Deljenje konekcije izmedju Win 7 i Xp preko kabla..
STRANA 1 OD 1
ralebrale
Deljenje konekcije izmedju Win 7 i Xp preko kabla..
11.03.2011. 13:02
T34438
status: user broj poruka: 678
SBB konekcija u pitanju.Sa rutera preko usb kablica prokaceno u komp,a sa lan karte na lan kartu na drugi komp,i ima internet na oba kompa.Da li je isto nekako moguce ako je prvi racunar na win 7? Ja sam probao ali nije moglo...
Re: Deljenje konekcije izmedju Win 7 i Xp preko kabla..
11.03.2011. 13:26
status: user broj poruka: 9006
Moguće je. I to u bilo kojim kombinacijama xp-a i sedmice, verovatno nisi nešto dobro namestio.
Ako pred sobom imamo mitsko biće sa dve ili više glava, bar jedna od njih će da bljuje vatru.
:: :: SBB konekcija u pitanju.Sa rutera preko usb kablica prokaceno u komp,a sa lan karte na lan kartu na drugi komp,i ima internet na oba kompa.Da li je isto nekako moguce ako je prvi racunar na win 7? Ja sam probao ali nije moglo...
ICS servis na win 7 nece da se upali sta god radio..Novi sistem,prvo instaliram siska (ruter),pa onda lan...Drugi racunar je povezan i radi,ali dzaba ,dzaba...Sve probao...Nece...Djubre...Oj d ubijem..
Probaj da uninstaliraš sisoja pa onda poveži preko lana oba kompa, podesi u sedmici šering opcije, poisključuj firewall-ove pa tek onda instaliraj siska, restartuj se pa onda probaj da uključiš šering. Ni ne može da se uključi servis direktno nego čeka da prvo uključiš network sharing iz properties od siska.
Ako pred sobom imamo mitsko biće sa dve ili više glava, bar jedna od njih će da bljuje vatru.
:: Probaj da uninstaliraš sisoja pa onda poveži preko lana oba kompa, podesi u sedmici šering opcije, poisključuj firewall-ove pa tek onda instaliraj siska, restartuj se pa onda probaj da uključiš šering. Ni ne može da se uključi servis direktno nego čeka da prvo uključiš network sharing iz properties od siska :: :: Ako pred sobom imamo mitsko biće sa dve ili više glava, bar jedna od njih će da bljuje vatru. :: ::
Broj postavljenih tema: 60383. Broj poslatih odgovora: 647301. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.