Hehehe... ja kazem da je zamena moguca, smejem se jer sam i ja uradio istu stvar i to dan danas radi, do duse nisam to uradio u svojoj firmi vec nekim pacijentima koji su imali problem sa mrezom a `strucnjaci` rekli da ne valja ruter. Nije bilo lepo da tamo nekog strucnjaka sa silnim sertifikatima opovrgnem vec sam potvrdio njegovo misljenje, otisao kuci i doneo svoj ruter bez wirelessa, uzeo njihov sa wirelessom, sve podesio i pustio u rad, zadovoljni oni i ja prezadovoljan a jos mi i platili!!! Pozzz
postoji pravni termin za to sto si uradio ___________________________________________________________________ http://tinyurl.com/325cwmy
:: :: :: :: :: Hehehe... ja kazem da je zamena moguca, smejem se jer sam i ja uradio istu stvar i to dan danas radi, do duse nisam to uradio u svojoj firmi vec nekim pacijentima koji su imali problem sa mrezom a `strucnjaci` rekli da ne valja ruter. Nije bilo lepo da tamo nekog strucnjaka sa silnim sertifikatima opovrgnem vec sam potvrdio njegovo misljenje, otisao kuci i doneo svoj ruter bez wirelessa, uzeo njihov sa wirelessom, sve podesio i pustio u rad, zadovoljni oni i ja prezadovoljan a jos mi i platili!!! Pozzz
Jebi ga, nisam pravnik vec elektronicar, ljudi su bili u problemu, ja sam problem resio na obostrano zadovoljstvo, svoj ruter sam mogao zameniti i u telekomu s tim sto bi za tu operaciju bi trebalo par dana, ljudi su bili u problemu, nisu imali internet a zbog posla kojim se bave bio im je neophodan i nikako im nije odgovaralo da cekaju da u telekomu zamene ispravan ruter. Njihov administrator mreze, covek sa fakultetskom diplomom i silnim licencama i sertifikatima nije me udostojio ni razgovora, sve vreme me je ignorisao a direktora je ubedjivao da to nece proraditi bez zamene rutera i da gubimo vreme. Problem je bio bas u mrezi koju je ON konfigurisao itd itd pa kako takvom coveku da se suprostavis pred svim tim ljudima koji cekaju da im proradi internet. Ja sam potvrdio njegovu dijagnozu, ponudio da im zamenim ruter, oni prihvatili, sistem proradio a gospodinu INZINJERU, da dobro sam rekao INZINJERU, natrljao nos u 4 oka! Bas me zanima sta bi ti uradio u takvoj situaciji, pozdrav!!!
:: @mixx postoji u ovoj drzavi jos gomila pravnih termina a i pravil :: pitanje je samo kako se (i da li se) sprovod :: bitno je da ga nisu nahvatali : ::
Bitno je da u celoj prici niko nije ostecen, ruter koji su imali dobili su od telekoma, takodje i moj ruter je telekomov! I vuci siti i ovce na broju, ljudi su me lepo castili, dosao sam na poziv jednog mog drugara koji radi u toj firmi i nisam imao nameru da im fakturisem bilo kakav racun. Da rezimiram, despot83 slobodno menjaj te rutere, radice sve kao podmazano, pozdrav!
Broj postavljenih tema: 60383. Broj poslatih odgovora: 647301. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.