Iskreno nemam iskustva, ali s obzirom da su u pitanju sezampro, neobee i mediaworks, ja bih ostao na telekomu. Pod uslovom da ti radi kako treba adsl. __________________________________________________________ ...and on the third day He rose again...sweet zombie jesus
Moj predlog je da se drzis onoga sto fercera. sezampro i neobee su iza telekoma i yunet-a... A zajedno, pa ne znam kakav haos tu moze da nastane...
Edit: Uostalom svi DSL provajderi idu preko telekoma (monopol, jelte) __________________________________________________________ ...and on the third day He rose again...sweet zombie jesus
da ne otvaram bezveze novu temu, svima kojima je istekao ugovor kod Telekoma mogu uz indeks ili djacku knjizicu da se prebace sa 1Mbit na 4Mbit-a i to do kraja ove god ne placaju nista a od sledece nastavljaju da placaju onih 1420 koliko je kostao 1Mbit ali im brzina ostaje 4Mbit-a.... isao sam danas i smradovi me iskulirali jer moram da vratim opremu i uzmem novu...u svakom slucaju mislim da je ovo isplativo ko moze!
Hmm a da kad vratis opremu oni ne kazu da moras da cekas ponovo za prikljucenje na ADSL koje moze da traje i do 12 meseci.Uostalom ako je Telekomu stalo do ugovornih obaveza zasto ne posalju lepo pismo starim korisnicima gde im daju 4mbit-a za ugovor po ceni 1mbita, ako i ovako koristim Telekom a ugovor mi odavno istekao a nemam mogucnost da predjem na SBB, rado bih prihvatio.
Ili to telekom sprema povecanje brzine uskoro pa radi promotivnu kampanju unapred, pa ce svima da, da 4 mbita???
:: da ne otvaram bezveze novu temu, svima kojima je istekao ugovor kod Telekoma mogu uz indeks ili djacku knjizicu da se prebace sa 1Mbit na 4Mbit-a i to do kraja ove god ne placaju nista a od sledece nastavljaju da placaju onih 1420 koliko je kostao 1Mbit ali im brzina ostaje 4Mbit-a... :: isao sam danas i smradovi me iskulirali jer moram da vratim opremu i uzmem novu...u svakom slucaju mislim da je ovo isplativo ko moze :: :: pozdrav
Moja iskustva su odlična. Dugogodišnji sam korisnik Sezampro-a i zadovoljan sam sa uslugama. Imaju extra tenhičku odršku, veza je fenomenalna, jeftini su i verni.
Ja sam kod Lelekoma vec 3-4 god,istakao mi je ugovor davno juce sam otisao i gle cuda bili su izuzetno ljubazni,odmah sam zavrsio da predjem na ovu promociju od 4 Mbit po ceni od 1Mbit 2 god. ugovor i Iptv 1 god. po ceni od 1 din..Ne moram da vracam opremu,samo da sacekam 2-3 dana da stigne oprema za Iptv. LIFE HAS GIVEN ME MUCH,MAYBE TAKEN MORE!
@Neosss Ajde razumem, raja ne zna, treba joj nekako pribliziti, ali kako neko ko se iole razume hoce da koristi usluge provajdera koji ADSL reklamira kao `Analogno Digitalna sezampro linija` EJ BRE, PRST NA CELO!!!! Mozda imam predrasude, ali isto tako mogu da biram ISP-a kojeg ja hocu, sezampro nikada u opticaju nije bio. __________________________________________________________ ...and on the third day He rose again...sweet zombie jesus
Pazi, jedno vreme su bili jako loši što se tiče kvaliteta veze. Bukvalno svaki 2-3 dan mi je pucala veza. Čini mi se da je to bilo u periodu 2007-2008 god. Bili su očajni. E, onda posle toga su krenuli sa radom na svojoj mreži, skoro svaki dan su izbacivali obaveštenja o radovima i mogućim prekidima. U poslednjih nekoliko meseci, da kucnem u drvo, nijednog jedinog problema nisam imao. Pogotovo sad kad ih je Orion preuzeo.
A to što se tiče ADSL-a, jbg, svaki provajder hoće da privuče raju na bilo kakav način.
:: @Neosss Ajde razumem, raja ne zna, treba joj nekako pribliziti, ali kako neko ko se iole razume hoce da koristi usluge provajdera koji ADSL reklamira kao `Analogno Digitalna sezampro linija` EJ BRE, PRST NA CELO!!!! Mozda imam predrasude, ali isto tako mogu da biram ISP-a kojeg ja hocu, sezampro nikada u opticaju nije bio :: _________________________________________________________ :: ...and on the third day He rose again...sweet zombie jesus :: :: https://www.eveonline.com :: https://www.quakelive.com :: https://www.swtor.com :: ::
Nije njih preuzeo Orion, oni jesu orion zajedno za neobee i mediaworks. Ok, ako su se popravili, ali takvo lupanje na nasim malim ekranima kod mene izaziva smeh i odbojnost. Ja volim profesionalnost, a oni ne odaju takav utisak. __________________________________________________________ ...and on the third day He rose again...sweet zombie jesus
UVEK SU BILI I OSTALI PROFESIONALNI I LJUBAZNI! BOLJE OD NJIH NECES NACI. NECES SE POKAJATI SLOBODNO IDI KOD NJIH ODLICHNI SU. ZNAM IZ ISKUSTVA MOJNE SLUSASH OVE STO .PRICAJU NAPAMET LUPETAJU GLUPOSTI SAMO DA BI TE ZBUNILI I ZEZNULI JER SU LJUBOMORNI. POZ SVE NAJBOLJE
:: Ja sam kod Lelekoma vec 3-4 god,istakao mi je ugovor davno juce sam otisao i gle cuda bili su izuzetno ljubazni,odmah sam zavrsio da predjem na ovu promociju od 4 Mbit po ceni od 1Mbit 2 god. ugovor i Iptv 1 god. po ceni od 1 din..Ne moram da vracam opremu,samo da sacekam 2-3 dana da stigne oprema za Iptv. :: LIFE HAS GIVEN ME MUCH,MAYBE TAKEN MORE :: ::
Xendzice tebi treba nesto da te smiri... Mnogo si bre zagorela na ovoj `IT sceni` __________________________________________________________ ...and on the third day He rose again...sweet zombie jesus
Ma jok bre, to je akscija za sve kako sam ja njih razumeo... LIFE HAS GIVEN ME MUCH,MAYBE TAKEN MORE!
:: :: :: :: :: Ja sam kod Lelekoma vec 3-4 god,istakao mi je ugovor davno juce sam otisao i gle cuda bili su izuzetno ljubazni,odmah sam zavrsio da predjem na ovu promociju od 4 Mbit po ceni od 1Mbit 2 god. ugovor i Iptv 1 god. po ceni od 1 din..Ne moram da vracam opremu,samo da sacekam 2-3 dana da stigne oprema za Iptv. :: :: LIFE HAS GIVEN ME MUCH,MAYBE TAKEN MORE :: :: :: :: :: :: A jel su te pitali za indeks?
Idem neki dan da vidim. A za IPTV ugovor koliko vazi? Jel 2 god ili 1 god? P.S. Znam da je besplatna 1 god, al rekoh da ti nisu uvalili dodatnu jednu da placas?
:: Idem neki dan da vidim. A za IPTV ugovor koliko vazi? Jel 2 god ili 1 god? P.S. Znam da je besplatna 1 god, al rekoh da ti nisu uvalili dodatnu jednu da placas?
IPTV ugovor vazi 1 god. 2 god. se placa po ceni osnovnog paketa...Nisu mi uvalili to sam znao i pre nego sto sam isao,pise na sajtu lepo,al opet mi se vise isplati tako ionako placam 2 Mbit oko 2100 din. A posto ovde kod nas u gradu (Bajina Basta) nema nista bolje sto se tice adsl-a a kablovske pogotovu ovo mi se bas odgovara...
LIFE HAS GIVEN ME MUCH,MAYBE TAKEN MORE!
:: Idem neki dan da vidim. A za IPTV ugovor koliko vazi? Jel 2 god ili 1 god? P.S. Znam da je besplatna 1 god, al rekoh da ti nisu uvalili dodatnu jednu da placas?
Ako ne mozes SBB onda PTT jer oni imaju popuste za staz.
Lelekom ti ne bih preporucio jer su monopolisticka djubrad a i jedino kod njih ako si zaboravio da platis racun za fix pa te cepnu, automatski gubis i net.
BTW:Mene su upravo pre dva dana cepli jer sam zaboravio da namirim svinje, ali beotel sljaka za medalju.
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: Pa stoge, šta mislite, koje alternativa je najbolja Lelekomu ukoliko se odlučim da raskinem ugovor :: :: P.S. Ako neko ima info da će da povećaju brzine, onda da sačekam. Aj, sad budi pametan.. :: https://www.mojtip.co :: ::
PTT bi mi najviše odgovarao zbog korišćenja i-mejla preko Autluk Ekspresa (zbog toga što sam kod Lelekoma, moram poštu da proveravam preko neta, direktno)
A ovo što kažeš za gašenja neta me najviše nervira. A, kako je kod drugih? Je l` oni gase net ako se ne plati račun za telefon?
Ja sam od početka kod Lelekoma, pa ne znam kako ostali funkcionišu.
Međutim, takvo je došlo vreme da treba da se gleda gde je jeftinije, a ne šta ti najviše odgovara.
Pročitao sam da se priča da je ovo od strane Lelekoma uvertira da će nam od Nove godine svima povećati brzine, pa šta mislite da li je ovo tačno?
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: PTT bi mi najviše odgovarao zbog korišćenja i-mejla preko Autluk Ekspresa (zbog toga što sam kod Lelekoma, moram poštu da proveravam preko neta, direktno :: :: A ovo što kažeš za gašenja neta me najviše nervira. A, kako je kod drugih? Je l` oni gase net ako se ne plati račun za telefon :: :: Ja sam od početka kod Lelekoma, pa ne znam kako ostali funkcionišu :: :: Međutim, takvo je došlo vreme da treba da se gleda gde je jeftinije, a ne šta ti najviše odgovara :: :: Pročitao sam da se priča da je ovo od strane Lelekoma uvertira da će nam od Nove godine svima povećati brzine, pa šta mislite da li je ovo tačno :: :: Ne znam šta nam je činiti.. :: :: https://www.mojtip.co :: ::
Ajde da ne otvaram novu temu nego da pitam opet oko ove akcije Telekoma 4Mbit i IPTV...Sada mi nije jasno dosta toga rekose mi jedno u telekomu,ali danas bilo par mojih ortaka da isto urade i dobili su malo druge odgovore u odnosu na mene (ili sam ja lose razumeo u Telekomu,ili mozda oni)...Da li se ADSL 4 Mbit ima 2 godine po ceni od 1 Mbit,ili posle prve god. krece placanje 2414 din. koliko i jeste cena 4 Mbit,ili se posle prve god. vraca brzina na 1 Mbit. Za IPTV mi je jasno kako i sta,ali za Adsl nikako...Ako iko zna neka pojasni malo ovo...
LIFE HAS GIVEN ME MUCH,MAYBE TAKEN MORE!
:: Ko o cemu kurva o postenju,vojnik o skracenju a lelkom o povecanju : :: :: Ma napasu se qurca ko magarac rosne deteline, menjaj to dok ti jos ne puste neke subliminal messages kroz ruter :: :: Koliko ja znam samo ti govnari iskljucuju, kao sto sam rekao ja sam kod beotela i sljaka isto i ako sam trenutno iskljucen :: :: Lala 4ever! :: http://spedr.com/4tb3 :: :: http://img843.imageshack.us/img843/8216/nero7.jp :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: :: :: PTT bi mi najviše odgovarao zbog korišćenja i-mejla preko Autluk Ekspresa (zbog toga što sam kod Lelekoma, moram poštu da proveravam preko neta, direktno :: :: :: :: A ovo što kažeš za gašenja neta me najviše nervira. A, kako je kod drugih? Je l` oni gase net ako se ne plati račun za telefon :: :: :: :: Ja sam od početka kod Lelekoma, pa ne znam kako ostali funkcionišu :: :: :: :: Međutim, takvo je došlo vreme da treba da se gleda gde je jeftinije, a ne šta ti najviše odgovara :: :: :: :: Pročitao sam da se priča da je ovo od strane Lelekoma uvertira da će nam od Nove godine svima povećati brzine, pa šta mislite da li je ovo tačno :: :: :: :: Ne znam šta nam je činiti.. :: :: :: :: https://www.mojtip.co :: :: :: ::
:: Ajde da ne otvaram novu temu nego da pitam opet oko ove akcije Telekoma 4Mbit i IPTV...Sada mi nije jasno dosta toga rekose mi jedno u telekomu,ali danas bilo par mojih ortaka da isto urade i dobili su malo druge odgovore u odnosu na mene (ili sam ja lose razumeo u Telekomu,ili mozda oni)...Da li se ADSL 4 Mbit ima 2 godine po ceni od 1 Mbit,ili posle prve god. krece placanje 2414 din. koliko i jeste cena 4 Mbit,ili se posle prve god. vraca brzina na 1 Mbit. Za IPTV mi je jasno kako i sta,ali za Adsl nikako...Ako iko zna neka pojasni malo ovo.. ::
Prijatelju, nije bas tako komplikovano... Bio sam juce... Imas 4Mbita 2 god, a placas paket kao da imas 1mbit - OBE GODINE. + IPTV imas 1god. po dinar i 1god. po 650din. + pdv.
Broj postavljenih tema: 60383. Broj poslatih odgovora: 647301. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.