On je kod njih vec 3god i svi koji su tolko kod njih imaju 6mbita za 1161din. Keep cool, keep al the power.
:: :: :: ADSL, WIFI, nesto trece :: :: Gledao sam im cenovnik na sajtu :: :: ADSL HOME 102 :: :: 1.249 dinar :: :: Download - 1024 Kb :: Upload - 128 Kb :: Dinamička IP adres :: Neograničen mailbo :: 10 sati Dialup Internet :: 50 SMS poruk :: Modem/Rute :: Prijavite se za ADS :: :: Nije bas tako povoljan kao sto kazes.
Radi se o tome da sam ja njihov dugogodisnji korisnik, i kao takav korisnik oni su meni izasli u susret sa povoljim Direct @ Home paketima. To sto si ti gledao je obican ADSL Home.
:: :: :: ADSL, WIFI, nesto trece :: :: Gledao sam im cenovnik na sajtu :: :: ADSL HOME 102 :: :: 1.249 dinar :: :: Download - 1024 Kb :: Upload - 128 Kb :: Dinamička IP adres :: Neograničen mailbo :: 10 sati Dialup Internet :: 50 SMS poruk :: Modem/Rute :: Prijavite se za ADS :: :: Nije bas tako povoljan kao sto kazes.
Pa nije baš tako, većina novih korisnika a i starih kojima je istekao ugovor je uzela promotivni paket 4 mbit na 2 godine + iptv za 1 din u narednih godinu dana za tričavih 1425 din što je extra, a za dve godine već će da se nađe neka brža solucija ...
eto ti ga na šolja 150 maraka, cev 30 maraka, penzija 35 maraka, ako se prištedi za jedno osam meseci ima da kenjam ko čovek gospodski
keep your head up legs closed eyes open
:: Sad mi nekako zao ljudi koji kod lelekoma placaju 1400din za 1mbit :: Keep cool, keep al the power. :: :: :: ::
do 1. feb. Sve ce pogoditi osim tebe :-) Kada se pogleda, ispade povecanje, ali opet kradja. Poenta je da je poskupeo Click1 zarad malo boljeg uploada. Poenta je da se svi polako prebace na Click2 zbog najboljeg odnosa cena/protok 4/512) 95%paketa u Srbiji su Click1 - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - BTW lep potez Oriona, kad vec ne placa telekomu port, da smanji cene.
1 mbit kod telekoma . . .:/ Od 1og feb mi se menja brzina na 1.5.Da li se isplati da ostajem na 1 mbit,da li ce cena ostati i dalje 1450 din per month,ili da predjem na 2 mbit?ako predjem,koliko cu placati mesecno od 1.2 og. . .ispada da sad paket od 2mbita nece ni postojati . . Zbunjen sam o.O
Laki je malo nervozan Imam drugara koji ima isti problem,msm to je tako kod njih uzmes 1mbit,ali 80% brzine je rezervisano za slucaj rata. I like the girls who drink with me. :)
U cetvrtak sam bio kod njih,cuo od par ljudi da su im povecali brzinu sa 1mb na 4mb ali bez iptv-a.Sve to ako ti je istekao ugovor.Meni istice 12.02 pa cu da vidim sta ce da bude od svega toga.
meni je down 125-130 kb,ali mi nije dovoljno. . .moram da prelazim,samo ne znam kako da nateram matorce da daju jos koju kintu vise. . .:( Njima je to dovoljno za gmail i recepte preko neta,al meni nije Jbga takav je zivot. :D
Ја просто не знам одакле Скајтеру што говори? И звао сам их, и вишегодишњи сам њихов корисник, тачније откад имам рачунар и нема појма о 6 Мб/с. Оно што сам добио за хиљаду и кусур динара је шестомесечно убрзање од укупно 2Мб/с (досад био на 1Мб/с). Намерно сам се позвао на Скајтера и његову причу и ни да гукну. Узгред та брзина од 6Мб/с ми изгледа нереална и мимо дискретних разговора између корисника и техничке службе Ориона, јер једноставно не постоји у њиховој понуди. Скајтер је или њихов човек или ради тамо, па себи насвирава нет, или нас жестоко пали. Или, су у самој служби муфљузи, који само тако навалентним корисницима откривају тајне брзог нета.
ПАЛИ НАРОДЕ - ОСМИЦА ЈЕ ЗАКОН!
:: On je kod njih vec 3god i svi koji su tolko kod njih imaju 6mbita za 1161din :: Keep cool, keep al the power. :: :: :: :: :: :: :: :: :: ADSL, WIFI, nesto trece :: :: :: :: Gledao sam im cenovnik na sajtu :: :: :: :: ADSL HOME 102 :: :: :: :: 1.249 dinar :: :: :: :: Download - 1024 Kb :: :: Upload - 128 Kb :: :: Dinamička IP adres :: :: Neograničen mailbo :: :: 10 sati Dialup Internet :: :: 50 SMS poruk :: :: Modem/Rute :: :: Prijavite se za ADS :: :: :: :: Nije bas tako povoljan kao sto kazes.
Ja ne znam odakle tebi ideja da ja radim kod njih, a jos gore da vas palim?
Prvo, da li si se ti raspitao da na tvojoj lokaciji uopste postoji mogucnost prebacivanja na opticki kabl? I da li uopste imas mogucnost za D@H paket?
Prvo se raspitaj, pa tek onda osudjuj po drugima.
:: Ја просто не знам одакле Скајтеру што говори :: И звао сам их, и вишегодишњи сам њихов корисник, тачније откад имам рачунар и нема појма о 6 Мб/с. Оно што сам добио за хиљаду и кусур динара је шестомесечно убрзање од укупно 2Мб/с (досад био на 1Мб/с). Намерно сам се позвао на Скајтера и његову причу и ни да гукну. Узгред та брзина од 6Мб/с ми изгледа нереална и мимо дискретних разговора између корисника и техничке службе Ориона, јер једноставно не постоји у њиховој понуди. Скајтер је или њихов човек или ради тамо, па себи насвирава нет, или нас жестоко пали. Или, су у самој служби муфљузи, који само тако навалентним корисницима откривају тајне брзог нета. :: :: ПАЛИ НАРОДЕ - ОСМИЦА ЈЕ ЗАКОН :: :: :: On je kod njih vec 3god i svi koji su tolko kod njih imaju 6mbita za 1161din :: :: Keep cool, keep al the power. :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ADSL, WIFI, nesto trece :: :: :: :: :: :: Gledao sam im cenovnik na sajtu :: :: :: :: :: :: ADSL HOME 102 :: :: :: :: :: :: 1.249 dinar :: :: :: :: :: :: Download - 1024 Kb :: :: :: Upload - 128 Kb :: :: :: Dinamička IP adres :: :: :: Neograničen mailbo :: :: :: 10 sati Dialup Internet :: :: :: 50 SMS poruk :: :: :: Modem/Rute :: :: :: Prijavite se za ADS :: :: :: :: :: :: Nije bas tako povoljan kao sto kazes.
Брате, кад кажем то што те је погодило, то је шала. Једноставно, нисам нашао такву понуду и о њој не казују ништа а испричао сам да сам гледао сајт и питао директно. Просто се ишчуђавам. Не замери. Кад си први пут то поменуо обрадовао си ме. Рекох, сад ћу да их зовем, кад оно ништа од тога. Ето, толико. О осуђивању нема ни речи.
Pre mesec dana sam ih zvao da se raspitam oko one akcije koja se pojavila (6 meseci besplatan net, dupliran protok...) i pitao sam da li ima nesto i za mene. Oni su mi odgovorili da na zalost ja nisam ukljucen u tu akciju, s` obzirom da je to za ADSL korisnike, a ja sam na Direct@Home-u.
Ja kazem: ``Ok. Hvala puno. Prijatno.``, a ona: ``Sacekajte! Mogla bi da se raspitam sa kolegama da i vama nesto bude povecano, posto ste nas korisnik duze vreme`. Ja kazem ok, zovite ako nesto bude. I tako, prodje 10 min., zvoni meni telefon, kaze ona da cu od 1. Januara imati povecan NET na 6 Mbit po istoj ceni (prethodni paket je bio 2560/256 KB/s). Ja naravno prezadovoljan, zahvalim se gospodjici i potrazim joj njen broj telefona Po glasu bih rekao da nema vise od 20.
Zovem ja prekjuce da pitam sta se desava sa tim povecanjem, a oni mi odgovore da ce uskoro da mi prebace zgradu na opticki kabl, i da cu imati tu mogucnost prelaska na veci protok. Danas me zovu sa obavestenjem da je internet povecan. Ja naravno prezadovoljan
Eto, to je cela prica. Bice da me je sreca pratila, a i gospodjica je bila veoma ljubazna
Re: Re: budi smeker pa gospodjici iz call centra posalji cokoladu.
05.01.2011. 21:01
status: user broj poruka: 4515
Matori, nemoj da krades Saletove fore .-)
Veruj mi, devojke koje rade u Call centru su uglavnom oko 20 godina, apsolveti na visoj poslovnoj, megatrendu... Primaju neku bedu, tipa 25k preko omladinske... Al se sredjuju za medalju :-)
elem moj NET se popravio ... taman kad sam prijavio kvar ... pronadjem da je kabel spliter-adsl toliko ostecen da je pukao chim sam ga pipnuo .. jedna zica se drzala na jednoj parici .. sasvim dovoljno da pingovanje radi .. ali intenzivan download Njet .. u jednom momentu mi je down bio 300 Bajtova ..
Broj postavljenih tema: 60383. Broj poslatih odgovora: 647301. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.