Uh, ne mogu da nađem sada, ali mislim da je i ovde neko naveo link ka Mondu gde se još od pre NG navodi da će biti povećanje brzine od 1. februara. Mislim da je bilo i navedeno koliko će kome zapasti. Da li će tebi zapasti baš 6Mbps ili 1.5... Videćeš.
Pozdrav!
Vlada
:: Sad sam provalio da imam protok oko 6 Mbps a imam Click 1 paket. Pretpostavljam da je neka greska na zalost. Je l` ima neko slican slucaj :: :: Windows 7 ZAKON!
I meni je na beotelu oko 1.3. Mozda to na njihovom jeziku znaci 1.5. Ja nemam nesto mno skole, posebno mi lingvistika ne lezi jos od ranih dana. Matematika mi nije isla lose a muzicko i likovno slabo. Kad bolje razmislim najbolji bejah na fizickom.
:: Merio sam pre par dana i bilo je oko 1.3 Mbps :: :: Windows 7 ZAKON! :: ::
To je poslovni jezik vecine provajdera koji mi ne razumemo. Kod PTT-a 1Mb = 0.88, mada sumljam da je i toliko, jer mi se zadnjih par dana net vuce kao prostitutka na kraju smene :)
Ma ajd sto je 1.5 to mogu i da svarim nekako al sto radi sporo to ne mogu, sad otvara strane sporije nego kad je bilo 512, jeste da su povecali upload al su zagusili linkove ka svetu samo tako, vec mi se desava da neke stvari ne otvori nego izbaci da je greska u vezi pa moram na refres nekoliko puta dok ne otvori stranu koju je otvarao normalno pre dupliranja.
Re: re:@ICEsd: slican problem kod mene. Telekom. Podigli na...
28.01.2011. 02:13
status: user broj poruka: 11001
1,5Mbit/256kbit-a pre nekoliko dana i sada svake noci ima prekida u trajanju od po nekoliko minuta, na svaka 3-4 sata. Puno prekinutih download-ova, izbacivanja iz online gaming-a itd.
:: :: :: :: Ma ajd sto je 1.5 to mogu i da svarim nekako al sto radi sporo to ne mogu, sad otvara strane sporije nego kad je bilo 512, jeste da su povecali upload al su zagusili linkove ka svetu samo tako, vec mi se desava da neke stvari ne otvori nego izbaci da je greska u vezi pa moram na refres nekoliko puta dok ne otvori stranu koju je otvarao normalno pre dupliranja.
:: 1,5Mbit/256kbit-a pre nekoliko dana i sada svake noci ima prekida u trajanju od po nekoliko minuta, na svaka 3-4 sata. Puno prekinutih download-ova, izbacivanja iz online gaming-a itd :: :: :: :: :: :: :: :: :: Ma ajd sto je 1.5 to mogu i da svarim nekako al sto radi sporo to ne mogu, sad otvara strane sporije nego kad je bilo 512, jeste da su povecali upload al su zagusili linkove ka svetu samo tako, vec mi se desava da neke stvari ne otvori nego izbaci da je greska u vezi pa moram na refres nekoliko puta dok ne otvori stranu koju je otvarao normalno pre dupliranja.
Koliko je merodavan speedtest,jer meni, iako imam 1,5 mbt/s meri negde oko 16.5 mbt/s?Čak nekad dobijem i 20 mbt/s ,da li postoji još neki program za merenje protoka?
I meni isto tako.. Jebem ti Telekom, mi koji placamo 4mb dobijamo manje od 3, a oni koji placaju 1mb dobijaju 6.. Asus M4A89GTD PRO/USB3 Phenom II 955BE 2x2gb Exceleram Black 1800MHz OC Sapphire HD 5770 950/1400MHz CM 460W Extreme power 500GB WD Caviar Blue NZXT Gamma Black Benq 22` FullHD
:: Ja imam 4mb/256Kb i sad dobijam na testu 2.9Mb i 0.3 :: Osetno mi sporije radi net nego pre. Njesra. :: :: LG 42LD420, Athlon II x4 630, Asus M4A87TD/USB3, Kingston HyperX 2x2Gb DDR3 1600 cl9 Black Limited Edition, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apoll ::
Samo da telekom ne cuje i ja imam sad 6mbita/1024 pici ko ludo samo parice ne mogu da podnesu Suludu brzinu,a l mi ne puca veza sto je najbitnije 620 kb/sec.Jedini problem je sto neznam sta da skidam :D
Broj postavljenih tema: 60383. Broj poslatih odgovora: 647301. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.