Nije toliko sporo, radi download meni na 80ak % al generalno internet radi sranje, veza je bas nestabilna od kada su povecali ovo sranje od uploada, ne mogu da hostujem glupavi mali fudbal za 4 igraca sa 0.5MB uploada
LG 42LD420, Athlon II x4 630, Asus M4A87TD/USB3, Kingston HyperX 2x2Gb DDR3 1600 cl9 Black Limited Edition, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Ap
:: Ljudi jel vama spora brzina downloada? neprelazi 5k ::
Ako ovo smatraš sporim http://www.dodaj.rs/f/2m/Wl/3SE59dLo/speedtest.png onda jeste :).Šalim se,ne za brzinu,nemam nikakvih problema,ni ranije a ni od kad su povećali brzinu,ali se neko kod mene debelo zajebao pa je malo više ubrzao.Inače net mi je po ugovoru 1 tj sad 1.5 mb/s
Skida ti 5Kb sa bilo kog sajta sta god da skidas? Ako si probao sa jednog sajta da skidas pesmu i pokazalo ti 5KB, i odmah otvorio temu bez da proveris na vise sajtova, onda nemam sta da kazem na to sem LOL (mrzim da koristim akronime iz internet komunikacije, al ovde sam morao)
LG 42LD420, Athlon II x4 630, Asus M4A87TD/USB3, Kingston HyperX 2x2Gb DDR3 1600 cl9 Black Limited Edition, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Ap
:: sada sam skontao da mi torrent ide do 160kb a kada skidam neki mp3 sa sajta ide jedva 5k :: :: ::
Od nove godine imam problema. Na sbb sam i zanimljiva stvar je da download torrenta ide maximalno dok otvaranje stranica ili skidanje direktnih linkova ide sporo i nije prelazilo 50-80 kb. Sad je dobro al pre desetak dana nisam mogo igre da igram od lagovanja mislim preko neta.
polako ljudi polako, velika je srbija , telekom samo 1, a to je ogroman poso, sredice se to za mesec-2, al ako cete iskreno meni je super za sad, oce net da pukne al mislim da je to do mog splitera, jer ih neko proveravao od kad je net uzeo?
Broj postavljenih tema: 60383. Broj poslatih odgovora: 647301. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.