Povecane su brzine svima.Do 1 februara ce bar biti svima,dok zavrse sve.Nece ti racun biti veci. Neko je se zalio na sbb ali meni na orionu nisu digli cenu,mislim nisu jos.Videcemo.Ako dignu treba i mi da se udruzimo i da ne placamo.Nek nas sve iskljuce.Da vidim ko ce da im donosi leba bez motike.Dokle bre da nas jebu vise.15e za jebeni 1,5mb!? AMD Athlon II X4 630 3,57ghz 1,39v stock
Asus M4A785TD-V-EVO
Mushkin 2x2 gb 2000mhz
Gigabyte GTX 260OC 684/1368/2200 121gb/s XIGMATEK Go Green 700W 80Plus
To sam se ja zalio na Beotel. Sa 1320 na 1.522 dinara. Bar da su vec povecali na tih 1.5 nego je jos uvek 1. A nesto nisam siguran da i ostali nece da podignu cenu za tu brzinu. To je navlaka da se predje na 4 MBps.
Meni nije jasno sta se desava kod EUnetta. Do sada sam imao 2048/128 za 1405,50 Dina, a sada mi je bez najave pusteno 4096/512. Po njihovom cenovniku, to bi trebalo da me kosta kao redovnog platisu 2650,00 Din. Zar je moguce da toliko podignu cenu, a da te nista ne pitaju?
Pored dupliranja Eunet ima i neke pogodnosti za verne - stare korisnike.
EDIT: Po meni, to je dobra politika: stari korisnik je tu i treba ga gajiti i zadržati, jer je tu, a novog korisnika, opet privući na neki drugi način.
DA, udružite se ali u plaćanju, neka te neko registruje u udruženje potrošača, za početak imaćeš 20% jeftiniji ADSL a ako se malo potrudiš biće 4FREE, kao u mom slučaju, i boli te tzQra za povećanja cena & re100 shit... - ljudi, kukanje vam pomoći neće...
Not 4 Every1
:: Povecane su brzine svima.Do 1 februara ce bar biti svima,dok zavrse sve.Nece ti racun biti veci :: Neko je se zalio na sbb ali meni na orionu nisu digli cenu,mislim nisu jos.Videcemo.Ako dignu treba i mi da se udruzimo i da ne placamo.Nek nas sve iskljuce.Da vidim ko ce da im donosi leba bez motike.Dokle bre da nas jebu vise.15e za jebeni 1,5mb! :: AMD Athlon II X4 630 3,57ghz 1,39v stoc :: :: Asus M4A785TD-V-EV :: :: Mushkin 2x2 gb 2000mh :: :: Gigabyte GTX 260O :: 684/1368/2200 121gb/s :: XIGMATE :: Go Green 700W 80Plus :: ::
:: Meni nije jasno sta se desava kod EUnetta. Do sada sam imao 2048/128 za 1405,50 Dina, a sada mi je bez najave pusteno 4096/512. Po njihovom cenovniku, to bi trebalo da me kosta kao redovnog platisu 2650,00 Din. Zar je moguce da toliko podignu cenu, a da te nista ne pitaju
Na koju foru placas 2MB 1405 dinara?? Ja sam isto kod Euneta i placam 1450 din 1MB i to vec 3 i po godine.. Loyalty paket 2, jel` to???
:: Pored dupliranja Eunet ima i neke pogodnosti za verne - stare korisnike :: :: EDIT: Po meni, to je dobra politika: stari korisnik je tu i treba ga gajiti i zadržati, jer je tu, a novog korisnika, opet privući na neki drugi način :: :: Pozdrav :: :: Vlad
Hajde imenjace objasni mi molim te kakve su to pogodnosti koje Eunet pruza? Hteo sam da se prebacim na loyalty paket 2 - povecanje sa 1MB na 2MB, upload ostaje isti 128 i naravno vezuju te 2 godine da budes njihov korisnik. I onda sam kontao da ce automatski da povecaju sa 2MB na 4MB od prvog februara i naravno zvao ih posto tako pise i na sajtu ali kur moj! Nece! A ja nisam lud da se vezujem 2 god ako nemam tih 4MB...
Mutanti.. umesto automatski da povecaju brzine kao nagradu za dugogodisnju vernost (3 i po godine, eeeee), oni te jos uslovljavaju da budes jos 2 god kod njih shatro povecanjem downloada a upload isti... Jaka im politika u pm.. Cim budem imao mogucnost prelazim na SBB, Eunet je za mene zadnja rupa na svirali... jedino sto im valja je tehnicka podrska, ovo ostalo... no comment.
Nemoj misliti da sam zaposlen u Eunetu, član društva ljubitelja istog ili da imam njihov paket.
Neke moje mušterije imaju kod njih ADSL i zbog toga znam kako je kod njih, a kako kod... Telekoma. Priznajem, retko koga znam da je kod drugog ADSL provajdera.
EUnet daje popust na redovno plaćanje, ima loyalty pakete koje je izbacio krajem prošle godine, pristojnu cenu za fiksnu IP adresu i najavljeno povećanje i download i upload za sve korisnike, ne samo za stare.
Kako će realizovati ubrzanje ili je ovo samo tekst na ogradi - stvarno ne znam.
Poredim ih samo sa Telekomom, kao ADSL provajderom. Znam samo dvojicu koji su kod Verata: 1 je nezadovoljan, a 2. je već prešao kod Telekoma, s tim što nije tražio, a oni mu nisu rekli za MiK, pa je čekao nekoliko nedelja. Znam jednog koji je kod Sezama, ali njemu je važno da plaća najjeftiniji paket, a ostalo mu nije bitno.
:: EUnet daje popust na redovno plaćanje, ima loyalty pakete koje je izbacio krajem prošle godine, pristojnu cenu za fiksnu IP adresu i najavljeno povećanje i download i upload za sve korisnike, ne samo za stare :: :: Kako će realizovati ubrzanje ili je ovo samo tekst na ogradi - stvarno ne znam
Evo upravo sam na svom nalogu i izbacili su opcije za loyalty pakete. Sad i da hoces ne mozes da ostvaris svoju pogodnost kao dugogodisnji korisnik. Ali zato gledam cenovnik i paket 1536/256 Kbps ce kostati 1.560 dinara. Bas gotivim njihovu politiku prema starim/novim korisnicima.
:: Poredim ih samo sa Telekomom, kao ADSL provajderom
Kad ih vec poredis da dodam i ja nesto. 16MB kod Telekoma je 5.500 din a kod Euneta je 8.500 dinara... ko je ovde lud??
Presao sam na Loyalty Flat Standard posle nekih 5 godina i sada toliko placam. Prema obavestenju koje sam dobio od njih veceras, trebalo bi da bude brzina 3072/384 za 1560 Dinara, ali tu je i popust za placanje do 10. u mesecu, pa ce to biti 1482 Dinara. Samo mi nije jasno kako i zasto mi je pustena duplo veca brzina, odnosno vise nego sto najavljuju da ce biti.
U njihovom novom cenovniku ne postoji paket 3072/384 vec su naknadno ubacili 3072/512 posto ni jedan od 3MB nije postojao. Moracu da ih zovem da proverim i da vidim da li jos postoje loyalty paketi posto vise nemam tu opciju na nalogu.
Mogao si da uzmes i 2Speed paket, imas 4096/512 (vikendom i od 16h-08h radnim danima) i 1024/256 (od 08h-16h). Naravno, izaberes loyalty paket 1 i to bi te izaslo uz popust oko 1.700 din mesecno.
Broj postavljenih tema: 60383. Broj poslatih odgovora: 647301. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.