Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Pristup Internetu
ADSL TELEKOM
STRANA 1 OD 1
korica ADSL TELEKOM 29.10.2010. 07:17 T30519

status: user
broj poruka: 152
Jel zna neko kolko se ceka za prikljucenje na adsl u sredu sam ostavio dokumenta za prikljucenje?
I da li to moze da se proveri nekako?

Unapred HVALA
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
2m4Y re: 29.10.2010. 08:09 #257550

broj poruka: 2353
...ja sam cekao godinu i po, moj burazer sto zivi blizu mene, je dobio za mesec dana. Evo sad kada je narucio IPTV, cekao je 3 nedelje, ja sam dobio za 2 dana... odprilike sve zavisi kako su raspolozeni, a ne ono dal ima ili nema uslova ili stavec... tuga brate, tuga :)

Pozz...

...I sense you young padawan...

AMD Phenom II 955 BE
DFI LP DK 790FXB-M2RS
AMD 4870 512MB ToP
2x 2GB DDRII 1066MHz
2x 320GB SATA II RAID0
1x 750GB SATA II
SB Live 5.1 Digital
Corsair 750TX

korica U JEB.... 29.10.2010. 08:45 #257554

Daj nije valjda da cu tolko da cekam godinu dana.Ma mesec dana mi je bez neta kao godina, a kamoli godina kao vek!!

Jel postoji neka mogucnost da ja njih zovem da vidim kad cu dobiti prikljucenje neki broj telefona za informaciju?

BassivitY ... 29.10.2010. 09:05 #257557

broj poruka: 911
najbolje ti je da odes do poslovnice i tamo se raspitas jer preko telefona samo zavlace ...

Neki stvarno brzi dobiju sve sta im treba a neki cekaju bezobrazno dugo ,npr drugarica sa banovog su u roku od dva dana pozvali i rekli joj da dodje po ruter (znaci zvala je u sredu i vec u petak su je zvali da dodje u toku dana i uzme tuter) a drugar sa vidikovca je cekao nesto vise od 9 meseci ...sto rece covek ,zavisi kako su raspolozeni

CARPE DIEM

Scyter Re: 29.10.2010. 09:14 #257560

broj poruka: 8138
Ja sam cekao 6 meseci za ADSL. Zavisi od toga da li ima praznih portova. A mozda ih i mrzi da te prrikljuce, pa te stave na cekanje, sve dok se ne sete da te pozovu i da ti kazu kao da ima slobodnih portova.

korica JEL POSTOJI NEKI NACIN ZA UBRZANJE PROCESA 29.10.2010. 09:25 #257565

Jel ima neki caka da ja ubrzam to prikljucenje cak i da se plati da to urade u roku par nedeljelja ili dana?
gilopile Re: JEL POSTOJI NEKI NACIN ZA UBRZANJE PROCESA 29.10.2010. 09:29 #257566

broj poruka: 9459
Naravno da postoji,sve zavisi sa koliko evrica raspolazes.Uz dobru sumu ima da ti razvuku kabel do kuce.

(c) 1982 Sinclair research Ltd

:: Jel ima neki caka da ja ubrzam to prikljucenje cak i da se plati da to urade u roku par nedeljelja ili dana?
korica JEL IMA NEKO KONTAKT 29.10.2010. 09:48 #257570

Jel ima neko neki kontakt za to ubrzanje da se raspitam?
gogi1 2dana 29.10.2010. 09:58 #257571

broj poruka: 2076

Mene su zvali posle 2 dana za ADSL, bilo je to letos za vreme one promocije 3 meseca besplatno. ali samo da ti kazem internet im je jad i beda.
darkoc78 re: 29.10.2010. 10:11 #257572

broj poruka: 467
Sve zavisi da li imas tehnickih uslova, da nisi dvojnik i da ti linija ne ide preko pcm kutije. Ja sam cekao adsl jedno godinu dana ali to je bilo pre dve godine, mozda je sada bolja situacija.
A stvarno ne znam po kojim parametrima im je internet jad i beda, mozda neko ima problem sa linijom ili cime vec pa to ne radi najbolje inace kod mene radi super, protok uvek maksimalan, za godinu dana mozda jedan dan sveukupno nije radilo. A tako je i na jos dva odvojena mesta kod mene u firmi. Nemoj da te neko plasi time.
midzo85 re 29.10.2010. 10:21 #257576

broj poruka: 189
izgleda da dolaze bolji dani... http://goo.gl/s7Uo

Toshiba L650-18V

korica CELA MOJA SITUACIJA 29.10.2010. 10:24 #257577

Evo ovako da vam kazem sve od pocetka.
Imao sam adsl i to skoro 2 godine preko PTT-a 4 mega paket i sve je bilo ekstra stvarno nikad nisam imao problema kod njih!
E sad u ponedeljak sam video promociju telekoma 4 mega i IPTV paket ugovor se potpisuje na 2 godine prvih 6 meseci se placa 1 dinar.Tako da me je ta ponuda stvarno privukla tako da sam u sredu otisao i prijavio raskid ugovora sa PTT-om i kad sam dosao do njih da potpisem papire zatrazio sam od decka da mi daju microcod jer sam pre toga zvao telekom da pitam sta se radi kad vec imam adsl.Oni mi kazu samo zatrazi od njih Mikrokod i sa tim dodjete do nas i mivas odmah prilkjucimo.
E problem je nastao kad sam rekao tom decku istog dana kad sam potpisivao raskid sa PTT-om on je reko da nije problem i da mogu da dodjem poslepodne po taj mikrokod ali pre nego sto dodjem da ih okrenem da vidim da li su sredili tu dokumentaciju i naravno ja ih okrenem kad mi kazu IZVINJAVAMO SE ALI NALOG ZA GASENJE VASEG PRIKLJUCKA JE VEC POSLAT I NE MOZEMO DA VAM DAMO MIKROKOD I JOS JEDNOM SE IZVINJAVAMO!
Ja posle toga odem u telekom i kazem im situaciju koja je i oni mi kazu da sad mora da se saceka da me ugase to traje jedno 2 dana pa tek onda mogu da me prikljuce!!

To je moja prica pa me interesuje da li stvarno postoji neko resenje da necekam dugo?

pajsgudgud Mene su zvali... 29.10.2010. 10:26 #257579

broj poruka: 3743
posle godinu i po dana u 9 ujutru da mi kažu da ne postoje uslovi. Bila neka žemka umiljatog glasa pa mi bilo žao da je napušim...
support normality

sSHarK Re: JEL POSTOJI NEKI NACIN ZA UBRZANJE PROCESA 29.10.2010. 11:07 #257585

broj poruka: 990

Naravno da po100ji, uzmi ADSL preko udruzenja potrosaca i za par dana modem je u tvojim rukama + imas 20% jeftiniji net...

...ili budi `pametan` pa cekaj par meseci i skupo ga placaj ostatak zivota!

Not 4 Every1

:: Jel ima neki caka da ja ubrzam to prikljucenje cak i da se plati da to urade u roku par nedeljelja ili dana?
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
LVirt Re: Re: JEL POSTOJI NEKI NACIN ZA UBRZANJE PROCESA 29.10.2010. 12:13 #257598

broj poruka: 289
Kako se to uzima Telekom ADSL preko udruzenja potrosaca?
Jel` moze objasnjenje?

::
:: Naravno da po100ji, uzmi ADSL preko udruzenja potrosaca i za par dana modem je u tvojim rukama + imas 20% jeftiniji net...
:: ...ili budi `pametan` pa cekaj par meseci i skupo ga placaj ostatak zivota!
:: Not 4 Every1
:: :: Jel ima neki caka da ja ubrzam to prikljucenje cak i da se plati da to urade u roku par nedeljelja ili dana?
sSHarK Naravno! 29.10.2010. 15:47 #257644

broj poruka: 990

1. Registrujes se beZplatno - link ces dobiti na mail
2. Dobijes svoj ID br., karticu i back office - beZplatno
3. Okrenes nasu sekretaricu, mail-om ti posalje zahtev, popunis ona prosledi Tele.com-u,
iz svog office-a o`stampas ugovor, direktor potpise - takodje beZplatno
4. Racuni ti sada stizu od udruzenja, nemas veze vise sa Tele.com-om,
na tvoj back office, popunis uplatnicu and THE END

- popust ti se refundira na Bancu Istresu jer nam je ona banka partner, dva klika misem i etoga u tvom dzepu, teshko!?!

p.s.:`Sve neverne Tome i zadusne babe o nama se mogu informisati na sajtu APR-a`

Not 4 Every1

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60383. Broj poslatih odgovora: 647301.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs