pitanjce jedno: posto su nam firmi ukinuli internet interesuje me da li je moguce nekako odraditi da ga imam, evo o cemu se radi...kolega koji je u susednoj kancelariji ima internet, nasi racunari se vide preko mreze, postoji server preko koga se salju ostralima podaci koji su potrebni, mail takodje funkcionise kod svih, da li je moguce da ja sa mog racunara i pomocu njegovog racunari ostvarim neku konekciju . .. mozda lupam gluposti ali se ne razumem . . ..tnks....
pogledaj lan settings - 1.status,da li imas default gateway, ako nemas, unesi isti koji je kao i kod kolege. Ako uopste imas pravo da menjas te podatke. 2. Koji program koristis za internet- proxy settings - uporedi da li on ima podesen proxy -a ti ne.
Broj postavljenih tema: 60383. Broj poslatih odgovora: 647301. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.