Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Pristup Internetu
ADSL promocija
STRANA 1 OD 3  
Tr0pIcAn0 ADSL promocija 19.09.2010. 23:51 T29527

status: user
broj poruka: 633
Nama dragi Lelekom se konacno setio da novim korisnicima omoguci brzi internetu pristup, pa koga interesuje, neka se raspita

http://www.open.telekom.rs/home/News.aspx?temp=8&cid=42629

MSI KA790GX
AMD Phenom II x4 925
Thermaltake V1 CL-P0401
Kingston KHX1066mhz CL4 2x1gb
PowerColor HD 4770 512mb
Samsung SpinPoint F3 HD502HJ 500GB 7k 16MB
Silverstone SST-ST50F-230 500W
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Daum ... 20.09.2010. 00:05 #246078

broj poruka: 12798
Pitanje da li sad mogu da se prijavim za tu promociju, jer mi je ugovor kod njih istekao odavno...

CPU-Z Validator : http://goo.gl/6l1A

Scyter Re: 20.09.2010. 00:10 #246081

broj poruka: 8138
Orion Telekom takođe nudi povoljnu ponudu. Ali samo za Direct@Home korisnike. Ja planiram da pređem na paket od 8 Mbit/sec. Mesečna pretplata je oko 2200 din. sa PDV-om, što je dosta povoljno.

tortojed Re: Re:Sta znaci `nov korisnici`??? Pazite ovo: ja sam `stari... 20.09.2010. 00:18 #246087

broj poruka: 11001
korisnik` (1Mb/sec). I sta sad? Odjavim se (obavezni ugovoreni rok je prosao davno, davno), i prijavim se kao `novi`? I gde je tu logika da i mi `stari korisnici` ne dobijemo po toj ceni 4Mb??? Na sajtu pise: `...dobijate 4Mbit za 1200 rsd, koliko iznosi pretplata za 1Mbit!!!???
Ako je tako, onda se radi o flagrantnom krsenju ljudskih prava - diskriminacija po osnovi samovolje provajdera (ovom cu da dam, onom tamo necu)!?!?!? Ja - korisnik, placam jednu sumu za konekciju od 1Mbit/sec, on - korisnik, placa istu sumu za 4x veci protok!!!!!!!
- -
Znaci, ja idem u samouslugu vec nekoliko godina, dajem na kasi 100 rsd i izlazim sa veknom hleba u ruci. `Novi korisnik` ulazi jutros prvi put, daje sto dinara i izlazi sa 4 vekne. I to se nastavlja i ubuduce???!!!! Ako tako bude, licno cu povesti kampanju za organizovanje bojkota Telekoma od strane obespravljenih korisnika!

:: Orion Telekom takođe nudi povoljnu ponudu. Ali samo za Direct@Home korisnike. Ja planiram da pređem na paket od 8 Mbit/sec. Mesečna pretplata je oko 2200 din. sa PDV-om, što je dosta povoljno
::
Scyter Re: Re: Re:Sta znaci `nov korisnici`??? Pazite ovo: ja sam `stari... 20.09.2010. 00:25 #246093

broj poruka: 8138
Koliko sam upućen, i stari korisnici mogu da pređu na neki od ovih paketa po ovoj ceni. Takvu informaciju sam dobio za mene od strane njih.

:: korisnik` (1Mb/sec). I sta sad? Odjavim se (ugovor mi je istekao davno, davno), i prijavim se kao `novi`? I gde je tu logika da i mi `stari korisnici` ne dobijemo po toj ceni 4Mb??? Na sajtu pise: `...dobijate 4Mbit za 1200 rsd, koliko iznosi pretplata za 1Mbit!!!??
:: Ako je tako, onda se radi o flagrantnom krsenju ljudskih prava - diskriminacija po osnovi samovolje provajdera (ovom cu da dam, onom tamo necu)!?!?!? Ja - korisnik, placam jednu sumu za konekciju od 1Mbit/sec, on - korisnik, placa istu sumu za 4x veci protok!!!!!!
:: :: Orion Telekom takođe nudi povoljnu ponudu. Ali samo za Direct@Home korisnike. Ja planiram da pređem na paket od 8 Mbit/sec. Mesečna pretplata je oko 2200 din. sa PDV-om, što je dosta povoljno
:: ::
markopvict Klasicna navlakusa, nista novo 20.09.2010. 00:27 #246094

broj poruka: 4515
Da su voljni da daju popust, dali bi za dugogodisnje korisnike neke pogodnosti. Cuj, ugovor na 2 godine... haha

↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓
8====D ~ ~ ~

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Dzoni665 ... 20.09.2010. 00:27 #246095

broj poruka: 704

Ko prvi ode, nek proveri sta se desava sa starim korisnicima, jer sto kaze Gos`n Tortojed, to je stvarno diskriminacija. Sta, mi koji imamo net kod njih (ja ima jos od onda kada je bio 256kbps paket po ovoj ceni (pre 4 godine ja mislim)) mi nemamo pravo da dobijemo vece brzine, a novi koji se prijave dobiju 4 puta vece od nas???
Strasno!

GA-945PL-S3, c2d e2140 1.6Ghz (OC 2.4Ghz) 3GB Kingston ddr2 800, WD500GB, Toshiba-Samsung DVD, Sapphire ATI 4850 1gb ddr3 256 bit

Tr0pIcAn0 ... 20.09.2010. 00:32 #246098

broj poruka: 633
Meni uskoro istice ugovor sa SBB-om, pa razmisljam o prelasku na ADSL, ako nista drugo, dobicu besplatno adsl ruter :-D Mada sa druge strane, SBB bi trebalo brze da napreduje, i obezbedi vece brzine za isti novac, kao sto je i do sada bilo, tako da cu jos da razmislim, imam vremena.

@Tortojed Potpuno si u pravu, zasto bi neko dobijao vise za isti novac!? Najbolje bi bilo da pozoves i da se raspitas imas li mogucnosti da potpises nov ugovor na 12 meseci i pritom dobijes 4Mbit/sec za 1420 dinara.

MSI KA790GX
AMD Phenom II x4 925
Thermaltake V1 CL-P0401
Kingston KHX1066mhz CL4 2x1gb
PowerColor HD 4770 512mb
Samsung SpinPoint F3 HD502HJ 500GB 7k 16MB
Silverstone SST-ST50F-230 500W

pajsgudgud Samo nek spuštaju 20.09.2010. 00:34 #246100

broj poruka: 3743
to obično znači da će i sbb da spusti cene. Extra...

Sa Telekomom...teško da ću u skorijoj buućnosti imati neku saradnju...gmazovi...
support normality

tortojed Sutra (ponedeljak 20. 09. 2010.) bicu PRVI klijent u jednoj ... 20.09.2010. 00:40 #246101

njihovoj poslovnici (08.00H). Ne budem li bio zadovoljan odgovorima na pitanja koja cu postaviti, ekspresno prelazim na SBB (za pare koje sada izdvajam da bih imao 1Mbit/sec, SBB vec najmanje godinu dana prodaje konekciju od 4Mbit-a).

Prelazim, a onda saljem obavestenja, kako prijateljima i poznanicima za koje znam da su Tk-ovi korisnici) tako i medjunarodnim faktorima (prisutan sam na nekolicini medjunarodnih foruma...).

Ivan012345 I meni je isteklo 2 god 20.09.2010. 00:41 #246102

broj poruka: 228
...kod Telekoma, pa sam razmisljao da odem do njih i da ih pitam da li ce da daju promociju ili da se ispisem :), pa da se prijavim kod Oriona...
U svakom slucaju njihovih 2 Mb ne mogu biti losiji od Telekomovih 1...
Ako je neko imao iskustva neka pise...
Dzoni665 Re: Sutra (ponedeljak 20. 09. 2010.) bicu PRVI klijent u jednoj ... 20.09.2010. 00:50 #246106

broj poruka: 704

Cim saznas, ti javi ovde lepo pa da vidimo dal treba raja da se dize... Kuke i motike... Ovo prevazilazi sve mere...

GA-945PL-S3, c2d e2140 1.6Ghz (OC 2.4Ghz) 3GB Kingston ddr2 800, WD500GB, Toshiba-Samsung DVD, Sapphire ATI 4850 1gb ddr3 256 bit

:: njihovoj poslovnici (08.00H). Ne budem li bio zadovoljan odgovorima na pitanja koja cu postaviti, ekspresno prelazim na SBB (za pare koje sada izdvajam da bih imao 1Mbit/sec, SBB vec najmanje godinu dana prodaje konekciju od 4Mbit-a).
Antilohije aman 20.09.2010. 00:50 #246107

broj poruka: 688
prodaju open iptv, zakljucite dvogodisnji ugovor a prva godina po 1 din. navlakusa, malo osnovni paket malo arena, malo snimanje sadrzaja...

a inace da mi mozemo da prelazimo kako hocemo vec bi svi to uradili, kod mene u kraju se ceka na adsl mesecima i to moras da imas rodjaka ili kuma u telekomu...

jok, voli vas telekom... musterija je uvek u pravu...kao da ste sad pali s marsa i ne znate gde zivite c..c..c..

BassivitY dobra ponuda od Telekonja ,nema sta ... 20.09.2010. 01:06 #246112

broj poruka: 911
4mbps po ceni !mbps ,iptv za dz godinu dana ...treba da se digne i kuka i motika i sve ostale bastovanske alatke jer serendaju samo tako ...neko ko tek cuje za internet ima sve beneficije a neko ko placa danak u krvi lelekomu godinama ne dobija prc kombinaciju ...izem im promocije :D

CARPE DIEM

Pisko Telekom 20.09.2010. 01:12 #246114

broj poruka: 6657
Svi kojima je istekao ugovorni period, treba da odnesu džidža bidže koje su dobili od Telekoma na korišćenje (modem/modem-ruter, spliter, kabliće) u najbližu poslovnicu, i, uz free-form zahtev za raskid ugovora, isti raskinu uz vraćanje opreme. Zatim, ako su šalteruše ljubazne, odmah popune i zahtev za pomotivne pakete koje Telekom nudi. Bez obzira bile šalteruše ljubazne ili ne, stvar će se jednako brzo rešiti jer zavisi od `montera` tj. likova koji fizički skidaju i puštaju ADSL-pakete i usluge na vaš broj (ako ostaje ista brzina... onda samo palamude ali su jednako plaćeni). Kod mene to znači, petnaest dana u doba godišnjih odmora (u stvarnosti, dva dana su stvarno nešto radili a ostalo je bilo na čekanju, onako, jer mi se i nije žurilo). Inače, uzeo sam paket za odlične đake (zloupotraba moje dece kojima još i ograničavam internet), tj. six month free iliti za jedan dinar, pa posle još šest meseci po punoj ceni. Tj. ja sam dobio paket za 50% cene koju dosadašnji korisnici plaćaju i dalje. Ko nije odličan, on je imao tri meseca, a ovo što sam pročitao je nešto novo, ali na 24 meseca. Naglašavam da je đački popust uz ugovore na 12 mesece što i nije neka robija pošto je pola od tog vremena džabaka.

Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!

sSHarK re: Telekom 20.09.2010. 08:14 #246151

broj poruka: 990
DA, kolega, samo što ima MALO (naj)bolja solucija

1. Po isteku ugovora vratiti Telekomu njegove gedore (modem/modem-ruter, spliter, kabliće)
2. Registrovati se u SCN**Srbija (udruženje potrošača) i preko njih uzeti ADSL ALI 20% jeftiniji
(Telekom im je strateški partner)
3. Preko sebe registrovati što više ljudi u isto i zahvaljujući Bogu i mrežnom marketingu za mesec-2 imati besplatan ADSL (200*0,5%=100%)

Pitanja!?!

Go big or go home...

vuk125 Re: re: Telekom 20.09.2010. 08:23 #246152

broj poruka: 2929
Kako to bezplatno?
I gde da se registrujes i kako da uzmes?
Mene redovno deru placam ima 2890din za 4mb/sec msilim da je ov preterani i da je bilo dosta.

:: DA, kolega, samo što ima MALO (naj)bolja solucija
:: 1. Po isteku ugovora vratiti Telekomu njegove gedore (modem/modem-ruter, spliter, kabliće
:: 2. Registrovati se u SCN**Srbija (udruženje potrošača) i preko njih uzeti ADSL ALI 20% jeftinij
:: (Telekom im je strateški partner
:: 3. Preko sebe registrovati što više ljudi u isto i zahvaljujući Bogu i mrežnom marketingu za mesec-2 imati besplatan ADSL (200*0,5%=100%
:: Pitanja!?!
:: Go big or go home...
sSHarK Re: Re: re: Telekom 20.09.2010. 08:48 #246156

broj poruka: 990
Lepo, Vuče, ako nisi buba lenja brzo ćeš se registrovati i preko sebe registrovati 20-30 ortaka, registracija je FREE, koji će opet registrovati po 20-30 ljudi i tako u nedogled s`tim što te prve 4 linije ispod tebe plaćaju po 0.5% od svakog računa svakog registrovanog potrošača = od prvih 200 ljudi ćeš imati da platiš svoj ADSL (sad račune dobijaš od udruženja potrošača pošto si sa Telekomom raskinuo deal) a sve preko toga ti kaplje u banku Inte** jer nam je to pratnerska banka - da svi uzmu najmanji paket 1Mshit koji košta 1.450din mesečno po čoveku ti si dobar 7.25din.

- JBT, kasnim na trening

sshark69@gmail.com ili 066/BAD-BOY - piši/zovi ili dodji u Valjevo šta ti lakše, u glavnom stvar je prosta ko pasulj i profitabilna do jaja!

POZDRAV

Go big or go home...

:: Kako to bezplatno
:: I gde da se registrujes i kako da uzmes
:: Mene redovno deru placam ima 2890din za 4mb/sec msilim da je ov preterani i da je bilo dosta
:: :: DA, kolega, samo što ima MALO (naj)bolja solucija
:: :: 1. Po isteku ugovora vratiti Telekomu njegove gedore (modem/modem-ruter, spliter, kabliće
:: :: 2. Registrovati se u SCN**Srbija (udruženje potrošača) i preko njih uzeti ADSL ALI 20% jeftinij
:: :: (Telekom im je strateški partner
:: :: 3. Preko sebe registrovati što više ljudi u isto i zahvaljujući Bogu i mrežnom marketingu za mesec-2 imati besplatan ADSL (200*0,5%=100%
:: :: Pitanja!?!
:: :: Go big or go home...
Daum ... 20.09.2010. 10:11 #246163

Zvao sam ih upravo sad. Popust su napravili samo za paket od 4mbps. 8 i 16 se plaćaju u punoj ceni...

Vala Orion daje 8192/384 za 2000 dinara + PDV tako da ću verovatno da predjem kod njih...

Rancesco85 re 20.09.2010. 10:54 #246169

broj poruka: 726
Ma nema sanse da se promene ti paketi,ja sam hteo isto to da uradim bilo je nekih promocija kod lelekoma a ugovor mi je odavno bio istekao...Rekli su mi da moram da se odjavim,vratim modem,ponovo podnesem prijavu i naglasio mi je DA CU KO ZNA KADA DOBITI PONOVO ADSL JER SAM ZADNJI NA LISTI CEKANJA iako ima slobodnih portova koliko hoces...

A to za orion nisam znao,samo ne znam bas kada ces biti dostupni na podruciju cele Srbije...
LIFE HAS GIVEN ME MUCH,MAYBE TAKEN MORE!

Ishmerish Ajd neka mi neko pusti link za tih Orion-ovi 8Mbit-a 20.09.2010. 11:26 #246173

broj poruka: 7285
za +2K.
Sada sam cesljao po njihovom site-u i ne videh nista revolucionarno, a kamoli ovakav poklon.

Lala 4ever!
http://spedr.com/4tb3h

`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`

tortojed Re: Ajd neka mi neko pusti link za tih Orion-ovi 8Mbit-a 20.09.2010. 11:51 #246177

+1 zainteresovan!

Inace, kao sto izjavih u ovoj temi: jutros sam otisao u poslovnicu TeLelekoma (023) i zatekao potpuno konfuzno stanje. SLUZBENICI POJMA NEMAJU O PONUDI KOJA VEC PAR DANA VISI NA HOME_PAGE-u SAJTA NJIHOVE FIRME!!!!
Zatim sledi provala: KOLIKO JA ZNAM, TO NE POSTOJI IZUZEV KAO PONUDA C I LJ A N IM POTROSACIMA!!!.....na sta ja pitam: koji su potrosaci CILJANI???!!! Sta da uradim da bi ste i mene NACILJALI (ali ne i natociljali)???!!! Gospodjica-sluzbenica cuti.

Pa onda...

Nakon kratke, ali sadrzajne konsultacije sa Nj Visosti Rukovodiocem sluzbe, izvesna mlada dama me je `obavestila` kako je `to jos uvek samo medijska kampanja`, te kako `se ovo u praksi jos ne sprovodi`, te kako `ukoliko zelim da se prijavim na listu cekanja - osnovni paket IPTV-a+4Mb/sec ADSL-a - moram da odjavim koriscenje ADSL (po ugovoru koji je istekao pre desetak meseci) a ko-zna-kada cu doci na red`....
- - - - - - - - - -
Malopre sam svrljao po Net-u. Nesto je trulo u drzavi Danskoj...

http://goo.gl/Ldeq
- - - - - - - - - - - - - - - - - -

edit: Daume, na Orionovom sajtu stoji: 2048 Mb/sec, za 1800+ rsd bez PDV-a. Uz akciju, duplirano. To je 2000+ rsd za 4Mbit-a... A malo dalje, na dnu stranice pise da se `udvostrucenje` odnosi samo na prvu polovinu ugovorenog perioda. Citiram:

Uz potpisan ugovor na 24 meseca dobijate:

* 3 meseca gratis
* 12 meseci duplu brzinu***********************!!!
* Popust od 5% nakon prve godine
* Popust od 10% nakon druge godine
* Besplatno korišćenje WiFi rutera

===================================================
:: za +2K
:: Sada sam cesljao po njihovom site-u i ne videh nista revolucionarno, a kamoli ovakav poklon
:: Lala 4ever!
:: http://spedr.com/4tb3
:: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
raic Ma pusti Dauma, radi za orion 20.09.2010. 12:37 #246182

broj poruka: 9006
Možeš da dobiješ 8 mbit

Znači... 12 meseci ugovor, od toga 3 meseca gratis sa paket od 4mbit dupliran to mu izađe 9 x 2940 = 26460, znači na 12 meseci te izađe oko 2200din mesečno sa sve pdv-om.

Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous.
Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.

i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x1GB Samsung - HD4850 - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `89

Daum Re: Ma pusti Dauma, radi za orion 20.09.2010. 12:55 #246185

Daleko bilo da radim u telekomunikacijama...

Elem, evo cenovnika... http://goo.gl/xQ9k

Zvao sam da ih pitam, potrebno je 10 ljudi da bude zainteresovano u mojoj zgradi da bi mogao da predjem kod njih... Mada ja živim u zgradi koja ima preko 10 spratova, ne mora da znači da je potrebno 10 ljudi u manjim zgradama...

:: Možeš da dobiješ 8 mbi
:: Znači... 12 meseci ugovor, od toga 3 meseca gratis sa paket od 4mbit dupliran to mu izađe 9 x 2940 = 26460, znači na 12 meseci te izađe oko 2200din mesečno sa sve pdv-om
:: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous
:: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.

:: i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x1GB Samsung - HD4850 - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `8
TheBear Ipak je najbolje 20.09.2010. 12:59 #246190

broj poruka: 6502
ici na SBB :D 8MB 2000 din. + kablovska 700-800 din...

markopvict Daum i ostatak ekipe 20.09.2010. 13:07 #246192

broj poruka: 4515
Cena je dobra zato sto... U koliko se prijavi vise od 10ljudi u zgradi oni dolaze na lokaciju i instaliraju svoj DSLAM. Posto ne placaju Telekonju 700 dinara za megabit port mesecno, isplati se da malo spuste cenu :D
To se kod njih zove Direc@home, tako nesto. Taj paket je dostupan mozda na 10-15 lokacija, tj tamo gde su instalirali svoj dslam, a prethodno taj objekat nahranili nekim wi fi linkom ili redje optikom.

↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓
8====D ~ ~ ~

STRANA 1 OD 3  
Broj postavljenih tema: 60383. Broj poslatih odgovora: 647301.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs