Reinstaliram računar pod Win XP i nije mi automatski prepoznao modem. Kad sam ga skinuo da vidim koji je, na štampanoj ploči piše MD5658V12, a na malom čipu razaznajem samo `Intel`, dok cifre ne mogu da vidim, suviše su male, a trenutno nemam lupu. Pretpostavljam da je to poznati intelov čip 537EP ali nisam siguran. Može li neko da mi pošalje link do stranice na kojoj mogu brzo i besplatno da skinem drajver, dakle PCI modem Intel MD5658V12. Hvala!
Došao sam do te stranice preko tvog linka (isto tako danam mi je bila prva na google-u), ali kad idem na regular download iskače mi neki prozor, kad ga zatvorim, vraća se na izbor regular-premium. za premium nemam pass, a regular ne mogu?
Link vodi do dva servera, prvi je za HTTP, on sada ne radi, a drugi je FTP, prvi put me je pustio da kucam anonimus password, ali posle toga me je izbacio i sad pokazuje time out response ..., probaću kasnije.
ako ne budes nista uradio, a ume da bude smaranje sa modemima, kupi nov za 350 + din sa diskom i zavrsi posao, ako nekom radis pa naplati tih 350 + kinti
ja sam se smarao tako sa jednim modemom danima i preko ovog programa i preko onog...nije vredno truda...
Računar nije moj, korisnik ima internet preko ADSL-a, odnosno mrežne kartice. Naravno imam nekoliko Agere, Lucent i par Intel HAAM za koje imam drajvere. Pokušaću ipak sa njegovim modemom, da mu vratim `neoštećen` računar, ako ne uspem brzo, staviću moj modem (koji verovatno nikad neće koristiti). Pozdrav
Broj postavljenih tema: 60383. Broj poslatih odgovora: 647301. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.