Istice mi ugovor kod telekoma i hteo bih da ga obnovim da bih ima 3 meseca dz i 4mbps net.. e sada, trenutno imam pirellijev router (onaj crni sa crvenim krugom) koji mi onako radi posao sto se tice wlan-a da li da uzimam hg520c ili da ostanem pri pirelliju? posto to postoji kao opcija...ili da uzmem novi ili da ostanem na starom.
A problem kod pirelija mi je sledeci...sto mi je nestabilan signal kod wlan-a...pa komp koji je u susednom stanu ima problem sa konekcijom...cas je 4/5 signal...cas nece ni da se nakaci...da napomenem da izmedju stanova ne prolazi lift :))
imam i ja taj pirelli, meni wlan radi stabilno... Svaki put se zakacim, bez problema. Mada se ja kacim preko mobilnog, mozda i to ima veze, nemam pojma.
pa moguce...imam neku tplink karticu dal je 353g ili tako nesto...mozda od nje zavisi kvalitet signala...normalno radi kada prebacim komp blizu routera...a kada je u drugoj gajbi komp onda je signal bas nestabilan, a na telefonu je stabilan.
proveri da li ti možeš da obnavljanjem ugovora dobiješ te uslove o kojima pričaš. Mislim da to daju samo novim korisnicima, što i ti možeš da postaneš ako vratiš opremu i demontiraju ti port u centrali. I za jedno cca 3 meseca..
Sa 520c nećeš pogrešiti,kod mene radi extra,signal je stabilan,kroz dva zida imam četiri crtice na 20m,a isto tako kroz dva zida na 50m isto četiri crtice.Ja imam tp link tp-wn422g na laptopu.Koristim ga jedno 6 meseci,riknuo mi onaj prvi hg 520 pa ga dobio u zamenu,ni jednom nije pukla veza.
vracanje opreme nije uslov, osim ako ugovorom nije drugacije naznaceno. i nije bitno da li si `novi` ili `stari` korisnik, jer svakako potpisujes novi papir (ako si bio nosilac starog ugovora, to je jedini uslov). konkretno, isticanjem stare ugovorne obaveze (o telekomu govorim sve vreme), modem/ruter/spliter/kablaza postaje vlasnistvo potpisnika, i bas ih briga (telekomce) sta ti sa njom radis. o `demontiranju` porta ne bih govorio, jer mi je boost na 4mbps (sa 1mbps) odradjen za bukvalno 3h. i nakon tog `promo` perioda - gde je sve za dinar, taj novi paket kosta koliko i stari, pod uslovom da si naglasio da ne zelis i IPTV uslugu (moguce je to razdvojiti, uz naglasavanje)
cudo jedno sta sve ziv covek moze u poslovnici da sazna :)
:: proveri da li ti možeš da obnavljanjem ugovora dobiješ te uslove o kojima pričaš. Mislim da to daju samo novim korisnicima, što i ti možeš da postaneš ako vratiš opremu i demontiraju ti port u centrali. I za jedno cca 3 meseca. :: :: Pozdrav :: :: Vlad :: ::
Broj postavljenih tema: 60383. Broj poslatih odgovora: 647301. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.