Mogući parazit, torrent problemi i eliminacija istih
STRANA 1 OD 1
cvvelle
Mogući parazit, torrent problemi i eliminacija istih
22.09.2010. 19:14
T29596
status: user broj poruka: 725
Net mi u poslednje vreme laguje, od plaćenih 1/1 mb vrlo često ljosne (samo meni, proverih kod drugih) na oko 600/300kb a nije radio to do sada. Takođe torrent neće da skida ništa ili ekstremno sporo to radi (oo.1kb/s), proverio sam sa provajderom, nije uključena p2p filtracija. Sumnjam na sve to da imam nekog parazita koji mi se nakačio na wireless, kako to mogu da proverim?
AMD Phenom II 720 BE x3 @ x4 Gigabyte GA-MA785GT-UD3H Patriot G series Sector 5 2x2gb 4890hd vapor-x Hitachi Darkstar 160gb Chieftec 600w Chieftec BG-01b-b-sl-op
Kakav ti je download sa share servera (rapidshare, megaupload) jel i tu zeza? Ako nemas ruter, ako antena ide direktno u karticu, onda on i nije u mogucnosti da se kaci na tebe direktno.
Si skenirao komp av, malware neki itd? __________________________________________________________ ...and on the third day He rose again...sweet zombie jesus
Za sada mi mcafee (original) nije prijavio ništa za vreme skeniranja. Skidanje sa rapida tera normalno, ali torrenti nikako. Brzinu downloada/uploada sam testirao 15-ak puta preko speedtest-a.
AMD Phenom II 720 BE x3 @ x4 Gigabyte GA-MA785GT-UD3H Patriot G series Sector 5 2x2gb 4890hd vapor-x Hitachi Darkstar 160gb Chieftec 600w Chieftec BG-01b-b-sl-op
znaci ti koristis WIFI net, jel da? preskeniraj sa malwarebytes-om ako se ti direktno kacis na njih znaci ti nisi AP i ne moze niko da se kaci na tebe, da si ti sharovao sa jednog kompa tj ti napravio wifi mrezu onda bi mogao, to bi trebalo da rese provajderi, i jos jedna stvar: kakav ti je signal?
Broj postavljenih tema: 60383. Broj poslatih odgovora: 647301. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.