Evo problema, ja sam jedan od prastarih korisnika Telekom ADSL-a koji nije dobio User/pass za pravljenje PPPOE konekcije vec je isti upisan u firmware modema pardon rutera Huawei SmartAX MT882.
Ptanje je prosto dali ce da mi daju user/pass za PPPOE konekciju ako im budem slao mail i budem dosadan u Tehnickoj podrsci i dali je to vredno truda i zivaca ili jednostavno da prikljucim tel. zice od modema na 220 v i zalim se kako nece da radi.
ja sam za varijantu 2 :) :) uzimi bilo koji drugi ispravljac i samo okreni + i - i upucaj ga :) kazi nece da radi... potpises na jos 1 godinu + dobijes WIFI ruter garantovano :) i boli te cose :)
Mozes ga spaliti ali bojim se da ces duze cekati drugi, jednostavno uzmi iz upaljaca generator varnica, znas onaj sto pecka hahaha, i izvadi uredjaj za okidanje , donji metalni kraj na masu modema a kroz rupice proguraj zicu i na vise mesta okini, ovakvim unistenjem velika voltaza `statickog` elektriciteta ce proci bez ijednog traga da je nesto gorelo, ovako upalicese naponski deo a sta ga je upalilo ? kada adapter od modema radi normalno, a sa ovom metodom nemogu da otkriju ni u ludilu nema tragova!!!!!
Nema potrebe za spaljivanjem niti da im dosađuješ, samo im napiši e-mail i objasni problem. Odgovoriće ti da neka njihova komisija razmatra zahtev i posle npr. 10 dana će ti stići napismeno u poštansko sanduče. Tako je bar meni bilo. p.s. potreban ti je jedinstveni korisnički broj sa telefonskog računa da bi im poslao zahtev.
I ja sam definitivno za ovo.....ili ako ti je istekao ugovor a ovo nepomaze,odjavi se sa ovog paketa i otvori novi ugovor i dobices novi WIFI ruter svakako a + su paketi sad verovatno jeftiniji :: ja sam za varijantu 2 :) :) uzimi bilo koji drugi ispravljac i samo okreni + i - i upucaj ga :) kazi nece da radi... potpises na jos 1 godinu + dobijes WIFI ruter garantovano :) i boli te cose : :: :: naranvo ako moz :: :: ::
NIKAKO, ja ću ti pomoći pošto je Telekom, kao i MetallicA und Rammstein, moj dobar prijatelj, sec...
- pogledaj mail, ne moraš se zahvaljivati!
Go big or go home...
:: :: Evo problema, ja sam jedan od prastarih korisnika Telekom ADSL-a koji nije dobio User/pass za pravljenje PPPOE konekcije vec je isti upisan u firmware modema pardon rutera Huawei SmartAX MT882 :: :: Ptanje je prosto dali ce da mi daju user/pass za PPPOE konekciju ako im budem slao mail i budem dosadan u Tehnickoj podrsci i dali je to vredno truda i zivaca ili jednostavno da prikljucim tel. zice od modema na 220 v i zalim se kako nece da radi.
AAAAA fala puno puno puno, nerazumem kako moze da proradi al proradio je u Bridge modu, Hvala jos jednom.Jesam mu dusu vadio ove 2 godine da izvadim sifru i user al ovako nesto lako nisam mogo ni da zamislim.
Hvala jos jednom i jos jednom.
:: :: NIKAKO, ja ću ti pomoći pošto je Telekom, kao i MetallicA und Rammstein, moj dobar prijatelj, sec... :: :: - pogledaj mail, ne moraš se zahvaljivati! :: :: :: :: Go big or go home... :: :: :: :: :: Evo problema, ja sam jedan od prastarih korisnika Telekom ADSL-a koji nije dobio User/pass za pravljenje PPPOE konekcije vec je isti upisan u firmware modema pardon rutera Huawei SmartAX MT882 :: :: :: :: Ptanje je prosto dali ce da mi daju user/pass za PPPOE konekciju ako im budem slao mail i budem dosadan u Tehnickoj podrsci i dali je to vredno truda i zivaca ili jednostavno da prikljucim tel. zice od modema na 220 v i zalim se kako nece da radi.
Ajde ako nije problem da i meni otvorite oci .) Ja ne pretim da cu spaliti modem nego da cu se ja spaliti .) Slao mail , i onda nazvao call centar i decko koji mi se javio se pravio nevest ili me zajebavao....Sve vreme mi spominje da saljem mail....
:: :: AAAAA fala puno puno puno, nerazumem kako moze da proradi al proradio je u Bridge modu, Hvala jos jednom.Jesam mu dusu vadio ove 2 godine da izvadim sifru i user al ovako nesto lako nisam mogo ni da zamislim :: :: Hvala jos jednom i jos jednom :: :: :: :: :: NIKAKO, ja ću ti pomoći pošto je Telekom, kao i MetallicA und Rammstein, moj dobar prijatelj, sec... :: :: :: :: - pogledaj mail, ne moraš se zahvaljivati! :: :: :: :: :: :: :: :: Go big or go home... :: :: :: :: :: :: :: :: Evo problema, ja sam jedan od prastarih korisnika Telekom ADSL-a koji nije dobio User/pass za pravljenje PPPOE konekcije vec je isti upisan u firmware modema pardon rutera Huawei SmartAX MT882 :: :: :: :: :: :: Ptanje je prosto dali ce da mi daju user/pass za PPPOE konekciju ako im budem slao mail i budem dosadan u Tehnickoj podrsci i dali je to vredno truda i zivaca ili jednostavno da prikljucim tel. zice od modema na 220 v i zalim se kako nece da radi.
Broj postavljenih tema: 60383. Broj poslatih odgovora: 647301. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.