Upitanju je TP-link wr-340G i zaboravljena šifra za admina. Postoji li mogućnost za neki master reset, a da se ne kačim na isti? Lično sam je postavio (kod devojke) i nisam se dugo kačio na ruter te istu zaboravio. Isprobao sam sve kombinacije koje inače koristim, al ovde sam izgleda dodao nešto novo pa ne mogu da se setim. Hvala unapred i ne, ne pokušavam da se nakačim na tuđi ruter :)... support normality
ne...fizički ima samo dugme za reset ukoliko se zaglupi, što mi se na tri komada koliko koristim desilo par puta. Naravno, u samom softveru rutera ima opcija factory defaults ali mi ne vredi ništa kada ne mogu da se nakačim usled zaboravljene šifre.
@codeus lud? :) support normality
:: zar nema na 340g master reset dugme :: :: :: Tko leti vrijedi,tko ne leti ne vrijedi :: :: My machine: HP 6730b c2D p8600 Intel 4500hd 3gb/160 gb :: ::
Upravo tako, drzis desetak sekundi dugme i odradi se factory reset.
:: Koliko si dugo drzao reset dugme mislim da ima dva nivoa i to podeljena po vremenu drzanja dugmeta :: :: Tko leti vrijedi,tko ne leti ne vrijedi :: :: My machine: HP 6730b c2D p8600 Intel 4500hd 3gb/160 gb :: ::
pratio sam upustvo sa sajta nnjihovog i rešio problem. Držao sam 15sek otprilike. support normality
:: Upravo tako, drzis desetak sekundi dugme i odradi se factory reset :: :: :: :: Koliko si dugo drzao reset dugme mislim da ima dva nivoa i to podeljena po vremenu drzanja dugmeta :: :: :: :: Tko leti vrijedi,tko ne leti ne vrijedi :: :: :: :: My machine: HP 6730b c2D p8600 Intel 4500hd 3gb/160 gb :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60383. Broj poslatih odgovora: 647301. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.