Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Pristup Internetu
PTT KDS promena brzine - potpuni debilizam
STRANA 1 OD 1
mighty PTT KDS promena brzine - potpuni debilizam 11.03.2011. 20:35 T34451

status: user
broj poruka: 1670
Evo kolege forumaši, čisto s vama malo da podelim u kakvoj kaubojskoj zemlji mi živimo.

Danas sam hteo da promenim brzinu internet paketa koji koristim na PTT KDS kablovskoj. Do sada sam imao je 3M/256, hteo sam da pređem na 6M/320.

Pritom sam njihov korisnik već 3 godine, još od vremena kada nisu davali opremu, nego sam sam morao da nabavim svoj modem.

Odem ja danas da povećam brzinu, kad mi kažu, ako hoću da povećam brzinu, moram da potpišem ugovor na godinu dana!!! Ja ih pitam, šta ja time dobijam, oni ništa, ako hoću mora tako.

Rekoh im da sam hteo da im platim više za ovaj njihov link s više nego jadnim uploadom, al sada neću i da mogu da se nose s tim njihovim ugovorom.

Pritom neki drugi izbor i nemam, moja zgrada je na izdvojenom stepenu centrale i ima kapacitet od 40 ADSL korisnika na preko 460 stanova - čeka se i po dve godine na ADSL port.

Probao sam da vidim s SBB-om i Ikomom da oni dođu u zgradu, da skupimo potpise stanara i sl, ali čim čuju da je u zgradi PTT kažu mi tamo ne smemo da uđemo s opremom. A i PTT kao kablovska nit ima HD kanale, niti neki ekstra uzbor kanala,ništa.

Pritom je zgrada na Novom Beogradu, ne govorim o nekom ruralnom mestu. I posle neko kaže da treba da se štite Telekom. PTT i ostala javna preduzeča. Ma treba ih sve razbucati, da od njih ništa ne ostane, kad su potpuno neprofesionalni, inertni i usporavaju sve ostale svojim monopolističkim ponašanjem.

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
pesicnik Re: FW: 11.03.2011. 20:49 #304351

broj poruka: 209
Eh, Srbijo.... :(

vladats Re: PTT KDS promena brzine - potpuni debilizam 11.03.2011. 20:58 #304355

broj poruka: 4537

Kakav problem i to u sred Prestonice.
Zamisli kako je u provinciji ?
Pisko Kakva bre prestonica? 11.03.2011. 21:06 #304361

broj poruka: 6657
Bg je najveći skup seljačina na Balkanu, svi Serbistanci i uvozni linkovi, sjatili su se tu jer nisu mogli da opstanu u originalnim postojbinama. To ne znači da su SVI u Bg takvi, nego da je VEĆINA takvih iz Serbistana - već u Bg.
Pa mislili vi šta hoćete o ruralnom i močvarnom Nbg.... ako neki takav primitivac upravlja (a upravlja, naravno) tim kds-om, zabole ga ceo vek, do penzije, da išta menja. On dobija platu, vi plaćate, on NEŠTO i daje za uzvrat.... verovatno je čovek rekao: ne vidim šta je tu problem SLEPČE. A, slepče, zato što je taj primitivac i PRE tebe dobro proučio tvoj položaj i ZNA da možeš da ga duvaš - ima samo njima da se obraćaš i kvit... Likovi su jednostavno podelili kolač, samo da se ne bi smarali oko poboljašanja usluga i zajebavali sa dosadnim korisnicima.
Šta je sa Orion-om? Jesi li gledao to?

Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!

KalifNS Ja sam u NS 11.03.2011. 21:17 #304370

broj poruka: 1017

Vidi se iz imena, zar ne :D

Elem, u mojoj zgradi je KDS, takodje, da vic bude veci, kablove i opremu je postavio SBB, ljudi su platili da se povezu na SBB, potpisali sa SBBom. Ali nakon par meseci se ispostavilo da SBB sme do mosta, a 100m od mosta na drugu stranu sacuvaj boze, tako da je samo KDS preuzeo sve, korisnike naravno niko nista nije pitao.

SRAMOTA!

Zato koristim ADSL, i ne koristim kablovsku.

Ako imas opciju za bilo kakav WIFI, wire< ili slicno LEPO im kazi da mogu da uzmu svoj prikljucak nazad i prikljuce ga sebi u ...

A od telekoma beste, neprofesionalni su maksimalno, kako sa mobilnom telefonijom tako i sa KDS, a da postoji neka mogucnost za bezicni internet kod mene davno bi ugasio i telefonski prikljucak, koji koristim samo za ADSL.

acayo re 11.03.2011. 21:21 #304372

broj poruka: 851
Adsl im je ok ali preko KDS samo pune dzepove ...

http://hd-torrents.org/torrentbar.php?/75087.png
http://hd-space.org/torrentbar.php/13088.png

Bush da ti ispricam jednu pricu iz vojnickih dana . . . 11.03.2011. 21:23 #304373

broj poruka: 268

dok sam bio u vojsci ali onoj civilnoj i to sa pogledom na Knez Mihajlovu moj saborac iz vojnickih dana je tada radio zakljucivanje ugovora sa stanarima za kablovsku tv i net, i tada mi je objasnio kako to funkcionise u ovoj nasoj zemlji, kada oni dodju u neku zgradu gde nema kablovske ` dogovaraju ` se sa ljudima iz kucnog saveta i tu ima cenkanja bukvalno ko na pijaci, sve je od slucaja do slucaja i kako se dogovore, nekada predsednik kucnog saveta nekada i predsednik i ostali clanovi kucnog saveta dobiju kablovski i ne placaju nista ali zato treba da sprece da u tu zgradu dodje drugi kablovski operater, jednom prilikom su morali da nose i nov televizor predsedniku kucnog saveta ! Ukoliko provale da je u tu zgradu dosao jos neki kablovski operater, odmah pocinju sa naplacivanjem kablovske onima koji su bili `oslobodjeni` od placanja ili im seku kablove

necu da kazem koja firma je u pitanju ali pravilo je univerzalno za sve u ovoj zemlji

smeju oni da dodju u tvoju zgradu nego ne mogu da se dogovore sa kucnim savetom . . .

kako bese ono kada se azdaja okrene i upita, u jebote gde ja zivim . . .

neXus2000 Pare... 12.03.2011. 02:24 #304463

broj poruka: 3351
Srem im se u pare. Znam da je to nacin ratio proizvoda i usluga za ljude, bio on u kesu ili digitalan. Bar za sad. :)
Ali da se neko prebogacuje na tebi, stvarno sranje. I to globalno. :)

Ali da se neko prebogacuje na tebi koji ga hranis i odevas, cak i sto mu kopas rudu da bi se od iste pravili ramovi za Audija kojeg vozi, ujedno davajuci mizerne plate i mizerne proizvode i usluge, ma znate i sami. Motka je blaga rec.

E to se zove Srbija. Drzao on Sony ili PTT.
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60383. Broj poslatih odgovora: 647301.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs