Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Pristup Internetu
Havajac HG520s - IPTV se ubunjuje
STRANA 1 OD 1
Panta019 Havajac HG520s - IPTV se ubunjuje 29.09.2010. 11:29 T29763

status: user
broj poruka: 1583
Imam IPTV sa dva STB-a i Telekom click 4. Firmware za Havajca je apdejtovan na zadnju verziju. Parica na mom tel. broju može da podnese barem 20 mbps a pušteno je 13,5 mbps. Nekoliko sati nakon uključenja rutera (preko 3 sata) hoće da se javlja pikselizacija i kočenje slike. To se obično reši klasičnim gašenjem i paljenjem rutera a jedanput je morao da proradi reset with current settings.

Kada se ruter ubuni sa IPTV-jem, internet i dalje radi kako treba, tj. sasipa ga.

Da li je možda 13,5 mbps ipak malo za sve ove peripetije ili bi se možda HG520c bolje snalazio sa svim ovim (ako je ovaj problem dovoljan osnov za zamenu rutera) ?

Master Splinter.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
xenox Mislim da nije modem 29.09.2010. 12:11 #248751

status: user
broj poruka: 1408
Uspeo sam da zeznem i sa jednim STB om kvalitet slike :) Mislim ne namerno. Premestajuci opremu sam prekinuo mrezu STB-u, ali je stream ot telekoma izgleda nastavio dalje i sledeci zahtev od STB-a je povukao jos jedan - i eto kockica... Najbze se resava resetom.

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60383. Broj poslatih odgovora: 647301.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs