Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Pristup Internetu
Ljudi pomagajte inace mi ne gini sava ili dunav :(
STRANA 1 OD 1
NeshaM23 Ljudi pomagajte inace mi ne gini sava ili dunav :( 10.12.2010. 01:01 T31643

status: user
broj poruka: 19
Nabavio sam onaj Orionov modemcic o kojem je vec bilo reci(AnyDATA ADU-520e). Ja sam aktivan igrac Dote preko bneta i sada imam problem. Na pocetku svake igre dobijam disconect :/ (jadno). A jos uz to takodje dobijam disconect kada igram(tj. pokusavam da igram) poker na face-u. Ljudi pomagajte sta da radim kako bih resio te probleme?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
markopvict Nije taj net za igre... 10.12.2010. 01:20 #270693

broj poruka: 4515
...

↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓
8====D ~ ~ ~ LEPI SALE - - - > http://ll.rs/Yuop

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
lllo 10.12.2010. 01:25 #270694

broj poruka: 319

Ako su se problem pojavio nakon uzimanja modema, onda zovi tehnicku podrsku operatera. Moguce je da blokiraju ili imaju problem sa odredjenim protokolima, servisima itd.

NeshaM23 Znam da nije... 10.12.2010. 11:28 #270762

Brate znam da nije za igre ali gde ces da nadjes ovako povoljno net? 500 dindzi mesecno.....

codeus ... 10.12.2010. 11:37 #270767

broj poruka: 4054

a zasto je povoljan ? ti net-ovi za saku dindzosa su samo surf/mail paketi ..

problem ces resiti zamenom za REDOVAN paket .. negine ti 1500dinara za net
Pisko Majne izbor bi bio 10.12.2010. 12:08 #270790

broj poruka: 6657
= SAVA.

U ovo doba godine, Sava je nadošla, mutna je od nabujale Drine i Lima, i vodostaj je dovoljno velik da ne udariš glavom u nešto, i da te, uz mutnu vodu, niko ne izvadi.
Zamisli bedaka da skočiš s mosta i zabodeš se u neki mulj, velika bruka i blam.

A za net.... koliko para toliko ne smara. Bio jednom jedan paket, kakav paket? Strašan paket! I jeftin i brz ko munja, protok mu je alamunja! Strašno, strašno! A onda je jednog dana, Brana video koji je to u stvari q od ovce.
Svi početni paketi su, početni i nešto im fali.

Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!

NeshaM23 Znaci Sava :) 10.12.2010. 16:07 #270873

ako mi ne rese problem ovi iz Oriona . Posto sam uzeo godisnji paket :(....Unapred placeno....

irena007 ... 10.12.2010. 16:27 #270878

broj poruka: 329

+1 SAVA
gilopile ... 10.12.2010. 16:37 #270880

broj poruka: 9459
+1 za nabujalu i mutnu Savu!!

P.S. U vreme dialup-a, svakodnevno su izvlacili po nekog utopljenika, tako da neces pogresiti budes li se odlucio da se strmoglavis u nju!

(c) 1982 Sinclair research Ltd

solaja777 Re: Majne izbor bi bio 10.12.2010. 16:53 #270889

broj poruka: 3277
Rece Pisko trenutno SAVA ima bolje perfomanse, skaci ne razmisljaj .)

:: = SAVA
::
:: U ovo doba godine, Sava je nadošla, mutna je od nabujale Drine i Lima, i vodostaj je dovoljno velik da ne udariš glavom u nešto, i da te, uz mutnu vodu, niko ne izvadi
:: Zamisli bedaka da skočiš s mosta i zabodeš se u neki mulj, velika bruka i blam
:: A za net.... koliko para toliko ne smara. Bio jednom jedan paket, kakav paket? Strašan paket! I jeftin i brz ko munja, protok mu je alamunja! Strašno, strašno! A onda je jednog dana, Brana video koji je to u stvari q od ovce
:: Svi početni paketi su, početni i nešto im fali
:: Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!
Jebivetar Starac Focho 10.12.2010. 17:35 #270915

broj poruka: 2386
Ne trazi gume za zimu pa da preporuchujete SAVU. Ako budesh hteo da plutash po Savi najbolje je sa Sava gumom.
Mada mislim da je bolje da se baci u `mutno Dunavo`.
`I onda su ih sve bacili u mutno Dunavo i starca Fochu od stotinu ljeta, jer i on je tu neshto petljao.`
Kako da promenim nik u Starac Focho?

cash rules everything around me

Pisko Ulizivanjem 11.12.2010. 08:18 #271054

broj poruka: 6657
Moraš da se ulizuješ Miši.
Da mu nosiš torbu u školu, flanelskom krpicom brišeš ekran lap-topa, najmanje pet dana provedeš u njegovom društvu i, smeješ se prvi na njegove šale, a zadnji prestaješ. A nakon 5-6 minuta, opet se smeješ i podsetiš ostale kako je to bio dobar vic... a kad Miša drži govore društvu (ako ne drži, ti mu obavezno napišeš tokom noći, jedan do dva, za svaki slučaj), malo malo, izjaviš: tako je! slažem se! e, i ja sam baš to mislio! kako se ja toga nisam setio! i slično.
Ako prođeš ovaj test, onda ideš kod Raića na test sa šargarepom. Taj nije težak, ako se opustiš i dođeš relaxiran... sličan je testu kada reklamiraš neku robu u garanciji.... samo opušteno.
E, onda možeš da menjaš nick, zaslužio si (krvavo, ako ga PRVI puta menjaš... a to Raić vodi evidenciju).

A, možeš i Miši poslati mail - poruku sa zahtevom, mada, to je tako prevaziđeno, pored ovakvih bogatih i društveno orijentisanih postupaka koje sam opisao gore...

Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60383. Broj poslatih odgovora: 647301.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs