i-kom kablovski internet da li koristi neko kakva su iskustva imaju? naime istice mi ugovor kod beotela i razmisljam da promenim operatera i da predjem na kablovski posto je 1650din sa sve internetom i kablovskom ali ne znam kakav im je net hvala
i nisam nezadovoljan. Nemam drugu alternativu, te sam primoran. Uporedio sam ga s SBB-om. Čini mi se da je SBB brži, kad otvara stranice i mail. Ipak, kada skidam velike fajlove (filmove), vidim da su brzine sasvim ok. Sve u svemu mislim da je najbolji paket `flat 3`, koji je 2250 dindžerona, zato što je download 4Mbit/s i dobiješ i startni paket u digitalne TV.
Nikad nikakav problem sa njima,koristim flat2,1650 dinara 2Mb,a u to je ukljucena kablovska koja kosta 850 dinara... Kod flat3 imas i digitalnu kablovsku,osnovni paket,HBO paket i 18+ paket:) A sve to kosta 2250 dinara...
Svaka preporuka za njih. Imam Flat 5, šljaka k`o zmaj. Prekidi skoro da ne postoje, osim što reče Crow, 2-3 puta. Ne može da se poredi sa ADSL priključkom.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - I Don`t Know What That Means
Sve je to lepo ljudi ali pazite ovo zivim na Vracaru i zvao sam da mi prikljuce kablovsku +net i kao kablovska moze a net jer u mojoj ulici nisu pustili a komsija dva broja pre mene ima taj isti net. bedak:(
Broj postavljenih tema: 60383. Broj poslatih odgovora: 647301. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.