Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Pristup Internetu
msn blokiran,email kao i hotmail....aaa...help.
STRANA 1 OD 1
Milunka msn blokiran,email kao i hotmail....aaa...help. 26.03.2011. 02:05 T34830

status: user
broj poruka: 1624
dakle moj email je blokiran,koji je sa sufiksom hotmail,i preko njega mi ide msn...

elem prijavljivao sam se davno na razne sajtove, pa mi je otad stizalo gomila mejlova u junk...

sve sam brisao,medjutim od skora mi je msn blokiran,i hotmail mi prijavljuje ovo :

`We`ve noticed some unusual activity in your Hotmail account. To help protect you and everyone else, we`ve temporarily blocked your account. To unblock it, verify your account.`

ovo mi pise i kad probam da upalim msn... to traje vec neko vreme,prijavio sam sve junk mailove....

sta da radim,zna li neko ? unapred hvala.

asus p7p55d-e & intel i7 860 @3,8Ghz/Gigabyte gtx460 1gbOC/2x2gb geil 1600mhz cl9/1Tb wd green,500Gb seagate/Raptor 74gb/CM 690,cm rs620w/ yamaha A-1000 & WHARFEDALE DIAMOND 9.3.SAMSUNG F2380
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
oreshac re 26.03.2011. 09:29 #308509

broj poruka: 485
Pa lepo su ti rekli `To unblock it, verify your account`, oni samo hoce da utvrde da li si to stvarno ti, a verifikaciju radis preko drugog mejla koji si im ostavio kad si kreirao account, ili odgovoris na pitanje(a) koje si cekirao kad si pravio account

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Milunka Re: re 26.03.2011. 15:05 #308587

broj poruka: 1624
Pa ne ide to tako druze .-D

moze samo putem sms-a,koji nema za nas region,iliti da se obratim njima,pa ce mi oni i pomoci,sto sam i uradio, i sad cekam odgovor od windows live help i support.....

asus p7p55d-e & intel i7 860 @3,8Ghz/Gigabyte gtx460 1gbOC/2x2gb geil 1600mhz cl9/1Tb wd green,500Gb seagate/Raptor 74gb/CM 690,cm rs620w/ yamaha A-1000 & WHARFEDALE DIAMOND 9.3.SAMSUNG F2380

:: Pa lepo su ti rekli `To unblock it, verify your account`, oni samo hoce da utvrde da li si to stvarno ti, a verifikaciju radis preko drugog mejla koji si im ostavio kad si kreirao account, ili odgovoris na pitanje(a) koje si cekirao kad si pravio account
::
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Simon72 ... 26.03.2011. 15:40 #308599

broj poruka: 2799
Odblokirace se posle nekog vremena. Sledeci put cim pocnes da dobijas poruke da nesto nije uspelo da se pošalje promeni lozinku.

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60383. Broj poslatih odgovora: 647301.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs