Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Pristup Internetu
Orion Adsl
STRANA 1 OD 1
endrem Orion Adsl 01.02.2011. 10:35 T33245

status: user
broj poruka: 224
Kakva su vam iskustva sa Orion adsl sa podrucja Novog Sada?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
zeljans Pitaj ih prvo... 01.02.2011. 11:02 #290356

broj poruka: 163
...da li imaju svu opremu (modem kablovi,....). Ja evo cekam dva meseca da im dodje neki kabel iz amerike da bi mi ukljucili net. Direct@Home. Covece mozda ima i vise od dva meseca, zvao sam ih jedno 4 puta i nista.
Kao nova firma bi trebali da me gadjaju opremom kao ovi iz vip-a i telenora samo da krenem da im placam.

Ne razumem ih.

N.Sad
nvitor Re: 01.02.2011. 11:35 #290362

broj poruka: 86
Dok je Sezam bio Sezam sve je bilo kako treba. Od kako su ova tri provajdera postali Orion veza mi je pucala jedno 20-30 puta na neodredjen vremenski period. Osecaj mi je subjektivan da tu nije sve kako treba ...
Novosadist nezadovoljni 14.03.2011. 11:43 #304925

broj poruka: 2

kod neobee-a sam vec 5 godina. odjednom mi sticu orionovi racuni za placanje i kad idem na neobeeov sajt automatski mi se ucita orion.znaci postao sam orionov korisnik. placao sam 1350 din dok nisu ubrzali internet na 1.5mb i stigne mi racun 1482 din. Odem na njihov sajt i vidim da je puna cena paketa 1560 din i da korisnici koji su duze od 1 godinu kod njih imaju pravo 5% popusta ( tolko su meni smanjili od pune cene ) a koji su duze od 2 godine dobijaju 10% popusta. Kad sam ih nazvao da se zalim rekli su mi da je to zato sto sam ja kod neobee-a i ako ocu pun popust moram da predjem kod sezamproa ????? da vratim opremu i da uzmem novu. To sam i uradio ali sad imam poput od 10% (1404 din) za 1.5mb. Mislim da cu da predjem kod KDS ns (jer nemam SBB) koji mi nudi mix paket kabloska + inernet od 2mb za 2000din.

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60383. Broj poslatih odgovora: 647301.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs