Sta ja treba da uradim da bi se prebacio na orion,trenutno imam Telekom Srbija Adsl od 1.5 mb/s? Ovaj telekom ubi sa cenama,gledam na orionu 6mb/s 1990 din,a u telekomu 3.800 din -.-
CPU: Intel(R) Core(TM)2 CPU 4400 @ 2.00GHz CPU Speed: 2.0 GHz Performance Rated at: 3.5 GHz RAM: 3.2 GB OS: Windows 7 Home Premium 64-bit Video Card: ATI Radeon 2600 pro (0x9589) Video RAM: 512.0 M
Trazi migracioni kod od telekoma, pozovi orion i to je to.
LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Asus M4A87TD/USB3, G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600 cl9, Gigabyte 6870, G.Skill Sniper SSD 120GB, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS, Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apollo
:: Sta ja treba da uradim da bi se prebacio na orion,trenutno imam Telekom Srbija Adsl od 1.5 mb/s? Ovaj telekom ubi sa cenama,gledam na orionu 6mb/s 1990 din,a u telekomu 3.800 din -. :: :: CPU: Intel(R) Core(TM)2 CPU 4400 @ 2.00GH :: CPU Speed: 2.0 GHz Performance Rated at: 3.5 GH :: RAM: 3.2 GB :: OS: Windows 7 Home Premium 64-bi :: Video Card: ATI Radeon 2600 pro (0x9589 :: Video RAM: 512.0 M
Sad je neka nova akcija da ako potpišeš ugovor na 2 godine korišćenja imaš 6 meseci 6 mbit-a za 2000 kinti. Posle kada ti to istekne biraš na koji paket će da se vratiš.
1520 dingera za 6mbit uz ugovor na 1 godinu... jeste neko ce da kaze da na to treba dodati i osnovnu SBB tv pretplatu ali je ja sve jedno placam pa placam... imao internet kod njih ili preko ADSL-a...
sbb je OK, imam D3 mix i ugovor na 2 godine, problem je što kurvanjski svako malo podižu cenu za po 50-100 kinti, jednom podignu osnovnu pretplatu, sledeći put internet i tako u krug. Naravno deo problema su i šupci iz RRA koji odobravaju ta povećanja...
:: Ja i dalje mislim da je sbb keva za sve ostale.. :: :: 1520 dingera za 6mbit uz ugovor na 1 godinu... jeste neko ce da kaze da na to treba dodati i osnovnu SBB tv pretplatu ali je ja sve jedno placam pa placam... imao internet kod njih ili preko ADSL-a.. :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: ::
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: Ja i dalje mislim da je sbb keva za sve ostale.. :: :: 1520 dingera za 6mbit uz ugovor na 1 godinu... jeste neko ce da kaze da na to treba dodati i osnovnu SBB tv pretplatu ali je ja sve jedno placam pa placam... imao internet kod njih ili preko ADSL-a.. :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: ::
A sto se tice svega toga tuga je sto su moji i dalje u srbistanu, no za par meseci bicemo ponovo na okupu...
Jedino sto baba i deda sad prolaze obuku za Skype tako da ce SBB i dalje biti u igri...
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: Eto i posle Srbija losa a SBB isporucuje ADSL i u Maleziji :: :: :: Lala 4ever! :: http://fwd4.me/zC :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: :: :: Ja i dalje mislim da je sbb keva za sve ostale.. :: :: :: :: 1520 dingera za 6mbit uz ugovor na 1 godinu... jeste neko ce da kaze da na to treba dodati i osnovnu SBB tv pretplatu ali je ja sve jedno placam pa placam... imao internet kod njih ili preko ADSL-a.. :: :: :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: :: :: ::
Sad sam bio u orionu,rekli su mi da moram da uzmem migracioni kod. Koliko ce to da me kosta,ako treba da se placa nesto?
CPU: Intel(R) Core(TM)2 CPU 4400 @ 2.00GHz CPU Speed: 2.0 GHz Performance Rated at: 3.5 GHz RAM: 3.2 GB OS: Windows 7 Home Premium 64-bit Video Card: ATI Radeon Graphics Processor (0x9589) Video RAM: 512.0 M
:: Sad sam bio u orionu,rekli su mi da moram da uzmem migracioni kod. Koliko ce to da me kosta,ako treba da se placa nesto :: :: :: CPU: Intel(R) Core(TM)2 CPU 4400 @ 2.00GH :: CPU Speed: 2.0 GHz Performance Rated at: 3.5 GH :: RAM: 3.2 GB :: OS: Windows 7 Home Premium 64-bi :: Video Card: ATI Radeon Graphics Processor (0x9589 :: Video RAM: 512.0 :: ::
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: Ja sam menjao tj prelazio iz Telekonja u Beotel , :: migracioni kod i sve ostalo me nista nije kostalo.. :: :: AMD Phenom II x6 105 :: 5 Gb Kingston hyperX genesis 1600MH :: 470 gtx gigabyte :: MSI 760 GM-E5 :: Chieftec Drago :: LC power 600 :: CpuCooler:Titan Vanesa :: :: :: Sad sam bio u orionu,rekli su mi da moram da uzmem migracioni kod. Koliko ce to da me kosta,ako treba da se placa nesto :: :: :: :: :: :: CPU: Intel(R) Core(TM)2 CPU 4400 @ 2.00GH :: :: CPU Speed: 2.0 GHz Performance Rated at: 3.5 GH :: :: RAM: 3.2 GB :: :: OS: Windows 7 Home Premium 64-bi :: :: Video Card: ATI Radeon Graphics Processor (0x9589 :: :: Video RAM: 512.0 :: :: :: ::
Da li mozda ima paket D@H 6144/1024 KB/s za 1160 dinara? Bez ikakvog ugovora.
Ja sam iz Panceva bio sam kod telekoma i radilo je ocajno presao sam u Beotel i radi savrseno , uvek u svakom trenutku imam protok 425 kb/sec i 50 kb upload
Pa tog tvoh sto si naveo nema nigde u njihovom cenovniku tako da je i dalje najbolji... Ti tvoji virtelni paketi su moguci tek posle tri godine globe kod susam pro pa tek posle ide ostalo... Onaj koji sad pristupa mora da se obaveze na godinu dana i to placa ~2K dingera.
A sto se tice cena u KL vec sam to pisao ja ovde 4096/512 placam 35+ evreja kad se prevede u vama dragu novcanu jedinicu, nekad je manje nekad vise posto je lokalni novac vezan za gringo monetu.
A za 50E se dobije ovo: http://www.time.com.my/consumer/time_fibre_broadband.asp Ali nije dostupno svuda, polako se sire sad pokrivaju obod zlatnog trougla tako da ce uskoro doci i do zgrade u kojoj sam i ja, mada je to meni sve jedno posto sam potpisao ugovor na godinu sa TM.
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: Jesi siguran da je SBB najbolji :: :: Da li mozda ima paket D@H 6144/1024 KB/s za 1160 dinara? Bez ikakvog ugovora :: :: :: :: Ja i dalje mislim da je sbb keva za sve ostale.. :: :: :: :: 1520 dingera za 6mbit uz ugovor na 1 godinu... jeste neko ce da kaze da na to treba dodati i osnovnu SBB tv pretplatu ali je ja sve jedno placam pa placam... imao internet kod njih ili preko ADSL-a.. :: :: :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60383. Broj poslatih odgovora: 647301. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.