Jer je ministarka u mladosti bila haker,veoma je skolovana,i ja mogu da se kladim da zna vise od polovine na ovom forumu... A to sto lupeta gluposti,i obecava kao i svi,to je druga prica. Kojih crnih 100mb,pa za 9 godina bice instant download,opticki linkovi,nema vise kablova..
Možda i jeste, ali se nalupetala za sve pare... Edit: kakav haker u mladosti, žena je 64 godište...82 se tek Spectrum ZX pojavio... i vidim je je diplomirala na Građevinskom, u 30oj godini....a svi poslovi koje je radila kao funkcioner veze nemaju jedan s drugim... Fiat iustitia, et pereat mundus
:: Jer je ministarka u mladosti bila haker,veoma je skolovana,i ja mogu da se kladim da zna vise od polovine na ovom forumu.. :: A to sto lupeta gluposti,i obecava kao i svi,to je druga prica :: Kojih crnih 100mb,pa za 9 godina bice instant download,opticki linkovi,nema vise kablova. :: ::
.ebes Hakera koji promeni stranu.[ To su Lejmeri ] Kevin Mitnik jedan od poznatijih je to hteo da uradi,pa i dan danas kad ide na simpozijume startuje ga murija na aerodromima.
pih, ja mislio svarno neka vest kad ono podgojena gospodja opet zaludjuje narod ko ima iole pamcenja (da ne kazem memorije) setice se njenih laznih obecanja iz 2008 i ovakve izjave nece ni primati k znanju (to su one fore 200.000 radnih mesta, 1000 evra za akcije, ....) ljudi, pre nego sto bilo sta razmisljate ili analizirate uvek se prvo setite jedne stvari idu izbori (ove ili sledece godine) ...
:: Gospođa je u mladosti hakovala vunu da oštrika džemper :: :: Always carry a flask of whiskey in case of snakebite :: Furthermore, always carry a small snake. :: :: :: Jer je ministarka u mladosti bila haker,veoma je skolovana,i ja mogu da se kladim da zna vise od polovine na ovom forumu.. :: ::
Ako u Srbiji: - mašinski inžinjeri ne znaju šraf da zavrnu, - anestiolozi ne znaju da probude pacijenta, - pravnici ne znaju žalbu da napisu, - profesori (matematike pogotovo) znaju da drže samo privatne časove .... (nekog sam zaboravio garant)
Zašto bi ministarka znala da upali kompjuter? Šta misliš zahtevnije: facebook, youtube, igrice...?
Prvo sam pomislio na Fb, YTube i sl, ali s obzirom na gospođine godine, rekao bih da je prikladniji Pascal ili tako nešto...
Ona je samo jedan u nizu nestručnih kadrova, u raznim oblastima, zato i jesmo u kanalu...niko ne zna da radi a svi su lakomi na pare...
I eto ja sam pravnik a žalbu mogu da napišem spavajući....
Fiat iustitia, et pereat mundus
:: Ako u Srbiji :: - mašinski inžinjeri ne znaju šraf da zavrnu :: - anestiolozi ne znaju da probude pacijenta :: - pravnici ne znaju žalbu da napisu :: - profesori (matematike pogotovo) znaju da drže samo privatne časov :: .... (nekog sam zaboravio garant :: :: Zašto bi ministarka znala da upali kompjuter :: Šta misliš zahtevnije: facebook, youtube, igrice... :: :: https://www.bambimobil.blogspot.co :: ::
Ni po jada što šraf ne znaju da zavrnu, to ima ko da uradi umesto njih. Veća je tuga što 90% postrojenja u Srbiji šepa, hramlje i spotiče se. Delovi se menjaju ko na traci, uglavnom kineski, troši goriva dva puta više nego što bi trebalo, a moglo bi da se namesti da radi ko rolex da je volje i znanja. Za to volje niko nema al fala bogu na svakom organizacionom nivou imamo bar jednog-dvojicu koji s voljom i gustom kradu naočigled... sve dok ne dođe šef iz druge partije pa se promeni lopovska garnitura, i tako u krug.
I na kraju, kako možemo da očekujemo da gazda, ministar i predsednik budu pošteni kad to nisu šofer, čistačica i noćni čuvar. Dok reforme ne krenu od dna vrhu nećemo moći ništa, i da uradimo opet kao petog oktobra ili kao Egipćani sad, opet bi to bila igra Herkula i hidre koja ne vodi nikuda.
Always carry a flask of whiskey in case of snakebite. Furthermore, always carry a small snake.
:: :: - mašinski inžinjeri ne znaju šraf da zavrnu ::
Daleko od toga da pravnik ne zna da napiše žalbu. Kontekst je da kada je `na interes od preduzeće`, onda su te žalbe loše. Kad je, taj isti pravnik, radi privatno, onda su extra i dobija sporove. Bar tako je u moje `preduzeće`.
Ma jok, baš zato nigde reforme i nisu istinski i dugoročno uspele, moraš da promeniš svest ljudi. Posle drugog svetskog rata na funkcije su došli ljudi iz naroda koji veze s politikom imali nisu i vidiš kako su se lepo snašli.
Nisam neki optimista po pitanju ostvarljivosti onog što sam napisao, al bilo bi lepo.
Paz i ovo, u jednoj popularnoj doskora državnoj firmi koju ne bih da imenujem kako koji novi vozač dođe odma ga kolege odvedu na stranu: `Slušaj gušteru, kombi ti troši 15 litara. Ako ne znaš šta ćeš s viškom, ima ko zna`, a predmetni kombi ne troši ni deset.
Always carry a flask of whiskey in case of snakebite. Furthermore, always carry a small snake.
:: Raicu reforme idu kontra, od vrha ka dnu, ako je obrnuto nema efekta : ::
Donekle si u pravu ali... Vidis, da dodje privatnik ili neki savestan direktor u tu firmu i otvori se za gps pracenje kombica potrosnja bi bila realna (ispod 10l), na amortizaciji bi imali znacajne ustede i posao bi se efikasnije obavljao. Postenih vozaca retko ima, ali posten direktor moze da ih kontrolise i zauzda, tako da... Ipak se pokvarena riba cisti od glave.
A kuća se gradi od temelja, al dobro, voleo bi ja da počne to čišćenje pa odakle bilo. Pošto ionako mislim da temelj ne možemo da očistimo ostaje nam samo krov, pa kud puklo.
A to za pomenutu firmu i nije lako ostvarivo jer se ti kombiji vode kao radne mašine zbog specifičnosti posla, kao recimo bager, tako da je teško pratiti im potrošnju i to se obično ne radi. Ko što vidiš sve pogodnosti su tu.
:: Donekle si u pravu ali.. :: Vidis, da dodje privatnik ili neki savestan direktor u tu firmu i otvori se za gps pracenje kombica potrosnja bi bila realna (ispod 10l), na amortizaciji bi imali znacajne ustede i posao bi se efikasnije obavljao. Postenih vozaca retko ima, ali posten direktor moze da ih kontrolise i zauzda, tako da... Ipak se pokvarena riba cisti od glave ::
Mrzi me da uploadujem klip sa mobilnog... Dok sam studirao, cekam autobus i pored mene klipan pusi cigaretu. Baca praznu paklicu pored sebe, a kanta mu na pola metra od njega. Tuga, jebo ga pas...
Zbog takvih mi je krivo što su ukinuli `25 po turu nasred trga`, bilo je popularno jako dugo.
Nego, brinu me i ovi naši Romi, pate od očigledne krize identiteta. Ajd viđali smo ove što peru šoferke kako hodaju u preširokim dresovima i pantalama do ispod tura i to više nije ništa neobično, čak im stoji uz ten. Al vidim danas jednog u prevozu u čistom azijatskom fazonu, kosa na šiljke s vrhovima ofarbanim u plavo, neke pantalonice s tregerima i jakna s krznenim okovratnikom. Ko onaj kako li se zvaše... Micubiši kad je došao da igra za partizan.
:: Mrzi me da uploadujem klip sa mobilnog... Dok sam studirao, cekam autobus i pored mene klipan pusi cigaretu. Baca praznu paklicu pored sebe, a kanta mu na pola metra od njega :: Tuga, jebo ga pas.. ::
:: Zbog takvih mi je krivo što su ukinuli `25 po turu nasred trga`, bilo je popularno jako dugo :: :: Nego, brinu me i ovi naši Romi, pate od očigledne krize identiteta. Ajd viđali smo ove što peru šoferke kako hodaju u preširokim dresovima i pantalama do ispod tura i to više nije ništa neobično, čak im stoji uz ten. Al vidim danas jednog u prevozu u čistom azijatskom fazonu, kosa na šiljke s vrhovima ofarbanim u plavo, neke pantalonice s tregerima i jakna s krznenim okovratnikom. Ko onaj kako li se zvaše... Micubiši kad je došao da igra za partizan :: :: Always carry a flask of whiskey in case of snakebite :: Furthermore, always carry a small snake. :: :: :: Mrzi me da uploadujem klip sa mobilnog... Dok sam studirao, cekam autobus i pored mene klipan pusi cigaretu. Baca praznu paklicu pored sebe, a kanta mu na pola metra od njega :: :: Tuga, jebo ga pas.. :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60383. Broj poslatih odgovora: 647301. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.