka: 394
Kad iskljucis IPTV,povecava ti se protok.Barem je kod mene razlika 15-20% kad iskljucim IPTV(povecava se brzina neta).Ako ti uopste nije ukljucen setup box,onda nema razlike.

caranovic Ima o ovoj temi dosta toga na srpskim sajtovima 19.05.2011. 09:01 #325774

broj poruka: 434
Moj surak je imao 3 dana 8Mbs a prijatelj njegov jos uvek....(pssst da ne cuje zlo). Mozes da probas da bushish i tunele kroz link ali .....Citaj.

unknow13 Re: Ima o ovoj temi dosta toga na srpskim sajtovima 19.05.2011. 11:20 #325803

broj poruka: 581
Ja nigde nisam nasao nikakve teme o tome, ako moze pribliznije kojim sajtovima?

Gigabyte GA-MA770-DS3
Athlon 5000+ @ 3 GHz
2x2gb Kingstone ddr2 cl6 900mhz
Ati 3650
Termaltake 470w
500GB WD Caviar Blue
Termaltake WingRS
Benq 22` FullHD

:: Moj surak je imao 3 dana 8Mbs a prijatelj njegov jos uvek....(pssst da ne cuje zlo). Mozes da probas da bushish i tunele kroz link ali .....Citaj
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60383. Broj poslatih odgovora: 647301.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs