Problem sa Wirelless internetom Bitinfo-Mladenovac
STRANA 1 OD 1
mikele79
Problem sa Wirelless internetom Bitinfo-Mladenovac
17.02.2011. 17:31
T33734
status: user broj poruka: 99
Evo ovako je problem i voleo bi da cujem vase misljenje:
Drug me zvao juce i kaze mi da mu internet par dana radi, pa prestane i tako u krug... sad zvao je korisnicku sluzbu Bitinfa, u kojoj mu kazu da oni njega ne vide na NOD-u odnosno da ne mogu da ga zakace na stub, servis kazu da mozda Router ne valja (proverili ga na drugom mestu radi normalno), doneo ortak i drugu opremu da probamo i mrka kapa sa njegovih racunara, pa su pametnjakovici dosli do ideje da su kompjuteri zarazeni i da blokiraju internet konekciju!! Po meni to ne pije vodu jer se ruter kaci preko svog softwera na net i ostaje konektovan na net cak i ako nema ni jedan komp ukljucen u njega, al ajde da probamo i tu tezu doneo sam moj laptop i zakacio ( nema virus) i naravno ne radi i ajde resili da otkacimo tu opremu sto je doneo ortak i zkaacimo staru i vidi djavola proradilo i radilo opet kratko i nece. On je skoro potpisao ugovor sa Bitnfom na dve godine i od tad pocinju ti problemi, dok nije bio na ugovor sve je radilo super ( da napomenem da taj ruter je TP Link i da iako oni tvrde da nije bio ispravan, skenira i nalazi uredno wirelless mreze , samo nece da se ukonektuje). Jutros kad ga je upalio , sad ga vide na stubu al opet ne moze da se konektuje ( gremlini)
Moja je pretpostavka da taj NOD pravi problem , odnosno da kad dolazi do preopterecenja iz nekog razloga blokira MAC adresu od tog mog druga i pravi mu problem, ubedjen sam da je do provajdera i ako oni tvrde suprotno, volio bi vas da cujem
Broj postavljenih tema: 60383. Broj poslatih odgovora: 647301. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.