Da li korišćenjem kvalitetnijeg razdvajača signala (splitera) i modema, može da se ubrza postojeća veza na adsl-u, koja iznosi 52,4KB/s (za 512Kbp/s) do teorijske 64KB/s ili da bude bar nesto veća od 52,4KB/s??? Hvala unapred na odgovorima
Tih teorijskih 256Kbps je garantovana brzina veze od tvog kompa do prikljucka u centrali, a dalje ka provajderu se uvodi pojam agregacija(po pravilu pisan sitnim slovima ili se ne spominje) tako da ti je ta realna brzina manje vise OK. Meni je ok 26-27KBps na 256Kbps (nivo agregacije 1:10)
Meni radi lepo,fora je u podesavanju (budjavih) default parametara sa kojima win radi,kao i ogranicenjima,npr kod uspostavljanja maksimalnog broja konekcija.
Ja sam dial-up sredio radi bolje nego pre,a ima i nekih programcica koji su za ADSL,odprilike startujes iste,pa posle sat-dva ispitivanja,odrede podesavanja koja su najbolja za tvoju situaciju.
Broj postavljenih tema: 60383. Broj poslatih odgovora: 647293. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.