.. potraži fontove koji redom počinju sa Cyrxxx ili Cirxxx ili Cxxx (times ili ne...). Druga varijanta je - da ga obradiš preslovljivačem, vba makroima koji pretvaraju jedan oblik teksta (bagljavu ćirilicu u pravu unikodnu ćirilicu). Programi za preslovljavanje ili konvertovanje, potraži na net-u, imaš kod microsofta serbia, imaš na Praktikumu, a ja ti svoj ne dam, napravio sam ga kao makro, i sumnjam da bi znao i da ga ubaciš u word....
Dobro da i na univerzitetima ima neceg zanimljivog :)
LG 42LD420, Athlon II x4 630, GA-MA785G-UD3H, OCZ Reaper 2x2gb ddr2 cl4, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apollo Black
:: Evo kako je kod mene> http://www.speedtest.net/result/1034052929.pn :: :: I uzgred, da nema neko TimesCir font, ne Times Cirilica, ne odgovara taj. Ne mogu nikako da ga pronadjem da bih procitao neki stari word fajl
Svojevremeno 2008 god. kad sam bio na ETF-u imao sam na raspolaganju 64 Mbs protok. dok mi je download najvise isao oko 4900 KB... Mislim da je tada najveci paket kod provajdera bio 16Mbs i to uz neke kombinacije.
Pa pazi, ograniceno je za studente, ali ja sam biu u vojsci u RC-u (tehnicka podrska) a zamisli kad krene upload na 4MB, a rekose mi da download nocu ide i do 7MB. Sunce ti poljubim, znaci ja sam se tada zabezeknuo...
Broj postavljenih tema: 60383. Broj poslatih odgovora: 647301. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.