dakle moj email je blokiran,koji je sa sufiksom hotmail,i preko njega mi ide msn...
elem prijavljivao sam se davno na razne sajtove, pa mi je otad stizalo gomila mejlova u junk...
sve sam brisao,medjutim od skora mi je msn blokiran,i hotmail mi prijavljuje ovo :
`We`ve noticed some unusual activity in your Hotmail account. To help protect you and everyone else, we`ve temporarily blocked your account. To unblock it, verify your account.`
ovo mi pise i kad probam da upalim msn... to traje vec neko vreme,prijavio sam sve junk mailove....
Pa lepo su ti rekli `To unblock it, verify your account`, oni samo hoce da utvrde da li si to stvarno ti, a verifikaciju radis preko drugog mejla koji si im ostavio kad si kreirao account, ili odgovoris na pitanje(a) koje si cekirao kad si pravio account
moze samo putem sms-a,koji nema za nas region,iliti da se obratim njima,pa ce mi oni i pomoci,sto sam i uradio, i sad cekam odgovor od windows live help i support.....
:: Pa lepo su ti rekli `To unblock it, verify your account`, oni samo hoce da utvrde da li si to stvarno ti, a verifikaciju radis preko drugog mejla koji si im ostavio kad si kreirao account, ili odgovoris na pitanje(a) koje si cekirao kad si pravio account :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60383. Broj poslatih odgovora: 647301. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.