Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Pristup Internetu
Kopernikus net
STRANA 1 OD 1
fisko Kopernikus net 13.12.2010. 21:34 T31764

status: user
broj poruka: 180

Da li još neko ima problema sa kablovskim internetom kod kopernikusa?Ja sam iz Rume pa me zanima dal je isto i u drugim gradovima.Imam modem Scientific-Atlanta WebSTAR 2000 series Cable Modem teška kina.Veza često nestaje a prepodne gotovo nikad neradi pa moram da palim- gasim modem čupam kablove i slično i to po preporuci tehničke podrške koja kaže treba biti strpljiv proradiće.Brzina je 2mb/256kb i to košta 1400+tv 900din
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
toocool re 13.12.2010. 21:45 #272136

broj poruka: 1092
imam dva ortaka koji imaju kopernikus kablovski
nisu se zalili do sad
mozda se nesto promenilo u skorije vreme, nisam ih pitao
secam se samo price od pre par meseci (imaju isti paket kao ti) da skidaju po 200kb/s

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1511568

uroshnet re 13.12.2010. 21:48 #272138

broj poruka: 1033
Imam ja Kopernikus net, ali motorolin modem, nemam nekih problema mada sam iz BG-a. Malo je odziv ponekad losiji ali ne smeta mi. Probaj da ih pozoves i da im objasnis neke stvari, kazi ti njima lepo da to nije normalno da ti stalno cupas kablove i ponovo palis modem itd. Imam isti paket kao i ti i isto toliko placam...
ICEsd re: 14.12.2010. 06:22 #272185

broj poruka: 2158

ISto je u Smederevu kao i u Rumi kako kad nekad radi nekad ne, totalno neozbiljna firma bar ovde u SD, TV im los imam nekad signal kao da hvatam tv signal preko stare antene bez pojacivaca a nekad nemam ni pola kanala (kad pada kisa, sneg ili vetar duva.), net im je isti.Zalio se, kuko, pretio tuzbom al nista drze Monopol u mom delu grada (tj. imaju dil sa PTT-om sa ne budu jedni drugima konkurencija) tako da cutim i trpim i nadam se da ce SBB ili neko bolji da dodje.
INXS Kopernikus net 14.12.2010. 10:40 #272209

broj poruka: 482
Ja se nalazim kod velikog gradista.Na net nemogu da se pozalim,radi kao zmaj.Desilo se da ima prekida samo kad su neki radovi u pitanju.Paket koji koristim je 2mb/s.Inace imam Cisco 2100 kablovski modem.Evo sad sneg pada kao lud,ali net sljaka super.Brzina skidanja je od 250-273kb/s a ping mi je 12ms

vladapsd Re: re: 14.12.2010. 14:15 #272244

broj poruka: 1011

::
:: ISto je u Smederevu kao i u Rumi kako kad nekad radi nekad ne, totalno neozbiljna firma bar ovde u SD, TV im los imam nekad signal kao da hvatam tv signal preko stare antene bez pojacivaca a nekad nemam ni pola kanala (kad pada kisa, sneg ili vetar duva.), net im je isti.Zalio se, kuko, pretio tuzbom al nista drze Monopol u mom delu grada (tj. imaju dil sa PTT-om sa ne budu jedni drugima konkurencija) tako da cutim i trpim i nadam se da ce SBB ili neko bolji da dodje

Pa koja jos ozbiljna firma razvlaci kablove sa zgrade na zgradu i s kuce na kucu, bre ko spajdermeni jbt...
fisko stručnjaci 14.12.2010. 17:00 #272296

broj poruka: 180
Bili su danas da bi ustanovili da je oprema u redu i kažu da je do mreže.To su stručnjaci koji nisu znali da nameste drajvere(usb priključak) za windows7 jer sam bio na moru,ja sam normakno instalirao i radilo je.Pošto su mnogo neozbiljni platiću ovaj mesec al ako se ne popravi nešto neplaćam za januar.
fisko

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60383. Broj poslatih odgovora: 647301.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs