Windows 7, do skoro sve radilo najnormalnije, nisam ni gasio modem a sada svako malo pa moram da ga resetujem jer veza jednostavno pukne. Ovo izbezumljuje, pogotovo kod downloada torrenta... Zna li neko kako da rešim ovu glavobolju?
A da pitam ja, da ne otvaram temu, sta mogu da uradim da mi ne pukne veza cim zazvoni telefon? I dok se ne prekine veza nemam net. Isto telekom. Jel ima neka caka? Bas mi bedno ovo
Re:-Iz kompa (rutera, modema) u spliter + iz telefona u spliter. Splitter u...
22.10.2010. 21:20
status: user broj poruka: 11001
uticnicu (`zidnu`).
Ti si povezao tel direktno na liniju, pa kada je aparat `na vezi`, uzma sebi ceo signal. Fakticki, splitter ti je sada van funkcije. Uloga splitter-a je da, pre nego sto uredjaji pristupe liniji, podeli `signal` na deo koji provodi foniju i deo odredjen za provodjenje aDSL impulsa.
meni je dugo bilo kao kod tebe, na automatic, pa je pocelo da me zeza ja sam promenio dns i od onda nemam probleme sad dal je do dns-a ili nije ne znam, bitno je da radi, inace ruter je Zyxel
Broj postavljenih tema: 60383. Broj poslatih odgovora: 647301. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.