Radio hiljadu puta, ali sad me hebe po spisku. Dakle Win XP konfiguracija sa wifii konekcijom i Win 7 32 koji se kaci preko LAN kartice. Sva ista podesavanja, dozvoljenao serovanje i menjanje i na jednoj i na drugoj konfiguraciji, dozvoljen protok i internet konekcija preko XP-a za Win 7, prebaceno pod Win 7 sa 128 bitne enkripcije na 56-bitnu i sve je ranjie radilo, ali sad masina jednostavno ne dozvoljava da imam internet protok na tom korisniku. WinSock 2 koristio sa MS sajta resetovao postavke na Win 7 i sve ponovo dodelio, ali ne dozvoljava internet, ali serovanje radi dvosmerno. Sta sam jos mogao da probam. Predlozi!? operator
Masina sa XP-om ima net i preko svoje lan kartice daje net win 7. Na win xp je upaljen ICS servis (na lan kartici). Radi ti serovanje fajlova dvosmerno ali ne radi internet?
Jesam li dobro razumeo? Daj podesavanje internet protokola?
NA XP-u koji je konektovan preko WLAN-a koristim automatic,a DNS 192.168.0.1 pa dozvoljavam konekciju pod Advanced. Instaliran IP6, pa preko njega podesen IP over TCP/IP Encription enabled 56 bit TSS podesen na 2 prolaza. Pod Win7 acces enabled for preferable user without autentification Pod XP podesen alow another user use internet conection. Security over SMAC.
JOs nesto. podseti me ako sam zaboravio da napisem. operator
Problem je jer treba, posto onda nema protoka sa Win7 tj. nema mogucnosti serovanja. Enkripcija obavezna da ne bi pokupio sranja sa XP-a. Pa ako nije po IPV6, sporiji je protok sa USB 2.0, a pogotovo sa USB 3.0. IPV4 si ogranicen do 64 mb/s, s tim da duze ceka na pregled fajlova, za razliku od ipv6 protokola. Transfer radi, ali net ne dozvoljava. Probao i tvoju kombinaciju. Ne propusta ni jedan paket. Pada mi na pamet da ima neko sr.nje na masini na XP-u, pa da ne dozvoljava protok. SMAC obavezak za integritet podataka koji se prebacuju u paketima. operator
Broj postavljenih tema: 60383. Broj poslatih odgovora: 647301. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.