... još jučer je i u G. Milanovcu i Čačku bila povećana brzina, pošto smo na istom `vodu`... ide postepeno svagde, rekli su do početka februara, pa kom pre kom posle. Ovi što imaju već 4 i imaće 4 nego im upload samo skače koliko se sećam. Najviše dobijaju oni koji su imali 2Mb ADSL a do sada su i bili najveći pušači u celoj priči jer su najmanje dobijali za pare u odnosu na 1Mb i 4Mb pakete, a sad je obratno.
Znači ništa od 6MB/1MB (sad: Bandwidth Down/Up(kbps) 4096/256) ?
Raspadkom. _________________ In The Living Years...
:: ... još jučer je i u G. Milanovcu i Čačku bila povećana brzina, pošto smo na istom `vodu`... ide postepeno svagde, rekli su do početka februara, pa kom pre kom posle :: Ovi što imaju već 4 i imaće 4 nego im upload samo skače koliko se sećam. Najviše dobijaju oni koji su imali 2Mb ADSL a do sada su i bili najveći pušači u celoj priči jer su najmanje dobijali za pare u odnosu na 1Mb i 4Mb pakete, a sad je obratno :: :: Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!! :: ::
Ako si spreman da se mesečno šamariš po džep onoliko koliko si se do sad šamarao za brzinu od 4 mega (puna cena a ne neka promocija 4 za 1) onda možeš da imaš 6/1 mega.
:: :: Znači ništa od 6MB/1MB (sad: Bandwidth Down/Up(kbps) 4096/256) :: :: Raspadkom :: ________________ :: In The Living Years... :: :: :: ... još jučer je i u G. Milanovcu i Čačku bila povećana brzina, pošto smo na istom `vodu`... ide postepeno svagde, rekli su do početka februara, pa kom pre kom posle :: :: Ovi što imaju već 4 i imaće 4 nego im upload samo skače koliko se sećam. Najviše dobijaju oni koji su imali 2Mb ADSL a do sada su i bili najveći pušači u celoj priči jer su najmanje dobijali za pare u odnosu na 1Mb i 4Mb pakete, a sad je obratno :: :: :: :: Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!! :: :: :: ::
U principu, ne bi mi smetalo ali samo da nije preko 3 somića. _________________ In The Living Years...
:: Ako si spreman da se mesečno šamariš po džep onoliko koliko si se do sad šamarao za brzinu od 4 mega (puna cena a ne neka promocija 4 za 1) onda možeš da imaš 6/1 mega :: :: ___________________________________ :: :: Master Splinter. :: :: :: :: :: Znači ništa od 6MB/1MB (sad: Bandwidth Down/Up(kbps) 4096/256) :: :: :: :: Raspadkom :: :: ________________ :: :: In The Living Years... :: :: :: :: :: ... još jučer je i u G. Milanovcu i Čačku bila povećana brzina, pošto smo na istom `vodu`... ide postepeno svagde, rekli su do početka februara, pa kom pre kom posle :: :: :: Ovi što imaju već 4 i imaće 4 nego im upload samo skače koliko se sećam. Najviše dobijaju oni koji su imali 2Mb ADSL a do sada su i bili najveći pušači u celoj priči jer su najmanje dobijali za pare u odnosu na 1Mb i 4Mb pakete, a sad je obratno :: :: :: :: :: :: Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!! :: :: :: :: :: ::
:: Pogledam malocas sa moba speed test za kucnu mrezu kad ono :: :: http://www.mobilespeedtest.com/results/112108402.jp :: :: Paket od 1mbit/ :: :: Za neupucene pisem iz Cacka,kakvo je stanje po ostalim gradovima ::
Znaci ako sam te dobro razumeo,ti si imao do sada paket 1mbit/s i povecali su ti na 4?? kako kad je svima pa i meni na tom paketu sa 1 povecano na 1.5...
Potvrda i sa moje strane (Zrenjanin). Od juce, download ide...
22.01.2011. 21:35
status: user broj poruka: 11001
153-160 KB/sec, sto ce reci da je konekcija sa 1Mbit otisla na 1,5. Upload nisam testirao, ali trebalo bi da je otisao sa 128Mbit na 256 (ili barem 192). Licno, vise bi mi prijalo primetno ubrzanje upload-a (video conference i slanje vecih attachment-a su do sada bili muka ziva)...
Ovako ogranicava telekonj, dalje provajder ogranicava na svojoj opremi. Dakle, onaj koji je imao Click 1, sada ima 1.5. Click 2 (2M) i Click 3(4M) su se spojili u 4/512.
Sada sam proverio da novi 6/1 mega košta 3230 dinara sa PDV-om što automatski znači kompiri.
Moraćeš da se zadovoljiš sa 4096/512 kbps po ceni od 2123 dinara po novom.
:: :: U principu, ne bi mi smetalo ali samo da nije preko 3 somića :: ________________ :: In The Living Years... :: :: :: Ako si spreman da se mesečno šamariš po džep onoliko koliko si se do sad šamarao za brzinu od 4 mega (puna cena a ne neka promocija 4 za 1) onda možeš da imaš 6/1 mega :: :: :: :: ___________________________________ :: :: :: :: Master Splinter. :: ::
... sam cuo za Telekomovu akciju `click 4 u 1` (ko je imao keca, za iste pare dobija cetvorku, + iptv). Akcija vazi (vazila je?) samo ako korisnik u tom momentu nije pod bilo kakvim ugovorom (ja nisam, odavno).
Otisao u poslovnicu, pitao, istina... IPTV nisam uzeo, ne treba mi, moguce je ne uzeti ga (da jesam, dobio bih komplet opremu). Prvi mesec se adsl placa dinar (tako i bi), ugovorna obaveza je godinu dana.
Broj postavljenih tema: 60383. Broj poslatih odgovora: 647301. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.