Ako si uredno povezao, na 3. port modema, i radi ti net regularno ne bi trebalo da ima problema. Kada ga upalis, krene sa downloadom sistemskih fajlova, upgradeom, i restartom na kraju, posle cega vidis `zeleni` ekran, pise linux da vinci i td, trazi PUK i to je to.
Ako nicega od ovoga nije bilo onda resetuj modem, probaj ponovo, prijavi kvar za svaki slucaj.
Pozdrav.
Thermaltake Bach Vx PSU Chieftec 550W ASUS P7P55D Intel Core i5 750@2.66 Ghz Thermaltake Max Orb Kingston Hyper-x 2x1 GB@1800 Mhz Sapphire ATI Radeon HD4890 Vapor
:: Uzeo sam danas onaj HD STB, povezao lepo sve i kaze `Unable to connect to DHCP server. Please contact technical support. :: :: Sta da mu radim? Ako zovem one likove doci ce tek posle 3. januara.. :: :: Lizanje kvaka je na drugim planetama zabranjeno.
Reci mi koliko si udaljen od centrale, koji bitrate imas net? Pretpostavljam ona najgluplja akcija 4Mbps+ IPTV?
Pozdrav.
Thermaltake Bach Vx PSU Chieftec 550W ASUS P7P55D Intel Core i5 750@2.66 Ghz Thermaltake Max Orb Kingston Hyper-x 2x1 GB@1800 Mhz Sapphire ATI Radeon HD4890 Vapor
:: Jebo sam im HD, kad je stoka odvojila 1Mb protoka za IPTV, vidim samo kockice, serem im se u pogacu.. :: :: Lizanje kvaka je na drugim planetama zabranjeno. :: ::
Pojma nemam koliko sam udaljen, a do skoro sam imao 6Mb net, sad sam presao na onu akciju 4Mb po ceni od 1Mb. Imao sam obican IPTV, sa onim malim STB-om(ako je to uopste bitno), a sad imam onaj veliki crni STB. Obicni kanali rade kao i pre, ali HD su samo kockice. Ma samo da prodju praznici idem tamo da napravim lom, ako mi vec naplacuju HD hocu i da gledam HD. Dovoljno o njihovoj strucnosti govori da ona zena tamo nije imala pojma sta je HD (cast izuzecima).
NEces nista moci da uradis, fizicki ti je losa linija. Ja imam 6Mbps i standardan STB, i ne mogu dodatni da uzmem jerje linija losa, tj ne ispunjava minimum BER-a. HD + ADSL 4Mbps zahteva izuzetno dobru liniju. Biraj,ili da pises molbu da ti spuste brzinu pa da imas lep HD, ili da vratis HD za stari STB. Na kraju ces i sam shvatiti ovo, veruj mi.
Pozdrav.
:: Pojma nemam koliko sam udaljen, a do skoro sam imao 6Mb net, sad sam presao na onu akciju 4Mb po ceni od 1Mb. Imao sam obican IPTV, sa onim malim STB-om(ako je to uopste bitno), a sad imam onaj veliki crni STB. Obicni kanali rade kao i pre, ali HD su samo kockice. Ma samo da prodju praznici idem tamo da napravim lom, ako mi vec naplacuju HD hocu i da gledam HD. Dovoljno o njihovoj strucnosti govori da ona zena tamo nije imala pojma sta je HD (cast izuzecima) :: :: Lizanje kvaka je na drugim planetama zabranjeno. :: ::
Ne mogu da nadjem te parametre. A jel postoji nacin da kada ne koristim net IPTV iskoristi sav protok? Sad trenutno jos uvek imam 6Mb, mozda ce kad stave 4 da bude bolje? Inace sam zadovoljan IPTV-om, samo me ovaj HD zivcira. Uzeo bih ja Total TV HD, kad bi bilo bar Diskaverija. Mozda i to uzmem ako ne naplacuju zamenu risivera.
8,svaki naredni jos 8,dobijes `gratis` 4,ostaje ti 10... Moja formula je 8+8 STB (Bez HD-a) +4 net i zivim u zescoj unutrasnjosti...`Ljetos` dobismo sedmicu ispred broja koji smo vec posedovali.Eh,da,umalo da zaboravim, `srecno novo leto`! P.S. Ne znam koliko vuce HD,ali linije bi trebale da omoguce 30...Ja sam u svemu neumeren, `stoga` nema `mjernih` jedinica,bitno je da se `razmemo`...Bilo bi `simpaticno` da `mjesto` `prosledi` pise `proslijedi`...He,he.Veciti YUgosloven...
:: 8,svaki naredni jos 8,dobijes `gratis` 4,ostaje ti 10.. :: Moja formula je 8+8 STB (Bez HD-a) +4 net i zivim u zescoj unutrasnjosti...`Ljetos` dobismo sedmicu ispred broja koji smo vec posedovali.Eh,da,umalo da zaboravim, `srecno novo leto` :: P.S. Ne znam koliko vuce HD,ali linije bi trebale da omoguce 30...Ja sam u svemu neumeren, `stoga` nema `mjernih` jedinica,bitno je da se `razmemo`...Bilo bi `simpaticno` da `mjesto` `prosledi` pise `proslijedi`...He,he.Veciti YUgosloven..
`Ogorcen`... Ogorcen treba da bude onaj ko u jednoj godini mora da plati 1.000.000 + 27.000.000 euro-a, i da pritom slusa, u udarnim vestima, lika sa staklastim ocima,kako se `razbio` od pregovaranja...Eto, ja na pr. `ne razumijem`...
:: `There`s someone in my head, but it`s not me! :: ::
E jebo ih zec, kad jedno poprave drugo se kvari :D Sad HD radi za sve pare i slika je super, ali mi ponekad iz cista mira pukne net i moram da resetujem ruter...
Broj postavljenih tema: 60383. Broj poslatih odgovora: 647301. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.