Od podne nemam net, svetli mi crveno gde pise internet. Restartovao sto puta, nista. Jel zna neko dal su najavili prestanak rada? Ovo pisem sa moba, a imam samo jos 40MB. Ako vas ne mrzi, napisite mi broj teh podrske sto radi non stop, da ih zovem. Treba mi net :(
LG 42LD420, Athlon II x4 630, Asus M4A87TD/USB3, Kingston HyperX 2x2Gb DDR3 1600 cl9 Black Limited Edition, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apollo
Meni šljaka ali nema to veze kad nismo u istom gradu. Javiće već neko kakva je situacija.
:: Od podne nemam net, svetli mi crveno gde pise internet. Restartovao sto puta, nista. Jel zna neko dal su najavili prestanak rada? Ovo pisem sa moba, a imam samo jos 40MB. Ako vas ne mrzi, napisite mi broj teh podrske sto radi non stop, da ih zovem. Treba mi net : ::
Zajebava celo popodne, uz manje bljeskove. Sada radi. Ne zovi tehničku, samo ćeš da se iznerviraš ako te zapadne neki neandertalac ili plavuša. Definitivno je do njih globalno, ne samo tvoj port-priključak. Povećavaju nam brzinu na kvarno, sigurno.... Ili su se isponapijali na proslavi i sad povraćaju po internet opremi, hvataju se u padu za snopove kablova i grickaju naponske kablove prilikom pijanog bauljanja... ko zna?
Nije mi zao sto sam dosao da proverim odgovoreil i potrosio koji megabajt, bas me razveselio ovaj komentar :))
Nazalost, zvao sam podrsku i ne rade, samo do 22h
LG 42LD420, Athlon II x4 630, Asus M4A87TD/USB3, Kingston HyperX 2x2Gb DDR3 1600 cl9 Black Limited Edition, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apollo
:: Zajebava celo popodne, uz manje bljeskove. Sada radi :: Ne zovi tehničku, samo ćeš da se iznerviraš ako te zapadne neki neandertalac ili plavuša. Definitivno je do njih globalno, ne samo tvoj port-priključak. Povećavaju nam brzinu na kvarno, sigurno.... Ili su se isponapijali na proslavi i sad povraćaju po internet opremi, hvataju se u padu za snopove kablova i grickaju naponske kablove prilikom pijanog bauljanja... ko zna? :: :: :: :: Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!! :: ::
Broj postavljenih tema: 60383. Broj poslatih odgovora: 647301. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.