Open IPTV izgleda neće imati Viasat kanale još dugo...
STRANA 1 OD 1
Panta019
Open IPTV izgleda neće imati Viasat kanale još dugo...
16.04.2011. 23:51
T35345
status: user broj poruka: 1583
Odavno je došao i taj april kada je SBB-u istekao ugovor na ekskluzivno emitovanje Viasat kanala (Viasat History, Viasat Explorer) i ostalih (TV1000, Cinemania, Universal Channel, Fox Crime, Fox Life, History) međutim, po svemu sudeći, korisnici IPTV-ja, kao ja, mogu da se slikaju sa ovim kanalima do daljnjeg.
Kada bi SBB nekim čudom počeo da radi u Zaječaru onda bih brzinom svetlosti prešao sa IPTV na SBB. Po svemu sudeći nešto mi ne deluje da SBB uopšte interesuje da proširi poslovanje i na Zaječar i ako su već prisutni u Boru a u Zaječaru već postoje dva klasična kablovska operatera čija je usluga u poluraspadu i pokrivaju samo stambene zgade.
Ja trenutno koristim Telekom ADSL i Open IPTV, jer moram. Vidim kod ljudi koje poznajem, a imaju SBB Internet da su prezadovoljni, makar u poslednjih nekoliko meseci.
Sećam se SBB-a kada im je podrška bila gora od Telekomove (da, i to je moguće) i drago mi je što su poradili na tome.
Verovatno su jaki u Zaječaru ti operateri, bez obzira na kvalitet usluge, verovatno imaju neku vezu u gradu koja ih drži prisutnim.
Broj postavljenih tema: 60383. Broj poslatih odgovora: 647301. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.