imam adsl ,modem hg520c..moj komsija ima wlan karticu i grid antenu kojom hvata moj modem ,signal je odlican ali se nece konektovati...sta je potrebno podesiti na mom modemu,molio bix da mi neko detaljno napise,hvala lepo
nije zasticen,jednostavno nece da se konektuje ,nisam nista dirao u wlan podesavanja modema...da ne trebam ukucati mac adresu njegove wireless kartice?
ako koristi xp mislim da mu treba update neki konkretno za wireless karticu......I ja sam ranije imao problema sa nekom wpa ili kako se vec zove enkripcijom....
Posto sam bio korisnik Beogrid-a,moraces da konfigurises havajac ili da on obrise podesavanja za beogrid net(normalno,pod uslovom da je wlan uklucen)Za Beogrid taze I.P.-DNS-MAC-NIC name..... a to tebi nije potrebno!
Posto sam bio korisnik Beogrid-a,moraces da konfigurises havajac ili da on obrise podesavanja za beogrid net(normalno,pod uslovom da je wlan uklucen)Za Beogrid taze I.P.-DNS-MAC-NIC name..... a to tebi nije potrebno!
Ja preko telekoma,na modemu mi je ukljucen wireless,stawio sifru,komsija je odmah do mene,dele nas dwa zida,hwata signal grid antenom uperenu u moj modem 90%,pri konektowanju ukuca sifru ,prihvati je ali ne uspe da se poweze...u cemu je problem?
Broj postavljenih tema: 60383. Broj poslatih odgovora: 647301. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.