Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Pristup Internetu
Internet TV!
STRANA 1 OD 1
ivanstojko Internet TV! 06.02.2011. 17:14 T33444

status: user
broj poruka: 400
Planiram da uvedem Telekom ADSL 4Mb/s, sto je po mom misljenju vise nego dovoljno za nesmetano gledanje TV programa preko net-a. Da li sam u pravu? Posedujem TV karticu Pinnacle, i interesuje me je l mogu da iskoristim daljinac ili moram da kupim nov?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Pisko Consideration 06.02.2011. 17:26 #292598

broj poruka: 6657
Misliti je drek znati.

Sa karticom možeš da obrišeš guzicu a i sa daljincem. Gledanje tv-programa preko net-a ide preko kabla a ne kartice i nije kvalitetno. Uzmi Telekom IPTV, ide u paketu sa 4Mb... e, onda možeš to da vežeš na tv karticu ili tv (za sada nikako i na jedno i na drugo).
Hvatanje strimovanog TV programa, u principu je moguće se 4mb, ali je krajnje, krajnje nepredvidivo i lošijeg kvaliteta... siguno nisi na to mislio.

Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!

zeljans moze preko vlc pleyer-a 06.02.2011. 17:31 #292601

broj poruka: 163

inace jel moze neko da da novu listu programa za vlc.
Ona koju je postavio markopvict mnogo programa ne radi
valiant Re: moze preko vlc pleyer-a 06.02.2011. 17:34 #292604

broj poruka: 545

Ovde imas dosta toga http://spedr.com/3oyar

::
:: inace jel moze neko da da novu listu programa za vlc
:: Ona koju je postavio markopvict mnogo programa ne radi
ivanstojko Re: Consideration 06.02.2011. 17:38 #292606

Znam da gledanje preko neta ne ide preko TV kartice sto je i logicno (sem ako uz modem ne isporucuju neki antenski kabl :-))Jap. Mislio sam na strimovani TV program. Procitao sam da je slika OK kvaliteta i da cak ima i HD kanala

ivanstojko Re: 06.02.2011. 17:45 #292610

A sto se tice daljinca koja je onda najjeftinija varijanta koja bi zavrsila poso?

Pisko Daljinac 06.02.2011. 18:27 #292625

broj poruka: 6657
Nisam se skoro igrao sa tim. Daljinac od Asus TV karte kod mene je radio dosta toga na računaru nezavisno od same karte. Tako i neki drugi... proguglaj malo, prodavali su ljudi programe za upravljanje računarom, pa sigurno ima. Da ne kažem da je logitech njesrance od dvestitinjak evra i colour LED-om jedino rešenje.
To već može, sigurno, samo traži ili će ti se neki dokonjak sa kauča javiti i ovde.
Za kvalitet, kažem, možda ima, možda malo ima, ali i kad ima - nije garantovan. To je poenta.

Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!

zoxin Re: Daljinac 06.02.2011. 23:57 #292761

broj poruka: 265

Ako nadjes daljinac od Asusove tv karte na konju si.Mozes ga koristiti i kao misa.A sto se tice tvog daljinskog i bilo kog drugog mozes koristiti preko `girdera` stim sto imas malo vise zezanja da ga isprogramiras mada ima i drugih programa.A sto se tice gledanja tv programa preko neta (ne mislim na IPTV) je sranje.Kvalitet slike los,seckanje,nema neki izbor.Preko vlc i slicnih programa neko vreme radi,pa posle ne radi.Neces se tu leba najest.Ako hoces nesto da gledas prodaj tv kartu i kupi ss2 imaces daleko veci izbor i bolji kvalitet.
ggavra Internet TV! 07.02.2011. 00:33 #292784

broj poruka: 29

Internet Tv - evo ti kako izgleda

http://img593.imageshack.us/i/onairktvgo007540001208.jpg/

a protok (~650 Kb/s)

http://img153.imageshack.us/i/20110207001631.jpg/

nije za izlozbu, ali moze da se koristi.

Pozz,

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60383. Broj poslatih odgovora: 647301.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs