Interesuje me koji je bolji provajder Sbb ili Telekom? Razmisljam se izmedju 1MB ADSL telekom i 4MB SBB. Da li kod telekoma jos postoji akcija da umesto 1mb imam 4MB uz indeks? Kakav je sbb sto se tice interneta, kolika je brzina ovog paketa od 4MB, da li su stalni sa prekidima, kakav switch daju?
Ne pamtim kada je poslednji put bilo problema...DL preko BitLorda ide oko 500kb/s, zavisno od torenta. Ja sam ga uzeo pre nekoliko godina, modem je onaj Scientific Atlanta Webstar, crni. Sve ide preko Tp-Link rutera i ne primećujem neka opadanja brzine.Što se tiče SBB-a, preporuka, za Telekom ne znam. Poz Fiat iustitia, et pereat mundus
Nije da nema prekida bude ponekad ali jako retko. I to zavisi od lokacije, negde mzoda nema skoro nikad. ___________________________________ AMD Radeon HD 6870 OC 3DMark 11 Score: http://3dmark.com/3dm11/18142
:: Ne pamtim kada je poslednji put bilo problema...DL preko BitLorda ide oko 500kb/s, zavisno od torenta. Ja sam ga uzeo pre nekoliko godina, modem je onaj Scientific Atlanta Webstar, crni. Sve ide preko Tp-Link rutera i ne primećujem neka opadanja brzine.Što se tiče SBB-a, preporuka, za Telekom ne znam. Po :: Fiat iustitia, et pereat mundus :: :: ::
Ne vazi uz index vise....,imas promociju 4mb + iptv po ceni 1mb, ali ugovor 2god iptv 1god. free... i imas jos nekih ponuda sa manjom ugovornom obavezom i bez iptv-a.... vidi na njihovom sajtu...
:: Interesuje me koji je bolji provajder Sbb ili Telekom? Razmisljam se izmedju 1MB ADSL telekom i 4MB SBB. Da li kod telekoma jos postoji akcija da umesto 1mb imam 4MB uz indeks? Kakav je sbb sto se tice interneta, kolika je brzina ovog paketa od 4MB, da li su stalni sa prekidima, kakav switch daju?
Ja imam paket od 4Mb/s kod SBB-a, pre nekih mesec dana su imali nekih problema, ali je sredjeno, i sad radi kao i pre - odlicno. Dload super, ping oko 20, ne diskonektuje mi se.. E sad, mozda zavisi i od lokacije, ko bi znao
Okey. Sbb cu uzeti najverovatnije. Iz krusevca sam. A jel daju oni neki ruter da ima 2 pa na vise Lan prikljucka i Wireless? Posto cu uzeti sad laptop i imam 2 kompa...
Naravno da nećeš uzeti SBB nego Tele.com ALI preko udruženja potrošača i imati popust 20%/mes., malo? Nije! `Oćeš da te, kao moje otrake i mene, posle (ne)određenog vremena net košta 0 din./mes.? Naravno, ka.co? Pro100, krenućeš sa -20% pa pola.co...
- zmiU SBB, bre, to je prava stvar, kad ih vidim u redu za plaćanje pripa`ne mi mooka!
Koji red? Postpaid plaćam SBB, a ne vidim logiku da budeš prepaid. support normality
:: :: Naravno da nećeš uzeti SBB nego Tele.com ALI preko udruženja potrošača i imati popust 20%/mes., malo? Nije! :: `Oćeš da te, kao moje otrake i mene, posle (ne)određenog vremena net košta 0 din./mes.? Naravno, ka.co? Pro100, krenućeš sa -20% pa pola.co... :: :: - zmiU SBB, bre, to je prava stvar, kad ih vidim u redu za plaćanje pripa`ne mi mooka :: :: :: :: Not 4 Every1 :: ::
Evo mog zemljaka,ja sam iz Trstenika.Zemo ja imam SBB na 4mb/s.i radi extra. Znaci na torrentima izbija i na 5.Uzmi slobodno i pozdrav za sve Carapane........
Evo jos jednog, koji ce da pohvali SBB. Ja licno ne koristim SBB iz odredjenih (mojih) razloga, nije ni bitno ali kad odem kod druga i pogledam utorrent a ono Download 500mbit/s, prosto mi izmami osmeh na lice :) Ako ces brz download, samo SBB. I da, spremaj kes za HDD-ove :))) Pozdrav iz KS-a
A4Tech, XL-740K,Oscar. A4Tech X7, G800 Thermaltake Soprano RS 200 Intel Q6600. CM - TX3 Asus P5QL-E Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz WD Caviar 640 Gb, Samsung F3, 1Tb
:: :: :: Evo mog zemljaka,ja sam iz Trstenika.Zemo ja imam SBB na 4mb/s.i radi extra :: Znaci na torrentima izbija i na 5.Uzmi slobodno i pozdrav za sve Carapane....... ::
Extra, to je vec nesto, meni nije toliki problem cekanje na Torrent, vec mi smeta kad hocu da gledam klipove u bar 480p, na youtube ili sl. Secka non stop na 1mbit/s i to me izludjuje Cekam posle nove god. da vidim sta ce da bude sa Lelekomom, pa ako i da lje ne menjaju politiku prema korisnicima usluga, raskidam saradnju.
Nadam se da ti se svidja Mass Effect2, igra je vrhunska.
Haha i Tropicano carapan :))) Bas nas ima ahaha, ali zato na Bencu koliko oces. pozdrav
A4Tech, XL-740K,Oscar. A4Tech X7, G800 Thermaltake Soprano RS 200 Intel Q6600. CM - TX3 Asus P5QL-E Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz WD Caviar 640 Gb, Samsung F3, 1Tb
:: :: :: :: Juce sam skinuo Mass Effect 2 preko ptivatnog Torrenta za 8 sati i 55 minuta :: To je u prevodu 14.1 GB.Sta da ocekujem vise........
o5 i o5 i o5 i o5 i... - udružilo preko 50.000 potrošača u srbiji, si znao? Znam da te libo za to al` o5 da pomenem da ne budeš ne informisan - za god. dana oko 500.000 a za 2-3 god. preko 50% stanovništva naše prepune pametnim i sposobnim ljudima Srbije biće u istom košu potrošač.com - WHY!?!
E, pa, neću da ti kažem!
Znači, idite u školu, budite odlični đaci, završite što bolji fax da bi našli što bolji posao, kupujte na kredu i, naravno, plaćajte SBB!
Not 4 Every1
:: Oh ne opet! :: :: Koji red? Postpaid plaćam SBB, a ne vidim logiku da budeš prepaid :: support normalit :: :: :: :: :: Naravno da nećeš uzeti SBB nego Tele.com ALI preko udruženja potrošača i imati popust 20%/mes., malo? Nije! :: :: `Oćeš da te, kao moje otrake i mene, posle (ne)određenog vremena net košta 0 din./mes.? Naravno, ka.co? Pro100, krenućeš sa -20% pa pola.co... :: :: :: :: - zmiU SBB, bre, to je prava stvar, kad ih vidim u redu za plaćanje pripa`ne mi mooka :: :: :: :: :: :: :: :: Not 4 Every1 :: :: :: ::
Ne razumem ovo za druge, prvi mesec za dinar ??? Presao bih na tu varijantu za 1,4 K jer ima neki link ili sl. Ja indeks imam od prosle godine i sve je popunjeno :))) Jel priznaju ko je zavrsio studije?
:: imaju 4mbita akciju do 31 po ceni 1,4k. Na index 3 meseca po dinar, za druge prvi mesec dinar. A da su lele jesu lelelelelele!! :: ::
Broj postavljenih tema: 60383. Broj poslatih odgovora: 647301. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.