RazoR_89 E owako problem je sledetji imam ruter hg520s telekomov,koristim ga wetj skoro dve godine,i besprekorno radi i dalje bar shto se tiche lan-a,ali odnedavno wireles koji koristim na laptopu pochinje da se gubi s wremena na wreme,tj chas ga ima chas nema,iz chista mira mi se diskonektuje i automatski ponovo ostwari vezu i swe tako..:)Dal` je tu problem sad do rutera ili mozhda do laptopa u pitanju je toshiba L500 13 T..?
Da li ti je na istom mestu ruter kao i ranije? Ja mislim da gori nema.... koristio sam doticni...godinu dana i muke mucio da se kacim u susednoj sobi preko wireless kartice.
sa snackeom, gori nema!! i ja sam zaboo taj, jbt bre, kad je upaljen wifi puca veza na svakih 15min, ako i toliko uspe da izdrzi... a ume da baguje i preko kabla.. sad sam nabavio ap, i sad radi ko zmaj!
Broj postavljenih tema: 60383. Broj poslatih odgovora: 647301. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.