Da li bi neko mogao da mi kaze koja su podesavanja za SAGEM fast 1201 za pristup internetu koja se nalaze kada se udje na modem? Pokusavao sam da dobijem korisnicki servis na broj 0800/100-100, ali su mi rekli da ne rade. Ako neko zna jos neki broj gde bih mogao da ih dobijem, neka ostavi. Hvala. GA-945PL-S3, Pentium Dual-Core E2140 1.6Ghz (OC 2.08Ghz) 3GB Kingston ddr2 800, WD500GB, Toshiba-Samsung DVD, Sapphire ATI 4850 1gb ddr3 256 bit, LC Power 5550 v2.2
Hvala ti puno :D Sredio sam stvar. Problem je bio sto sam preko dial up-a, pa mi je bilo tesko da trazim a i vala, kad ides preko 042, impusli cepaju kao besni... Bas nisam hteo da pravim ne znam ni ja koliko racun. Ali me i dalje izludjuje sto se ruter sam od sebe restartuje. Sad je prestao ali danas nekih 2 sata je vrteo u krug, konektuje se, radi 10 sec i onda opali restart i i tako sve u krug.... Popizdeo sam :D
Broj postavljenih tema: 60383. Broj poslatih odgovora: 647301. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.